Bestilte en pakke til sommerfødder. Ekstra for lak, 150 kr. Helt ny elev, fuld betaling og lakken er ved at gå af dagen efter. Ikke den velvære oplevelse jeg regnede med😪
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Absolut en af de bedste klinikker, jeg længe har været på besøg hos. Fik et langvarigt hudproblem væk i løbet af 6 mdr. noget ingen andre hudlæger har kunne hjælpe med. Anbefaler helt klart. Rart,... Zobacz więcej
Jeg nyder at komme i Marianne’ s klinik, skønne lyse lokaler og dejlig atmosfære og så bliver man altid budt velkommen med et smil. Jeg har været til flere forskellige behandlinger og føler mig try... Zobacz więcej
Virkelig god service og meget behagelig sted at være kunde. Fik en EMS Face-Lift. Wauw bare wauw, det burde alle prøve. Min første indskydelse for at prøve dette, var opstramning og skønhed. Efter... Zobacz więcej
Klinik Marianne Bisgaard er din kosmetolog, hudklinik og skønhedsklinik med speciale i aldring, hudproblemer og hårfjerning med et stærkt tværfagligt team. Kosmetolog i Vejle med hudoptimering som speciale og over 35 års erfaring Hos Klinik Marianne Bisgaard, Læge exam. kosmetolog i Vejle, mestre vi og vores gæstebehandlere alle typer behandlinger, og vi har hver vores speciale som kosmetologer, læge og sygeplejerske. Fælles er, at vores fokus ligger på at skabe resultater med dig som medspiller, uanset om det er kosmetiske eller de tungere problemstillinger, vi bliver stillet over for. Er du ramt af en hudsygdom som perioral dermatit, eksem, rosacea eller uren hud? Så er du kommet til det rette sted. Jeg ved, hvordan det føles at være hæmmet og vil glæde mig til at lade dig slippe ansvaret og præsentere dig for en anderledes behandlingsmetode, så dit fokus bliver vendt mod livsglæde i stedet for frustration og hæmning. Med vores erfaring, høje resultatniveau og vores brede vifte af effektfulde behandlinger er jeg sikker på, at vi kan finde en løsning til dig, hvad end du har af ønsker. Hvis ikke, så ved vi, hvor vi kan sende dig hen. Velkommen på min hudklinik i Vejle, som er fyldt med viden, empati, varme og løs stemning. KONSULTATION er naturligvis gratis.
Kalkbrænderivej 5b, 7100, Vejle C, Dania
Prøvede en cryo behandling for første gang og trods kulden var det en rigtig god oplevelse med meget venlig vejledning. Jeg fik god information både får, under og efter.
Super god service
Fik en “frysebehandling” for første gang
Rigtig god vejledning
Meget god oplevelse! Personalet var alle super venlige og var gode til at guide en igennem behandlingen! 🙌
Hej har lige prøvet cryosauna - fik en god vejledning - rigtig spændende at prøve. Det er koldt!! Men ikke mere end man kan klare.
Mvh
Birte Møller
Var til åbent hus arrangement i forbindelse med en anden behandling. Fik prøvet cryosauna (jeg var lidt skeptisk da jeg er meget kuldskær). Blev guidet fint og det var ikke så slemt som jeg troede. Man får altid en god behandling og det er et sted jeg føler mig tryg
Prøvede introbehandling cryo. Meget god behandling og sødt personale.
Prøvede Cryosauna. Rigtig god introduktion og venligt personale. Jeg følte mig tryg og i gode hænder. Vil helt klart prøve et forløb for at få bugt med mine kroniske smerter
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.