Det er nok det ringeste mad jeg nogensinde har fået fra Marco polo. En ufo som jeg har bestilt var klappe sammen, bunden og top var brændt. Der var To der fik pasta, Den ene med laks og rejer, de... Zobacz więcej
Vi bestilte 2 pizzaer og 3 drikkevarer til 466kr. Pizzaerne var fuldstændige elendige. De var kolde, og mindede mest af alt om en frysepizza med noget ekstra fyld. Vi fortalte tjeneren om den ærg... Zobacz więcej
⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hos Marco Polo i Herning! Frisk og lunefuldt personale, der skaber en afslappet og hyggelig stemning. Omgivelserne er varme og indbydende, perfekt til en god middag. Made... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Langt under middel 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Fantastisk oplevelse
Vi har endnu engang fået fuldstændig fantastisk mad (take-away) Lækker forret, super møre bøffer, med god smagfuld sovs, og en stor portion salat til. Den gode oplevelse startede allerede ved bestillingen, havde klar fornemmelse af at der blev lyttet efter. Budet der kom med maden var frisk og venlig. Kan kun give fem stjerner og glæder os til at vi igen kan komme i restauranten.
Bedste mad fra Sardinien
Fantastisk service og dejlig stemning. Så italiensk/sardinsk som det kan blive i Danmark.
Maden er virkelig delikat, og de kan lave det mest autentiske fra det italienske køkken, hvis vi danskere blot vil værdsætte det.
Vi tager fra Sjælland og bor i Herning, blot for at kunne nyde maden på Marco Polo. Mange tak til Franco Marras, Sandra og Adrian
Mit absolutte favorit sted
Jeg har spist på Marco Polo i Herning fire gange nu og jeg bliver ved med at vende tilbage. Wow, for en service og god behandling man altid får derinde. Man kan virkelig mærke den familiære stemning, ikke kun ved vores bord, men generelt den service og personlighed man kunne se de bød alle gæsterne rundt i restauranten. ****** stjerner fra mig.
Vi ankom lørdag (i går)…
Vi ankom lørdag (i går) fødselsdagsselskab, det startede godt. Men men men ! Flotte tallerkener men ringe mad !!!!
Det var så salt at vi næste ikke kunne spise det ! En i selskabet bad om at få nyt mad af samme årsag , det blev modtaget meget uproffesionelt, da servitricen opfattede at nogle af os talte sjællandsk, svarede hun :" Her i Jylland kan vi godt lide salt" , Frækt !!!! Undertegnede spiste min kyllingesteak,kunne ikke smage whiskysovsen pga saltindholdet,det var ingen nydelse, og rigtig ærgerligt for dem der havde inviteret os, det var sidste gang jeg spiste der.
Dårlig oplevede
Min veninde og jeg havde et gavekort til cafebesøg for 2 til 300 kr. vi vælger Marco polo, fordi de har udvalg af mange forskellige ting. Vi finder så ud af derinde at vi kun må vælge mellem pastaretter og pizzaer. Det var også okay, men udover det måtte vi kun vælge mellem de 3 pastaretter til 99 kr. (som var bolognese eller noget fløderet, som ikke var carbonara) og de pizzaer, som minder om pizzaer fra et pizzaria, altså skinkepizza osv. Vi vælger så gourmetpizzaerne, som virkede lækre, og betalte bare det resterende. Min pizza var med frisk tomat, et eller andet mærkeligt mozzarella, og frisk basilikum. tomaten var splittet fuldstændigt ud på hele pizzaen, og der var 3 blade basilikum. 130 kr. var den ihvertfald ikke værd. Vi undrer så os over hvad de sidste 100 kr. bliver brugt på, så da vi har spist, spørger vi ham, og han siger det var salaten vi fik med. Vores såkaldte salat bestod af 4 skiver mozzarella og 4 skiver tomat, med lidt soya ovenpå. 100 kr kostede det åbenbart, og det var jo ikke engang en salat. ihvertfald er vi vildt skuffede over det her besøg. Vi ved ikke om det er deres skyld, eller selve smartbox, ihvertfald var det ikke tilfredstillende.

Odpowiedź od Marcopolo Herning
Den bedste oplevelse længe
Utrolig nærværende, sød og familiær betjening - det største kompliment herfra. Vi har sjældent oplevet en så behagelig og kærlig betjening... MANGE TAK 🙏🏻💐
frygtelig oplevelse
Da jeg står til at skal føde om 3 uger valgte min kæreste og jeg at få vores børn passet og have den sidste kæreste aften inden baby melder sin ankomst. Vi bestilte bord på Marco polo i Herning til kl 17.30. Vi havde ved bord bestilling sagt vi medbragte dette gavekort.
Vi ankommer 17.25 og tjeneren som vi formoder er ham der har stedets datter, fortæller os at de har en sammensat foret og hovedret til dette gavekort. Vi fik maden 17.30 som med sikkerhed var lavet på forhånd og sat i køleskabet for det var is koldt og kødet var grå i kanterne. Efter 5-7 min kommer de med vores hovedret som var gamle kogte kartofler som havde været en hurtig tur på panden. Kød jeg ikke kan beskrive vendt i fløde og gamle kogte slatne grønsager som også lige havde fået en tur på panden. Vi kiggede på hinanden og spise 3 bider af vores mad, som var uspiseligt og tilkaldte der efter tjeneren igen. Vi påpeget de ting til havde fået men det ville hun ikke hører på og sagde bare de aldrig havde fået klager før. Jeg prøvede igen at sige at det virkelig ikke var spiseligt mad men hun benægtet det var deres skyld. Da klokken var 18 valgte vi at forlade stedet da vi jo ikke havde noget vi kunne spise og var så forarget over den oplevelse. Jeg gik derfra og var tude færdig da dette skulle være vores aften sammen med lækker mad og en god oplevelse. Øv øv øv for en oplevelse.
Kunne se på google at hver gang nogle har en dårlig anmeldelse om stedet går de ind og kommentere på det og faktisk sviner anmelderne til eller benægter deres skyld. Det er ingen forståelse eller god service over stedet. Det er lige til kniven for struben programmet. Jeg er bare ked og rasende over man kan behandle folk på den måde.

Odpowiedź od Marcopolo Herning
Lækkert mad og altid imødekommende…
Lækkert mad og altid imødekommende personale.
Ikke imponeret
Syntes ikke der er noget ved deres pizza der på nogen måde smager særligt autentisk Italiensk ... I bund og grund ret smagsløst, bunden er ikke sprød men tyk og kedelig, ingredienserne virker i ikke til at være af særlig god kvalitet, hvilket jo netop er hvad der definerer god Italiensk mad: Kvalitetsråvarer og masser af smag ! Ironisk nok er det Hernings BEDSTE takeaway pizzaria med udbringning
Fantastisk dele menu
Fantastisk dele menu, smagsoplevelse som en lille rejse til Italien.
Gode børne menuer og hyggelig stemning.
Marco Polo nu med delemenu
Italiensk tapas delemenu kan varmt anbefales. Alle 7 retter sad lige i skabet. Mums det smagte godt.
Man får altid god mad og god betjening på Marco Polo i Herning.
God oplevelse.
God oplevelse.
Utrolig god mad og personalet var til at snakke med.
Kanon stemning og utrolig lækker mad
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.