Jakość adekwatna do ceny
Jakość adekwatna do ceny. Wysyłka expresowa.

Odpowiedź od Marcel Olsen
Since 1975, we've been passionate about bringing Bauhaus principles to life, creating furniture that's both beautiful and affordable. Marcel Olsen founded our company out of frustration with the lack of reasonably priced, high-quality furniture. Inspired by the Bauhaus movement's core philosophy of "form follows function," we design furniture that prioritises usability. Clean lines, geometric shapes, and a focus on natural materials define our aesthetic. Every element serves a purpose, ensuring our furniture is comfortable, easy to care for, and perfectly suited for your needs. As a family-owned and operated brand, we uphold our founding values. Each new furniture design adheres to the Bauhaus principles of design, quality, and affordability, ensuring the legacy of Marcel Olsen continues. We believe in good design, which is why we embrace modern materials and production methods, making Bauhaus-inspired furniture accessible to a wider audience. Founded in 1975, we've continued this mission for nearly five decades, ensuring thoughtfully designed furniture finds a place in every home.
C. Extremadura, 9,, 03158, Alicante, Hiszpania
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jakość adekwatna do ceny. Wysyłka expresowa.

Odpowiedź od Marcel Olsen
Biurko jest bardzo solidne i dobrze wykonane. Dobrze zapakowane, proste do złożenia, oświetlenie ledowe działa bez zarzutu. Jedyny minus za długi czas oczekiwania (ok 2 tygodni).

Odpowiedź od Marcel Olsen
Zamówiłam biurko i fotel gdzieś trafiając na sklep w sieci.. Spodobały mi się profesjonalne filmiki prezentujące markę i postanowiłam zaufać, że ten produkt jest godny zakupu, zważywszy że był w promocji dość dobrze przeceniony. Jest zachwyt! Fotel mega wygodny, biurko funkcjonalne, świetnie wszystko wykonane. Oglądałąm wielu producentów. Kilku osobiście. Nikt nie dał mi tej jakości i tego designu. Jesteście fantastyczni! Swoim designem wyrożnacie się na rynku. O cenie juz nie wpsomnę..bo jest mega atrakcyjna vs jakość! Dziękuję

Odpowiedź od Marcel Olsen
Doświadczenie zamawiania był doskonały!
Doskonałe kanapy,
Świetna jakość,
Doskonała obsługa klienta!

Odpowiedź od Marcel Olsen
Szeroka oferta. Dobra jakość, rozsądne ceny. Szybka realizacja. Polecam.