Marcello’s Recenzje 282

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Elendig mad. Top 3 over dårlige madoplevelser nogensinde. Kedelig burger, tørre pommes fritter og en elendig Cæsar salat. En blind kok der skærer tomater, agurk og løg ud i komisk store skiver. Av... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Øvøv bestilte bukser 6/4 kom i dag det er dog det værste jeg har oplevet sikke noget tyndt sjask hold jer fra denne hjemmeside det er fup og svindel noget tyndt sjask fra Kina eller Hong Kong De er... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super fin service og mega flinke tjenere samt stort brunch udvalg, der smagte helt vildt godt købte fri juice, kaffe of the mener prisen blev 199 kr pr. Person. Der var intet der manglede ha... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Marcello Odense Tirsdag kl. 1800. Super oplevelse.. God betjening.. Vi fik bestilt stjerneskud og den kan absolut anbefales.. Eneste lille minus var manglende torsk, men trækker ikke n... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Smidt ud fordi medarbejderne gad hjem FØR tid!

Marcellos i Kolding er længe den dårlige café vi har været på. Vi blev smidt ud derfra en halv time før lukketid, da de blot vil hjem tidligere. Undskyldning var først at de lukkede der, efterfølgende var det fordi de havde er møde og til sidst var det fordi de gerne måtte, når der ikke var mange i caféen. Hvor er det dog en pinlig service! Det var en ung blond pige der smed os ud.

22 grudnia 2021

Et lækkert sted

Jeg har været på Marcellos i Odense et par gange, og har kun været tilfreds. Meget lækkert mad, og god service

12 grudnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Had, diskrimination, ligegyldighed og uvidenhed

Vi besøgte Marcellos i Kolding, hvor vi tre personer bestilte en milkshake hver. Jeg har fødevareallergi og kan ikke tåle gluten, så vi fortalte tjenerne (som forøvrigt aldrig havde hørt om dette ukendte fænomen "gluten"), hvad der var gluten i og hvad der ikke var. Alligevel serverer de en milkshake fuldstændig rippet for alt indhold. Da jeg spørger om det er fordi at folk med cøliaki ikke er velkomne, får jeg at vide at jeg er velkommen så længe jeg tager min egen mad med, så de ikke skal servere noget for mig.
Jeg har forgæves forsøgt at komme i kontakt med dem, for at høre om det er korrekt at de diskriminerer overfor folk med kroniske sygdomme, men der er vist ikke ansat voksne mennesker i den virksomhed, så alle henvendelser bliver ignoreret.
Nu kan jeg så se på trustpilot at jeg bestemt ikke er den eneste, som får en elendig service hos dem, så det er da altid noget at de har en helt generel politik om at behandle ALLE deres kunder som skidt, og ikke kun os med allergi.

11 października 2021

Tjek kvittering!

God mad, men skuffelse ved betaling i Sønderborg, hvor vi blev afkrævet en højere pris end adviseret i menukortet, med argumentet "Sådan fungerer det i vores system.... " - husk at tjekke kvittering inden Marcello forlades!

19 września 2021
Oceniono na 1 z 5

Er normalt super glad for maden på…

Er normalt super glad for maden på Marcellos. Har bestilt takeaway derfra flere gange. Men i aften da jeg hentede min penne Marcellos (som forresten koster ekstra nu) var bakken halvt fyldt, pastaerne havde ikke fået nok og den var helt tør pga manglende tomatsauce.. for 140 kr..

14 września 2021
Oceniono na 1 z 5

Man kan ikke komme på marcello…

Man kan ikke komme på marcello Sønderborg og bestille det de har på menu kortet, vi ville bestille 2 strawberry daiquri men fik beskeden det kan i ikke ds jeg er selv på arbejde, men vi er 7 Per. Her nede så synes det er dårlig service at man er ansat er sted hvor man ikke kan lave det der er på menu kortet. Den 10/09-2021 kl 9:58

10 września 2021

Elendig service

Marcellos Holstebro:
Fin nok mad, elendig service. På trods af at der var rigeligt med tjenere på arbejde, var der intet overblik overhovedet. Ventetiden var lang, vores tomme tallerkner stod på bordet i 35 minutter, før der overhovedet kom en tjener hen for at rydde af. Simpelthen for dårligt og for pinligt. Slet ikke pengene eller tiden værd. Vi kommer ikke igen.

3 września 2021
Oceniono na 2 z 5

jeg var den 27/8 nede og spise der var…

vi har besøgt Marcellos Holstebro
jeg var den 27/8 nede og spise der var ikke meget overblik over noget og efter vi var færdig med hovedret gik der 45 min før der kom en og spørge om alt var som det skulle være og jeg sagde nej vi mangler vores dessert lidt efter kom hun og sagde at der kom til at gå noget tid da de havde 3 selvskaber og så sagde vi at vi droppede det er du siger på det ja er jeg ok mega dårlig servise så skal man jo lade være at tage kunder fra gade hvis man ikke kan overskue det eller sende flere på arbejde der går i hver fald længe ind vi kommer der igen

27 sierpnia 2021
Oceniono na 2 z 5

Vi har besøgt Marcellos Kolding.

Vi har besøgt Marcellos Kolding.
Maden er der som sådan ikke noget at klage over. Men tjenernes måde at være på i rummet indbydes, (når de ikke snakker med kunder) var ikke god. Triste hoveder at se på.
Betalings mulighederne er UNDER ALT KRITIK, Mastercard og MobilePay er ikke en mulighed, og der er IKKE skiltet med det, og det bliver heller ikke oplyst ved ankomst. Så vi måtte søge rundt i området efter en hæveautomat.
Det er træls at de sidste to ting gør, at vi vælger sådan en restaurant fra, næste gang vi besøger Kolding.

27 sierpnia 2021

Det plejer at være godt!

Det plejer at være godt!
Forretten var alt godt fra friture ( mc.D agtig) bøffen var brændt på toppen( uden stegeskorp) gummi agtig, bagt i ovn? Grøntsager slatten. Sovs uspiselig, fed og saltet. Isen var grynet og profiteroles var over bagte… har fået bedre mad ved 7-11
Jeg skrev en mail til dem, men fik aldrig svar.

26 sierpnia 2021

Marcellos Sønderborg - bliv væk

Marcellos Sønderborg den 4. August 2021 til frokost. 4 sandwich i boller, der ikke kan skæres igennem. Får byttet knivene til nogle med steak-skær, og det lykkes at save os igennem, men især bunden kan ikke tygges - den er for sejg. Salaten er brun i kanterne og ligner noget overgemt fra dagen før, hvilket vi påtaler for tjeneren, der siger, at det ser ikke for godt ud. Men ingen anden respons. Ved betaling, der foregår ved kassen i baren har vi taget et par eksempler af den dårlige salat med op, hvilket får servitricen til at se sur ud og ingen øjenkontakt eller yderligere kommentarer. Halvdelen af maden efterladt på tallerkenen fordi den ikke kunne tygges eller var for gammel og 748 kr for 4 portioner dårlig mad og håbløs personale.

8 sierpnia 2021

Godt spisested

Efter at restaurant E ikke magtede god service gik pengene til Marcello i Odense, hvilket var rigtig godt, bestilte burger alle sammen og det smagte godt og der var et sødt personale uden vrøvl og C. pjat, et normalt spisested.

Men generelt er det for dyrt at spise ude, normale lønninger kan snart ikke være med mere.

30 lipca 2021
Oceniono na 5 z 5

Smagfuld mad og super service!

Første - men absolut ikke sidste gang - i Odense! Vi var 3 personer, og fik frokostbøf og Black Angus Burger og det hele smagte fuldstændig fantastisk! Der var super travlt og alligevel gik det hele som smurt og personalet var imødekommende og smilende! Det er længe siden, at vi har haft så god en oplevelse på restaurant i DK, så tak :o)

23 lipca 2021

Mega dårlig oplevelse

Mega dårlig oplevelse. Jeg var på marcello’s i Kolding med 2 venner for første gang. Mig og en af de andre bestiller begge en steak som skal være medium rare. Da vi så får vores mad er vores steaks begge well done og den bliver serveret med den tarveligste salat jeg længe har set (1 salat blad og 4 halve cherrytomater). Da vi er færdig med at spise sidder vi længe med vores beskidte tallerkener, vi får så fat på en tjener og ber om at se dessertkortet, tjeneren går uden at tage vores tallerkener med, da han kommer med kortet går han igen uden at tage vores tallerkener med, da han senere kommer ud med en kaffe er han igen ved at gå uden at tage vores tallerkener med og vi bliver selv nødt til at bede ham om at tage dem med. Til dessert bestilte vi 3 creme brulee, de var helt flydende og smagte helt ærligt forfærdeligt. Der var 5 tjenere på arbejde og kun 6 borde der skulle betjenes og alligevel var servicen SÅ dårlig. Alle tjenerne stod og trillede tommelfingre og virkede som nogen der lige var faldet ned fra månen. Da man så skal betale kan man hverken betale med Mastercard, kontaktløs eller kontanter. Alt i alt den dårligste og mærkeligste restaurant oplevelse jeg nogensinde har haft.

19 lipca 2021

Besøgte restauranten i Holstebro

Besøgte restauranten i Holstebro, og hold da op en skuffelse. Salaten var en mærkelig blanding af “tøm køleskabet”, og en signatur burger var stort set kun bøf og bolle. Kommer aldrig igen!

18 lipca 2021
Oceniono na 4 z 5

Har været i Kolding for første gang og…

Har været i Kolding for første gang og faldt over macellos. Plejer altid at tjekke trustpilot og her er jeg rigtig glad for at jeg ikke gjorde det. Fik den lækreste salat med laks og tigerrejer. Den bedste jeg nogensinde har fået. Søde tjenere og hurtig oprydning efter folk havde rejst sig. Det var en frokost vi fik og det var perfekt

10 lipca 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej