Elendig mad. Top 3 over dårlige madoplevelser nogensinde. Kedelig burger, tørre pommes fritter og en elendig Cæsar salat. En blind kok der skærer tomater, agurk og løg ud i komisk store skiver. Av... Zobacz więcej
Øvøv bestilte bukser 6/4 kom i dag det er dog det værste jeg har oplevet sikke noget tyndt sjask hold jer fra denne hjemmeside det er fup og svindel noget tyndt sjask fra Kina eller Hong Kong De er... Zobacz więcej
Super fin service og mega flinke tjenere samt stort brunch udvalg, der smagte helt vildt godt købte fri juice, kaffe of the mener prisen blev 199 kr pr. Person. Der var intet der manglede ha... Zobacz więcej
Marcello Odense Tirsdag kl. 1800. Super oplevelse.. God betjening.. Vi fik bestilt stjerneskud og den kan absolut anbefales.. Eneste lille minus var manglende torsk, men trækker ikke n... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Marcellos kolding
Maden var god og venlige personale på marcellos i kolding. Søde servitricer som spurgte ind til maden.
Mig og min familie var inde og spise…
Mig og min familie var inde og spise hos Marcellos. Vi havde en god oplevelse i Koldkng. Børnene var helt vilde med jeres milkshakes.
God oplevelse!
God oplevelse!
Lækker mad, søde personale og dejlig beliggenhed i Odense 🤩
Marcellos Odense, IKKE et besøg værd
Marcellos Odense, gigantisk skuffelse da vi gæstede jer og spiste brunch buffet søndag d.19.2. Det meste af det var tilberedt for MEGET bla. pandekager der var tørre og kolde, vafler der var stenhårde, brunchpølser der havde fået alt for meget og tydelig tegn på de havde ligget for længe, runkne og indtørrede. Død kedeligt brød, der ikke blev fyldt op løbende, rugbrød der sikkert var en pakke kedeligt Kohberg eller Schulstad og total smagsløst. Kaffe og kakao der var halv kold. Og det skal siges at vi kom ikke sent, så det var derfor maden var som den var. Det næste er rengøringen, der var beskidt næsten overalt, toilettet var uhumsk og virkede ikke til der var gjort meget ud af rengøringen der, da slet ikke støvsugningen, der var spindelvæv og nullermænd på gulvet og kanterne ved gulvet, som tydeligt viste at det var LANG tid siden der var blevet gjort ordenligt rent. Jeg ved selvfølgelig ikke og håber ikke, at det er det samme billede ude i køkkenet. Hold da op for en kedelig oplevelse. Vi har været hos jer flere gange dog ikke så meget som førhen, men det var ikke et tilbagevenden der skabte glæde, tværtimod.
Super fin service og mega flinke…
Der var intet der manglede havde min nevø på 2 år fik en god betjening og en højstol til min nevø.
Meget smilende og imødekommende tjenere.
En virkelig hyggelig og dejlig oplevelse god kundeservice og kontakt.
Ikke sidste gang familien bliver inviteret på fødselsdag brunch på Marcellos i Odense
Madforgiftning
Var på Marcellos i Holstebro og spise brunch buffet. Maden smagte godt, men jeg fik desværre en madforgiftning efterfølgende. Jeg henvender mig til dem og gør dem opmærksom på det. De vælger at ignorere min besked. Dårlig stil efter min mening.
Marcellos Holstebro,
Marcellos Holstebro,
Besøgte stedet med 3 veninder i går. Maden var ok, men sørgelig betjening. Vi måtte selv henvende os for at bestille mad, efterfølgende måtte vi henvende os for at få flere drikkevarer
( sodavand/kaffe) og minde dem om at fjerne det brugte service.
Efter lang tid gik jeg i baren for at bestille yderligere sodavand og blevet lovet at vores tjener kom straks- det glemte hun dog igen- forfra!
Alt for unge medarbejdere, som ikke ved en dyt om kundeservice og står og hænger/gaber åbenlyst i baren- på godt jysk- træls oplevelse!
Marcellos kolding
Marcellos kolding. Kan varmt anbefale Ikke at bruge jeres penge her...Vi bestilte en snakbox som var noget at det kedeligste jeg nogensinde har fået... "Pommesfriterene havde slet ikke fået nok, Selvom de havde en flot fave. Løgringene havde fået ALT for meget...der var ikke chilli cheese tops, som skrevet i menuen . Min burger..... jeg ved ikke hvor jeg skal starte... I burgeren lå det en halv cm tyk skive af en bøf-tomat og en 1/4 Agurk... bunden var ulækker og alt i alt var det bare MEGA dårlig... jeg er spændt om det giver efterfølgende problemer i morgen🚽🧻.
Det er den værste diarré jeg nogensinde har spist. (man kommer langt med uddannede personale) så alt i alt tag på tanken og køb en pap-burger... det kan bedre betale sig.
Marcello Odense
Marcello Odense
Tirsdag kl. 1800.
Super oplevelse.. God betjening..
Vi fik bestilt stjerneskud og den kan absolut anbefales..
Eneste lille minus var manglende torsk, men trækker ikke ned, da resten spillede til UG.
Fornuftigt prisleje på maden.. Drikkevarer ER generelt bare for dyre alle steder, også her, hvor en halv liter sodavand koster 55 kr..
Men gik mæt og tilfreds derfra.
Marchello Sønderborg
Marchello Sønderborg. Havde bestilt 6 stjerneskud til ud af huset, fem dage i forvejen. Da vi kom og skulle afh. Dem havde de kun lavet en. De undskyldte og sagde vent fem minutter og vi har dem klar. Det havde de så også. Men men stjerneskud til kr. 189.- pr stk.med salat og agurk som ihvertfald var fra dageni forvejen og vi måtte smide det halve væk. Der var intet på det stjerneskud der var frisk.så lige så ringe som hurtig lavet. Det er ikke et sted jeg vil komme og spise desværre.
Vi blev smidt ud ….
Vi havde reserveret bord i Kolding til kl 10 vi bliver vist hen til et bord og må selv finde en tjener efter 10 min i en næste tom restaurant. Vi spørger om der er drikke var med i brunchen det ved hun ikke. Dårlig service og en ringe madoplevelse. En tjener kommer hen og fortæller at bordet er reserveret kl 11.15 også då går hun igen
Den dårligste brunch oplevelse vi nogensinde har oplevet
Marcello's Sønderborg: Dårlig service
Marcello's Sønderborg:
Ud over at vi ventede længe, så var den ene af vores 275 kroners bøffer totalt gennemstegt (bad om medium).
Vi påpegede det, og blev tilbudt en ny,men måtte forvente 15-20 minutters yderligere venten.
Vi foreslog et afslag i prisen, men der var ingen manager tilstede ( og intet dansk talende personale), så vi endte med at gå skuffet og med uforrettet sag.
Virkelig dårlig oplevelse, som kunne havde været undgået, med en professionel håndtering.
Fin placering ved åen
Fin placering ved åen. Det er for dyrt til prisen. Brød som er smurt ind i Dressing. Stjerneskud er blevet sandwich. Det er mærkeligt.
elendig service
Bestilte en sandwich med tun - den var meget tør, men ok. Prisen var 160 kroner for en tør sandwich.
Min veninde bestilte en avokado-laks mad, men de forglemte avokadoen. Vi kunne ikke få fat i en tjener, selvom de slentrede rundt og der slet ikke var travlt. Da vi endelig fik fat i dem, så var tjeneren fortvivlet og spurgte om hun var sikker på der ikke var avokado på i starten, som om hun skulle have taget det af og spist det.
Generelt elendig service. Man bliver ikke spurgt om maden er ok, om man vil have mere at drikke og generelt ligner de piger som er ansat bare nogle der ikke gider være der.
Marcello
Marcello, Kolding
Vi ventede i godt 20 min på maden - det ville være Ok, hvis det man fik levede op til forventningerne. Jeg fik en meget lille pariserbøf. Den smagte fint, men det var ikke meget man fik for pengene.
Min mand bestilte et stjerneskud til 160 kr! Han fik et grovflutes med kun 1 stegt fiskefilet, lidt rejer og et lille stykke varmrøget laks. Der var pyntet med to tykke tomatskiver, rå rødløg og en halv grillet citron!
Jeg har aldrig før set et stjerneskud med rå løg, og uden asparges!!!! - og kun 1 fiskefilet - det er ikke Ok når prisen er 160 kr!
Vi skal aldrig mere spise hos Marcello!
Marcellos Sønderborg.
Marcellos Sønderborg.
Ventede længe på betjeningen.
Ejeren kom ( Iført strand shorts og en stor T shift 🥴) forbi og spurgte ligegyldigt om vi havde bestilt. Derefter kom en sød tjener i tjener uniform for at betjene os.
Vi bestilte 3 gange en morgen tallerken, den ene som Luksus. Maden kom efter 15 minutter men drikke varer måtte vi rykke for 3 gange og var halvt færdige inden leveringen.
Måtte bede om bestik flere gange og der var ikke brød med til de 2 stk 3•3 cm stykker ost samt 1 Skive serano skinke samt 1 Skive Chorizio som udgjorde luksus delen. Scrambled æg var ikke rørt ud, skinke/ toastbrød lunken. Det var kaffen også.
Ved betalingen blev ejeren gjort opmærksom på at vi ikke var tilfredse-hvorpå han svarede at de havde travlt. Jeg sagde endnu en gang at vi ikke var tilfredse og han svarede så ligegyldigt at han godt kunne høre hvad jeg sagde…👎👎👎
Kan ikke anbefale stedet, udover det søde personale.
Var på marcellos i odense d.17 juni…
Var på marcellos i odense d.17 juni 2022. Kl. var 14, ikke flere frokostbøffer! Bestilte så to aftenbøffer.. at betale 70 kr. mere stykket! Maden kom, men fik pebersovs, i stedet for paprikasovs, som der blev bestilt..så siger servitricen at det var de løbet tør for..og ikke noget med at spørge om jeg så ville have bearnaise sovs. Jeg bliver ret irriteret og siger at så må hun komme med to drinks, når vi har spist. Senere kommer hun så ud og tilbyder dagens kage..nej tak, vi skal have to irske kaffe. Det får vi så..uden sukker! Sikke da en elendig oplevelse!!!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.