Marcello’s Recenzje 282

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Elendig mad. Top 3 over dårlige madoplevelser nogensinde. Kedelig burger, tørre pommes fritter og en elendig Cæsar salat. En blind kok der skærer tomater, agurk og løg ud i komisk store skiver. Av... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Øvøv bestilte bukser 6/4 kom i dag det er dog det værste jeg har oplevet sikke noget tyndt sjask hold jer fra denne hjemmeside det er fup og svindel noget tyndt sjask fra Kina eller Hong Kong De er... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super fin service og mega flinke tjenere samt stort brunch udvalg, der smagte helt vildt godt købte fri juice, kaffe of the mener prisen blev 199 kr pr. Person. Der var intet der manglede ha... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Marcello Odense Tirsdag kl. 1800. Super oplevelse.. God betjening.. Vi fik bestilt stjerneskud og den kan absolut anbefales.. Eneste lille minus var manglende torsk, men trækker ikke n... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Dårlig mad, ligegyldig service og tvivlsom hygiejne

Jeg spiste for nylig på Marcellos i Odense, og det bliver bestemt ikke en oplevelse, jeg gentager. Jeg bestilte nachos, men olivenene var bløde og smagte af at have ligget alt for længe i olie – langt fra friske og appetitlige.

Guacamolen, der fulgte med, stank og smagte så dårligt, at jeg ikke kunne spise den. Da jeg nævnte det for medarbejderen, fik jeg blot beskeden: “Sådan smager alle”. Efter jeg insisterede, blev guacamolen byttet ud med en salsa – men det blev gjort uden et smil, og de virkede bedøvende ligeglade med, at jeg havde haft en dårlig oplevelse.

Som prikken over i’et blev vores glas serveret ved, at medarbejderen tog fat direkte på kanten, vi skulle drikke af. Det er bare ikke i orden, og jeg havde hverken helt eller halvt lyst til at drikke af det bagefter.

Alt i alt en skuffende oplevelse med lav kvalitet, uengageret service og manglende respekt for basale hygiejnestandarder.

6 sierpnia 2025

Dårlige discount bøffer...

Dårlige discount bøffer...
Besøgte Maracellos i Odense i går, hvor vi har spist et utal af gange - i går blev dog sidste gang.....
Total ringe bøffer med dårlig smag, fyldt med sener og tyk fedtkant - vi skar ca. 1/4 af bøffen som var uegnet til at spise.. Ved klage var info fra medarbejder, at "chefen havde skiftet leverandør", og ny bøf ville ikke ændre på noget - altså samme dårlige kvalitet.
Tidligere var bøfferne super lækre og det reneste møre kød - den tid er slut. Det var mit SIDSTE besøg hos Maracellos..
NB: Fik grundet utilfredshed 1/2 pris på drikkelsen..

31 lipca 2025

Vi var i Kolding

Vi var i Kolding. Tjeneren Amy var virkelig hjælpsom og tålmodig med os. Mega fed oplevelse og mega god service. Tak Amy

27 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Marcello Odense - deeply disappointed.

My mum and I came across this restaurant, willing to try this place for our first time. We were waiting patiently for service for about 5 minutes. I must stress that the restaurant was not busy at all. There were 3 waitresses hanging around doing nothing at the back. My mum tried to make eye contact with the waitresses, but it was not enough so she waved for attention. A waitress finally saw us. Unfortunately, we were met by a very unwelcoming attitude, looking very irritated of our existence. She gave us the menu, but we decided to leave at once, as we felt so unwelcome.

We do not tolerate this poor level of service.

Avoid this restaurant if you don’t want to be treated so poorly.

FYI - We went to “ Café Cuckoo’s Nest in Odense instead. We were treated so well. The staffs were super friendly and welcoming - we were seated immediately, despite being busier than the other.

Like heaven, compared to Marcello.

26/07-2025
11:20

26 lipca 2025

Skuffende oplevelse

Besøgte d. 23/7 Marcello’s i Sønderborg med min familie. Indledningsvist sød og venlig betjening - på engelsk.
Hurtig servering af drikkevarer og mad. To børneretter som ingen restauranter kan gøre fejl og ungerne var også fint tilfredse. Omend portionerne var små til prisen sammenlignet med andre steder på samme niveau.
Bestilte en pastaret som var ok i smag, men ikke helt levede på til menukortets udsigt til mørt kød. Min hustru bestilte et stjerneskud - den dyreste menu i bestillingen. Et kedeligt stykke industri-toastbrød, håndpillede rejer hvor 1/3 ikke var renset ordentligt(det er netop hvad man kan forventet når man betaler for håndpillede rejer - respekt for håndværk og råvarer.
Da jeg skulle betale udtrykte jeg min utilfredshed med stjerneskuddet(blev ikke spurgt til tilfredsheden med maden før). På engelsk meddelte jeg at jeg ikke synes, at det var fair at betale fuld pris for den ret. Den stakkels “I’m-just-a-waiter”-servitrice måtte ikke imødekomme min fair forespørgsel og der var ikke en “manager” til stede. Så måtte modvilligt betale fuld pris.
Den adfærd i restaurantionsbranchen er desværre et kæmpe rødt flag.
Kommer desværre ikke retur og kan ikke anbefale stedet.

23 lipca 2025

Discountbøffer

De dårligste bøffer jeg længe har smagt. (Uruguay) Seje bøffer med sener og fedtkant. Klager over bøffen, men får at vide, at resten af bøfferne i køkkenet er af samme kvalitet, så det kan ikke rigtig svare sig at få en ny.!!!!! Man kan heller ikke få afslag på regningen. Aldrig har jeg oplevet så dårlig service! Har spist derinde et utal af gange og har altid været yderst tilfreds med bøfferne. En tjener fortæller, at de har fået en ny leverandør.
I aften blev mit sidste besøg!

8 lipca 2025
Oceniono na 4 z 5

Hos Marcellos i Kolding har jeg endnu…

Hos Marcellos i Kolding har jeg endnu engang haft en rigtig god oplevelse! Søde, imødekommende tjenere, der ser én med det samme kan træder ind ad døren. Fik hurtigt bestilt og fik maden kort efter. Lækre nachos m/kylling. Kan lige ledes også anbefale deres jordbær milkshake, club sandwich, pommes og deres aioli.
Hyggelig atmosfære, unge, meget servicemindede ansatte. De var hurtige til at få ryddet af og gjort bordene klar til de næste.
Jeg kommer helt klart igen.

7 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Virkelig en dårlig oplevelse på flere…

Virkelig en dårlig oplevelse på flere måder hos Marcello' i Odense.
Min datter og jeg ville have 2 x burgertilbud, men fordi min datter skulle betale og jeg hentede hende til betalingen, fik vi først sagt det med tilbud max 1-2 min efter, fordi hun troede at jeg havde sagt det. Blot som god service kunne de godt have tilbagebetale differencen, men nej. Så var den ene tjeners attitude rigtig dårlig. Der er mange måder at sige fra på uden at skubbe det hele over på kunden.
Min burger smagte ok, men min datters smagte direkte dårligt. Alt smagte kun af chilimayo, der overdøvede alt andet i burgeren. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse. Maden var ikke pengene værd uanset tilbud eller ej. Vi blev enige om at der kom vi ikke mere.

7 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Min søn og jeg skal spise sent frokost…

Min søn og jeg skal spise sent frokost og vælger Marcello’s. Der er ikke ret mange i restauranten. En tjener kommer og vi finder et bord udenfor og får et menu-kort. Efter ca. 20 min. må vi hente en tjener for at få lov til at bestille vores mad. Da vi har siddet der ca. 45 min. kommer vores mad; men der er kun 1 bøf i min søns burger og ikke 2, som han har bestilt. Jeg sidder nu og spiser selv, mens de laver min søns burger om. Da han så får den 15 min efter må vi igen have fat i en tjener, for pomfritterne er kolde. De lover at komme med nogle nye, men da vi har siddet på restauranten i 1t05min., har vi stadig ikke fået nogen nye varme pomfritter. De kommer da i faktisk er færdig med at spise. Der er en del tjenere på arbejde; men de har mere travlt med at pudse, gøre rent inde i restauranten og fjante indenfor end at betjene kunder. De giver os en mindre rabat; men jeg kan på ingen måde anbefale Marcello’s i Kolding.

6 lipca 2025

Marcellos Kolding.

Kolding.
Vi kom på en hverdag, havde bestilt bord til 4, fødselsdag, og skulle have "Vælg selv brunch". Super godt koncept, meget dygtig tjener, god kvalitet og mængde af mad.
Lidt lang ventetid på maden, men de havde til gengæld også husket alle vore små sær-ønsker.
Kan virkelig godt anbefales, god mad og super service.

3 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Var hos Marcello i Odense.

Var hos Marcello i Odense.
Det var ingen fornøjelse.
Bestilte laksesalat.
Der manglede (i flg. spisekortet) det halve af ingredienserne i salaten.
Fik de manglende ingredienser ind på en underkop sidenhen.
Salaten knaste mellem tænderne af jord eller andet.
Servetrisen blev sur over at jeg bemærkede det overfor hende.
Vil ikke anbefale stedet til andre og kommer der ikke selv mere.

11 czerwca 2025

Særdeles utilfredsstillende opleves!

Særdeles utilfredsstillende opleves!
Vi bookede bord og bestilte maden som de første i stueetagen men var alligevel de allersidste der fik maden serveret til trods for at flere borde først ankom efter vi havde bestilt. Det tyder på dårlig planlægning… vi ventede ca 50 minutter på maden.
Da den omsider kom var den ene portion brændt voldsomt på, en anden portion var kold, en tredje manglede ingredienser og var også brændt på. Den mad som var spiselig smagte bare ikke særligt godt. Det hele var præg af at de havde for travlt! En af os har nødde allergi, så vi spurgte til en særlig dessert og blev forsikret om at den ikke indeholdt nødder. Det viste sig at være forkert! Vi bad om at se den sovs der var på desserten, og ganske rigtigt… den indeholdt nødder.
Vi fik en rabat på vores regning, men i vores perspektiv burde vi ikke være blevet opkrævet en krone, men burde have fået en undskyldning som det eneste.
Vi kommer ikke tilbage.
Eneste stjerne går til de søde tjenere.

27 kwietnia 2025

Marcellos Sønderborg.

Marcellos Sønderborg.
Ikke et besøg værd. Var ude og spise brunch lørdag d. 19/4-25 kl.11.00. Maden var kold, SELV røræggene var kolde. Magen til en omgang skodmad skal jeg lede længe efter. Betalte i dyre domme for det og var MEGET SKUFFET over maden. Havde jeg kunne havde de ikke fået nogen stjerne. Kommer der IKKE igen, så hellere MCDonalds selv om jeg ikke kan lide maden der

19 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Vi var på Marcello’s i Kolding…

Vi var på Marcello’s i Kolding 18/4-2025.
Jeg havde vundet i en konkurrence på Facebook, BrunchBuffet til 4 personer, så præmien skulle da bruges her i påsken sammen med Kæresten og vores 2 Drenge. Første gang vi har været her, og bestemt ikke sidste gang.
For det var virkelig en god oplevelse, med nok af mad og virkelig flotte drikkevarer, der var gjort noget ud af:)
Vi følte os velkommen fra start til slut, af smilende og glade tjenere:)

18 kwietnia 2025

BRUNCH

---

Skuffende oplevelse
ikke pengene værd

Vi spiste brunch hos Marcellos og betalte næsten 1.000 kr., men oplevelsen var desværre en stor skuffelse.

Der manglede tallerkener, ingen informerede os om noget som helst, og vi måtte selv opsøge personalet for at bestille. Servicen var uopmærksom, og det virkede, som om personalet slet ikke havde overblik.

Da vi skulle betale, blev vi mødt med en uhøflig attitude. Personalet virkede mere optaget af at grine og stå og tale sammen – og det føltes, som om der blev gjort grin med gæsterne bagefter.

For den pris forventer man en langt højere standard. Det her var en dårlig oplevelse, og vi vender ikke tilbage.

20 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Børnevenlig og god til prisen

Vi fik brunch buffet på Marcellos Odense og synes det var rigtigt godt til prisen.

Maden var frisk og lækker for voksne og meget børnevenlig. Enormt mange søde sager, hvis man er til den slags.

Der er et rum i kælderen ved toiletterne hvor der er loungeområde og et lille legerum. Hvis man selv sørger for at have noget legetøj med, er det meget praktisk at børnene kan underholde sig selv lidt dernede.

23 marca 2025

Blev placeret på 1.salen

Vi havde bestilt bord til 9 personer, og da vi kom skulle vi sidde på 1. salen.
Det er meget upraktisk, at buffeten står u stue etagen.
Vi måtte op og ned flere gange, da vi havde børn med i selskabet.
Der burde i det mindste være drikkevare på 1.salen. Det burde oplyses ved bookning, at det var på 1.salen. Hvad hvis man var rollator bruger?
Rigtig dårlig service. De prøve ikke at løse problemet.

16 marca 2025

Marcellos odense

Marcellos odense weekend brunch.
Buffet blev ikke fyldt op hurtigt nok. Drikkevare juice kaffe kakao var ofte tom og måtte flere gange bede om opfyldning. Manglede konstant tallerkner. Toiletterne var møg beskidte og istykker. Kan ikke anbefale stedet.

16 marca 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej