Marcello’s Recenzje 282

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Elendig mad. Top 3 over dårlige madoplevelser nogensinde. Kedelig burger, tørre pommes fritter og en elendig Cæsar salat. En blind kok der skærer tomater, agurk og løg ud i komisk store skiver. Av... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Øvøv bestilte bukser 6/4 kom i dag det er dog det værste jeg har oplevet sikke noget tyndt sjask hold jer fra denne hjemmeside det er fup og svindel noget tyndt sjask fra Kina eller Hong Kong De er... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super fin service og mega flinke tjenere samt stort brunch udvalg, der smagte helt vildt godt købte fri juice, kaffe of the mener prisen blev 199 kr pr. Person. Der var intet der manglede ha... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Marcello Odense Tirsdag kl. 1800. Super oplevelse.. God betjening.. Vi fik bestilt stjerneskud og den kan absolut anbefales.. Eneste lille minus var manglende torsk, men trækker ikke n... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Virkelig dårligt kundeservice

Jeg har spist her før, hvor det plejer st være godt. Men i dag var virkelig dårligt. Vi fik vores mad men først 10 min efter fik vi bestik og drikkevare så maden var kold da vi siger det til personalet virker du ligeglade med det så ingen kundeservice over det så vi vælger og gå

21 lipca 2020
Oceniono na 1 z 5

Øl ned af ryggen, og ekstremt dårlig mad .

Både min søn,mand Og jeg fik hældt en øl udover deres tøj. Tjeneren beklagede , men vi måtte pille alt tøjet af vores søn, som sad i boxershorts og spiste. Min mands samt mit tøj var ødelagt af øl. Da maden blev serveret var den under AL kritik føj, hvor var det uspiseligt. Vi endte med at betale 900kr , da restauranten nægtede at give afslag, til trods for at det var deres uduelige tjener, som hældte øl ud over os .

18 lipca 2020

Føj for en betjening

Føj for en betjening, min veninde og jeg ville gerne bede om en sød vin hvor vi efter 2 smagsprøver intet fik, da tjeneren ikke havde forstand på vin. Pludselig fik vi smidt noget bestik på bordet, men dog ingen drikkevare.
Jeg valgte at bestilte deres VESTERHAVET, hvor jeg bad dem ikke at komme dressing i da den indeholdte lactose. Fik en salat hvor den bestod 75% af iceberg salat, resten var rejer, kold laks, varm laks, tre skiver løg og 2 skriver agurk. Jeg smagte på den, hvor den smagte meget af eddike, hvilket jeg slet ikke havde bedt om. Fik fat på tjeneren igen, hvor jeg så spurgte om jeg ikke kunne bede om noget andet, men blev stadig bedt om at betale for salaten.

Da de ikke kunne gøre for, at jeg ikke kunne lide den uden dressing. Men en salat uden dressing burde ikke smage af eddike eller bitter. Bad den IKKE dansk talende tjener, om jeg ikke kunne tale med manageren, hvor jeg forklarede ham det samme, og at jeg ikke vil betalte for noget jeg ikke synes om, hvilket han ikke kunne forstå og spurgte mig groft på engelsk hvad jeg så ville. Hvor jeg så sagde at jeg ikke ville have noget mad og heller ikke ville betale for, hvor han derefter bad mig om at gå og bad min min veninde om at betale for min mad, da hun gik ind for at betalte for hendes kolde pasta ret.

16 lipca 2020

Sønderborg afd

Sønderborg afd.
vi spiste der i går. Det var ikke noget at råbe hurra for. Meget ungt personale. Som ikke nødvendigvis er forkert.Ved spørgsmål til forskellige ting på menu kortet, var svaret, det ved jeg ikke, har ikke smagt det. Kødet blev bestilt medium og blev serveret mere end rødt, dertil viste serveringen heller ikke, om det kunne kaldes medium. Der var ikke noget særligt høfligt personale. Toilettet var ulækkert, og trængte i den grad til oprydning og rengøring. Ellers smagte maden, men pris og kvalitet hang ikke sammen. Da vi ville betale, kunne vi betragte mad, der stod klar til servering, som stod i over 5 min. uden at det kom ud til kunderne. Der var også serverings personale, som satte/pillede i håret, og så direkte hen og hente mad til servering.
Alt i alt en ikke særlig god oplevelse.

14 lipca 2020

Marcellos Sønderborg

Vi har i dag spist frokost på Marcellos i Sønderborg.
Personalet var ikke imødekommende, maden levede ikke op til forventningerne, toiletterne var beskidte og bordet ikke afvasket efter forrige kunder. Jeg forstår ikke helt, hvordan det kan være i overensstemmelse med de retningslinjer, der er udstukket for restaurationsbranchen i forbindelse med covid-19.

12 lipca 2020

Mest elendige service.

Sidder 7 mennesker og venter 45 minutter, på at der skulle komme en tjener og tage imod bestilling. Der kommer aldrig nogen, til trods for at der var en der var ved at afrydde bordet, da vi får lov at sætte os. Efter 20 min finder vi selv en tjener og spørger om de vil tage imod bestilling. Vi får at vide der vil gå et øjeblik, så kommer der en over til vores bord.

Efter 45 min mister vi tålmodighedden og forlader stedet uden at der overhovedet er kommet nogen over og taget imod en bestilling eller i det mindste at have henvendt sig til os og fortalt at de havde travlt. Må indrømme at det er den mest elendige service jeg nogensinde har oplevet på en restaurant/café.

Dette skete i Sønderborg mellem 15 og 16 onsdag d. 8/7-2020.

10 lipca 2020

Sønderborg

Sønderborg -
Ufattelig dårlig cæsar salat!
Jeg bedte om brød og ekstra dressing.
Da vi kom helt hjem med maden, var der hverken brød eller dressing på nogen af salaterne.
Generelt smagte salaten ikke godt, og var lille og uinteressant.... Men koster 120 kroner!
Jeg bestiller aldrig noget der mere.

29 maja 2020
Oceniono na 1 z 5

Enhver Café burde kunne lave en clubsandwich

Først får laver de maden forkert, skulle bare have en Clubsandwich uden dressing, Men den kom med ekstra meget dressing på🙄
Da den så kom rigtigt, var der nærmest ikke noget kylling i, 2 meget små stykker til et kæmpe stykke flute. Og så smagte maden bare af ingenting. ☹️En Clubsandwich burde enhver café kunne lave, men det kunne de så ikke,, ØV.. Første og sidste gang
Marcello’s Kolding

3 listopada 2019
Oceniono na 2 z 5

Smagsløs mad og dårlig mave

Vi har i dag besøgt deres afdeling i Odense. Servicen var faktisk rigtig god det meste af vejen, men maden var smagsløs og vi sidder begge nu med dårlig mave. 😣
Vi blev hurtigt enige om at vi ikke skal derind igen.

2 listopada 2019

Marcellos Holstebro

Marcellos Holstebro :
Vi var 3 ude og spise Brunch buffet på restauranten. Virkelig skuffende oplevelse. - Der var næsten ingen udvalg, alle salater var næsten tomme og der blev ikke fyldt op.
Juicen og de andre drikkevarer var meget varme, det var ostene på buffeten desværre også. - Vi kom 1 time og 3 kvarter inden buffeten lukkede og der blev ikke fyldt op af noget, eller fundet friske drikkevarer.

28 października 2019
Oceniono na 4 z 5

Marcello's Kolding

Marcello's Kolding
Vi får ikke helt det vi bestilte af mad, men hold da op en service fra personalet af. De var klar til, at gøre hvad som helst for at udbedre fejlen.
Oplever endda, at der bliver Sendt en ud for at hente søde-tabletter, da vi har et ønske om at få dem til vores gratis kaffe og the :)

20 września 2019

marcellos i Odense - svindler og bedrager

Mine veninder og jeg var inde og spise. Da vi så skulle betale, så tog de for meget for maden. Det opdagede vi efter det var blevet accepteret. Så gør vi dem opmærksomme på dette, og vi snakker altså om 150kr for meget. Men de siger så at de ikke kan give dem tilbage, trods at det er deres egen fejl. Men vi kan få et gavekort hver på 50kr. Mega dårlig service, det var helt og holdent deres egen fejl, også var tjeneren ovenikøbet meget uhøflige. Der kommer vi aldrig igen, de fupper folk, og har i princippet “stjålet” penge fra os. Vi er godt gale og vi aldrig anbefale stedet til nogen!

3 września 2019

Marcello's Vejle

Det går kun ned ad bakke for Marcello's i Vejle og nu har de altså ramt bunden. På nettet oplyser de den forkerte menu og det koster så mere når man er der. De ansatte kunne simpelthen ikke virke mere ligeglade med den danske lovgivning og at de ikke må reklamere med forkerte priser. Reklamere man med forkerte priser skal kunden ikke betale mere.
Derudover spørger vi om tjenerens navn, for at tage den videre, hvor vi får et andet navn et det der står på bonen. Generelt en meget uhøflig tjener med en dårlig attitude.
Restaurantens ejer bor åbenbart i Tyrkiet, så ham kunne de ikke engang kontakte. Hvis man ejer en restaurant i et andet land end hvor man bor, så skal man altså være sikker på at de ansatte kan finde ud af reglerne!
Eftersom maden ikke er så god som den har været, synes jeg ikke det er den dårlige service værd.

1 września 2019

Vi var 4 personer

Vi var 4 personer, som fik aftenbuffet på Marcellos i Vejle. Om natten og næste dag blev vi alle 4 syge med rigtig dårlig mave. Jeg skrev til Marcellos og orienterede dem venligt om det, således at de havde mulighed for at finde årsagen i deres buffet, men har aldrig fået svar tilbage.

22 sierpnia 2019
Oceniono na 1 z 5

Gammel salat, frostvarer og beskidt.

Min kæreste og valgte at prøve Marcello´s i Kolding da vi havde fået en masse positive tilbagemeldinger fra venner og bekendte.

Det bliver så ikke aktuelt igen.

Vi har bestilt bord, ankommer og får afvide vi skal sætte os ved bord nr 2, og kan ikke finde det da der ingen bord numre er.

Vi må pænt vente på tjeneren kommer tilbage og viser os til vores plads, da vi blev efterladt ved døren.

Vi får sat os og bestiller vores mad, oksemørbrad til mig og burger m angus kød til min kæreste.
Det eneste positive jeg kan tilføje til alt det negative der kommer nu er at deres oksemørbrad er oksemørbrad og ikke filét.

På menu kortet står der Oksemørbrad 200g med sprøde pommes og bernaise sovs.
Jeg spørg om bernaise soven er lavet fra bunden, og får afvide det er den.
Kort info, jeg har selv arbejdet i resturations branchen og har uddannelse indenfor området.
Jeg ved ikke hvordan man kan få sig selv til at servere en bernaise sovs der er skilt og den mængde jeg fik var svarende til en spise ske.
Hvis sovsen er skilt så pisker man en ny, ellers servere man ikke.

Pommes var kolde.
Jeg gør dem opmærksom på det og efter 10 min får jeg så en ny portion halv lunke pommes ind.
Der var en tilhørende "lækker sprød frisk salat" - det var salat blade man selv skulle sidde og skære ud, 2 cherry tomater og 3 skiver agurk.
Jeg når aldrig at smage på salaten fordi den er helt brun og slatten.
Jeg får fat i tjener og spørg om de selv ville spise det og dertil er svaret "ja, men den plejer godt nok og være mere frisk"
Enten er en salat FRISK eller også er den ikke. Man servere jo ikke frisk salat kun om mandagen. Kom nu ind i kampen for pokker.

Min kæreste fik Angus burger, og det skulle være grillet angus hakkebøf. Vi bestiller ekstra bøf til.
Skulle vi ikke have gjort fordi der kommer 2 "frisk" optøet frost bøffer ind.
I hans burger lå der et rødløg der var skåret over 3 gange splattet udover bunden, var blødt og sejt.
Hans salat i burgeren var "krøl" salat, slatten og ulækkert som min "friske salat"
Vi havde en bestilt en af deres famøse Milkshakes.

Det skal siges at anretningen af milkshaken var utrolig flot, men hvordan man indtage den er så problemet når man putter en tsunami af flødeskum samt jordbær hvor man IKKE har taget STILKENE af.
2 mini frost donuts, mast ned over siden også har man smurt nutella langs kanten. Det eneste du får til at spise dette med er 2 sugerør, så er meningen vel man skal spise jordbær i flødeskummen med hænderne? - konklusion er at det bliver noget svineri.

I forhold til bordene var de små klistret, de har plastik egefeu hængende på væggen, som er støvet og desideret ulækkert.
Der er sorte klinker på væggene som har madrester på og man kan se de har forsøgt at tørre af men det er som resten af deres koncept mislykkedes fordi der hvide fedtet striper HELE vejen.

På det tidspunkt er vi ligesom nået dertil hvor der bare skal betales og videre. Det var aftens højdepunkt, og sætter kommer ikke til at gentage "successen."

Har ikke lavet en anmeldelse på et spise sted før, men det jeg oplevet var så ulækkert og dårligt, at jeg føler mig nødsaget til at informere.

Nogen gode råd med på vejen:
Hvis sovsen er skilt - lav en ny til den er som den skal være
Lad vær med at servere frostmad, det kan man lave derhjemme. Men hvis i gør, så påpeg da lige det er "frisk frost".
Når vi taler frisk så SKAL en salat være FRISK HVER GANG.
Få nu gjort ordenligt rent, man kan godt se når der bliver sprunget over.

3 sierpnia 2019

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej