Wat een leuke webshop! Dit is de eerste keer dat ik hier kom maar beslist niet de laatste. Heel mooie kaarten, prachtig inpakpapier. Wat een feestje! En dan is de eigenaresse ook nog eens heel vriende... Zobacz więcej
Meer dan tevreden! Snel bezorgd (de volgende dag al) en hele mooie kaarten van goede kwaliteit! Ze waren netjes verpakt, de setjes ook in plastic en er waren mooie boekenleggers bij gedaan. Twee kaart... Zobacz więcej
Er staan recent een paar negatieve beoordelingen , maar deze zijn verkeerd geplaatst, deze mensen hebben bij Marceline schoenen besteld en nooit gekregen helaas....maar ze hebben geen inpakspullen of... Zobacz więcej
Helaas gaan de negatieve reviews over een andere webshop. Over marcelina ben ik niks anders dan positief! Super fijn contact en staat paraat voor vragen. Heel groot assortiment van prachtige artikel... Zobacz więcej
Website in kaarten, sieraden, accessoires en meer. Kort samengevat: een cadeautjeswebshop! :)
de horst 8, 8309CK, Tollebeek, Holandia
Super leuke artikelen. Origineel design en leuk verpakt ontvangen.

Odpowiedź od Marcelina
Het beste ooit ik ben boaz
Heel goed bedrijf😀😀😀😀👍👍👍👍👍👍👍👍

Odpowiedź od Marcelina
Superleuke inpakspulletjes en sieraden voor leuke prijsjes! Mooie kaarten, leuke webwinkel om af en toe even lekker op te guzen! En een snelle bezorging! Ook erg fijn!

Top Service !!!
Snel, correct en super mooie kwaliteit.
Zeker een aanrader!

Odpowiedź od Marcelina
Super leuk ingepakt met een extraatje er bij 😍. Bezorgd op de afgesproken plaats. Voor herhaling vatbaar!

Odpowiedź od Marcelina
Snelle levering en ideaal dat je letterlijk en figuurlijk om de hoek zit!
Geweldige kaarten! En alles mooi ingepakt! Of je een cadeautje uitpakt.

Odpowiedź od Marcelina
Ontzettend mooie producten! Kwaliteit papier en stickers. Verder is haar service ook erg goed en ze is echt een super leuk mens! Ze heeft mijn pakketje helemaal langsverband omdat ze hier in de buurt werkt. Zo lief! En ze is snel met reageren op berichtjes via social media.

Odpowiedź od Marcelina
Super leuke producten en goeie communicatie met de verkoper. Ik raad het zeker aan hier te bestellen.

Odpowiedź od Marcelina
Snelle service en snelle voorraad.
Betaalbaar en goede kwaliteit
Gewoon goed 😊