Jau šeštus metus plaukams baudoju tik MANO kosmetiką, nes geriau nerandu :) nebeieškau stebuklingų priemonių, nes su šiais produktais plaukai atgavo sveiką išvaizdą, blizgesį ir pradėjo augti ilgesni.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jūs esate MANO meilė! Jūsų kuriami produktai, komunikacija, atvirumas - tiesiog neįtikėtinai geri. Net negalėčiau išskirti geriausio produkto, nes visi jie man patinka. Be galo džiaugiuosi galimybe na... Zobacz więcej
Užsisakiau radusi nemažai gerų atsiliepimų internete. Kadangi siekiu pagerinti plaukų būklę už padorią kainą, nusprendžiau pasirinkti šią įmonę. Užsakymai šiek tiek vėlavo dėl didelių užsakymų kiekio... Zobacz więcej
Nuostabi kosmetika. Vertinu natūralias sudėtis ir lietuvišką produkciją. Be galo džiaugiuosi atradusi MANO. Visuomet patrauklios kainos, nesikeičiančios metai iš metų, kas stebina, nes augantis populi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O MANO natūrali kosmetika
Napisane przez firmę
Aukšto efektyvumo, tausojanti kosmetika.
Kuriant formules remiamės trimis esminėmis gairėmis: 100% natūralumas + saugumas jums ir aplinkai - jokių dviprasmiškų ingredientų + moksliniais tyrimais įrodytas efektyvumas.
MANO kosmetikoje niekada nerasite:
Agresyvių ploviklių; – Silikonų; – Parabenų; – Sintetinių dažiklių; – Sintetinių kvapiklių; – Mikroplastiko dalelių; – Alkoholių; - Kitų jums ar aplinkai nedraugiškų ingredientų.
Dane kontaktowe
Gamyklų g. 9, 68108, Marijampolė, Litwa
- info@MANOritualai.lt
- manoritualai.lt
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Puikus atradimas
Atradusi šią produkciją, labai džiaugiuosi poveikiu odai ir plaukams. Tikrai verta pabandyti, nes po to nieko kito nebeieškosite.
Savaiminio įdegio putos
Įsigijau tamsios spalvos savaiminio įdegio putas. Likau labai patenkinta rezultatu. Įdegis laikėsi apie savaitę. Tepant kitam asmeniui reikia būti atsargiam neišsitepti, nes nenusivalo lengvai.
Perfect
Puikus aptarnavimas, kosmetika esu labai patenkinta. Highly recommended!
Kokybiški produktai
Kokybiški produktai, puikus aptarnavimas, greitas pristatymas
Products that really work
Products that really work. The self tan is top notch!
Didelės sėkmės ,,Manoritualai"…
Didelės sėkmės ,,Manoritualai" komandai.Greitas siuntos paruošimas.Galimybė pasiimti tiesiai iš gamintojo.Puikūs- išskirtiniai produktai.
Viskas sklandu ir laiku.ačiūs
Labai patinka jūsų produkcija
Labai patinka jūsų produkcija. Pirksiu dar ne kartą :-)
Labai rekomenduoju šias kosmetikos priemones: plaukų šaknų aliejinį serumą ir veido hialurono serumą.
Labai rekomenduoju šias kosmetikos priemones: natūralios, efektyvios, malonaus kvapo ir konsistencijos.
MANO produkcija
MANO produkcija - man kosminis metų atradimas 🤗❤ Jau išmėginta daug plaukų priežiūros priemonių ir kiek mažiau veido priemonių 💝💝💝tikrai nenusivyliau, tiko, patiko ir toliau naudosiu... 💝💝💝
Esu begalo patenkinta Mano produktais…
Esu begalo patenkinta Mano produktais plaukams, nieko geresnio kolkas nesu atradus :)) rekomenduoju
Be MANO rankų kremo jau neįsivaizduoju…
Be MANO rankų kremo jau neįsivaizduoju savo gyvenimo, švelniai minkština, maitina ir nuostabiai kvepia. Taip pat ir veido serumai bei veido kremas – veiksmingi, geros sudėties, jaukiai kvepiantys, naudoju kasryt ir džiaugiuosi.
Ši natūrali kosmetika labai patiko
Ši natūrali kosmetika labai patiko. Tikrai rekomenduoju įsigyti. Plaukai nerealūs! Po pirmo naudojimo matėsi efektas, plaukai stebūklingai atgijo.:)
Lūpų balzamas su taukmedžių sviestu ir kokosų ekstraktu
Pats geriausias lūpų balzamas. Daugiau jokio kito nebenaudoju, tik šiuos.
Ir drėkina, ir minkština. Labai patinka.
Kas svarbiausia, tai neturi įkyraus kvapo ir skonio
First time using products from Mano…
First time using products from Mano brand, honestly I'm surprised with the results I've used lotion and oil for hair growth and im really glad I've tried it, im happily seeing my hair growing back.
Labai geras produktas rekomenduoju
Karolina Ž.
Tiesiog nuostabus kremas! Vyras dirba su medienos gaminiais, todėl nuolat reikalingas rankų odos drėkinimas. Pamačiusi šį kremą nusprendžiau išbandyti ir ką galiu pasakyti, tiesiog vyras man dėkojo, ant kiek jis geras!!! Net nakčiai pasitepus jis tampa tarsi rankų kaukė, kuri sudrėkina ir pamaitina sudirgusias ir išsausėjusias rankas. Vyras net noriai tepasi, nes žino, kad jam gelbėja po intensyvaus dienos darbo. Tiesiog tobula dovana vyrui!! Ačiū už tokius turtingos sudėties nuostabius produktus, man dar neteko nusivilti MANO produktais!🤩🥰 ačiū Jums nuo manęs ir nuo vyro!🧡
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.