Malines Group Recenzje 694

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Dankzij Rik verliep de aankoop van onze woning bijzonder vlot. Binnen de 24 uur was alles geregeld en waren zowel koper als verkoper tevreden. Rik reageerde steeds razendsnel op mails, telefoontjes... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Appartement in Mechelen gehuurd. Eva heeft de rondleiding gedaan, heel goed en alles perfect uitgelegd. Nadien ook alles tot in de puntjes geregeld. Papierwerk, vragen beantwoorden. En ook bij de over... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij kregen van Joelle een fantastische ontvangst en een duidelijke uitleg over ons project. Met deze ervaring hebben wij nogmaals ondervonden dat een firma staat of valt door haar medewerkers. Profi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De afspraak heeft plaats gevonden op het afgesproken uur, duidelijke uitleg, antwoord gekregen op mijn vragen. Heeft haar tijd genomen om mij de huizen te laten zien.

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja nieruchomości
  2. Rzeczoznawca ds. wyceny nieruchomości
  3. Zarządca nieruchomości
  4. Pośrednik w obrocie nieruchomościami
  5. Deweloper
  6. Agencja pośrednictwa w wynajmie nieruchomości

Napisane przez firmę

Bij Malines Group kan je terecht voor zowel de verkoop, verhuur als het beheer van je eigendom. Wil je net zoals alle andere tevreden klanten van je vastgoed een mooi verhaal maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je eigendom verkopen of verhuren is dan ook een grote stap. Het brengt heel wat administratie en uitdagingen met zich mee. Formulieren in orde brengen. Bezichtigingen regelen. Maar vooral: de juiste, nieuwe koper of huurder vinden. Daarom reken je op iemand die dat werk van jou overneemt. Iemand met kennis van zaken, zodat jouw vastgoed een mooi verhaal wordt. Malines Group is die partner. Als makelaar bundelen we alle middelen om jou de beste service te bieden. Dat via een persoonlijke aanpak, want elke klant vertelt een eigen verhaal. Zo wordt jouw vastgoedervaring er één zonder zorgen. Kiezen voor Malines Group is bovendien kiezen voor jarenlange ervaring, en een gedreven begeleiding doorheen elk vastgoedproces. Neem zonder zorgen de beste beslissing, en kom kennismaken. Of u nu uw eigendom verkoopt of verhuurt – of zelf iets wilt kopen of huren – bij Malines Group doen we er alles aan om van uw vastgoed een mooi verhaal te maken. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten! Want wij maken van uw vastgoed een mooi verhaal!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Duidelijk en steeds vriendelijk en…

Duidelijk en steeds vriendelijk en behulpzaam, niets is teveel.

23 grudnia 2025

Odpowiedź od Malines Group

Hartelijk dank voor uw fijne feedback Emma!
Fijn om te horen dat u onze begeleiding als duidelijk, vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren.

Zeer tevreden

Behulpzaam en snelle reactietijd

29 grudnia 2025

Odpowiedź od Malines Group

Bedankt voor deze fijne review Rafael! Het doet ons deugd om te horen dat onze diensten naar wens zijn.

Oceniono na 5 z 5

Mijn eerste contact was verrijkend en ook zeer klantvriendelijk !

De ontvangst met mevrouw M. VD Bergh op 30.12 jl. was zeer vriendelijk en ook heel klantgericht.

23 grudnia 2025

Odpowiedź od Malines Group

Hartelijk dank voor uw fijne feedback Joost!
Wat leuk om te horen dat uw eerste contact als verrijkend en klantvriendelijk werd ervaren, en dat u zich zo welkom voelde bij Morgane.
Uw woorden doen ons veel plezier!

Heel professioneel !

Heel professioneel !! Je kan met alle vragen bij hen terecht. Samenwerking met hen zeker aan te raden.

28 grudnia 2025

Odpowiedź od Malines Group

Hartelijk dank voor uw mooie feedback Miranda!
Fijn om te horen dat u onze professionaliteit en bereikbaarheid zo waardeert. De fijne samenwerking en uw aanbeveling betekenen veel voor ons.

Zeer duidelijke communicatie

Zeer duidelijke communicatie, correcte afhandeling, super professioneel.

24 grudnia 2025

Odpowiedź od Malines Group

Hartelijk dank voor uw mooie feedback!
Fijn om te horen dat u onze communicatie en professionele afhandeling zo waardeert.

Top team..

Top team... zijn er in geslaagd dmv hun professionalisme om huis te verkopen waar hun collega's van concurrentie niet in slaagde...merci aan Alexandra en Ann... maar vooral dikke pluim voor de youngster RIK

27 grudnia 2025

Odpowiedź od Malines Group

Wat een geweldige boodschap, dankjewel Luc!
Fantastisch om te horen dat ons team met professionalisme het verschil heeft kunnen maken. We geven jullie mooie woorden met veel plezier door aan Alexandra, Ann én natuurlijk aan Rik — die pluim is meer dan verdiend!
Bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

Schitterende makelaars

Na de aankoop van een appartement bij dezelfde makelaar, verkochten ze ook onze woning. Na een professionele voorbereiding, werd het huis online gezet en op de eerste kijkdag, was onze woning aan de vraagprijs verkocht.

24 grudnia 2025

Odpowiedź od Malines Group

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en mooie woorden Frank!
Fijn om te horen dat we u zowel bij de aankoop als bij de verkoop zo goed hebben kunnen begeleiden, en dat de verkoop na een grondige voorbereiding zo vlot is verlopen.

Oceniono na 5 z 5

Nuttige info voorafgaand aan een eerste gesprek.

Vooraf aan het eerste gesprek ontvingen we een link die al heelveel inzage gaf in het project : type woningen, ligging en prijs. Het gesprek zelf verliep aangenaam en toch zakelijk. Spijtig dat er geen maquette is waardoor de visuele en ruimtelijke voorstelling niet optimaal is.

17 grudnia 2025

Beste Chris,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat u de vooraf gedeelde informatie en het eerste gesprek als duidelijk, aangenaam en professioneel hebt ervaren.
Uw opmerking nemen we zeker mee als waardevolle feedback!

Mocht u graag nog extra plannen, visualisaties of toelichting ontvangen, dan helpen we u uiteraard graag verder.

Oceniono na 5 z 5

hele vriendelijke dame en een heel mooi…

hele vriendelijke dame en een heel mooi goed onderhouden appartement. De uitleg was perfect en zeer aangenaam

15 grudnia 2025

Beste Nathalie,
Hartelijk dank voor uw fijne woorden! Wat leuk om te horen dat u de rondleiding, uitleg en het appartement zo positief hebt ervaren.
Uw feedback doet ons enorm plezier!

Professionele opvolging.

Communicatie en inzet was zeker voldoende, op 1 puntje na, maar dat werd besproken met de betrokken partijen.

17 grudnia 2025

Beste Christl,
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden was over onze professionele opvolging, communicatie en inzet.
We waarderen ook uw openheid over het punt dat minder vlot verliep — intussen is dit besproken met de betrokken partijen, zodat we hier verder uit kunnen leren.

Blij met ondersteuning

Om een eerste maal te verhuren is ondersteuning zeker nodig. Waarvoor dank

13 grudnia 2025

Beste Chris,
Hartelijk dank voor uw fijne feedback. We zijn blij dat we u konden ondersteunen bij uw eerste verhuurervaring — daar doen we het voor!

Oceniono na 5 z 5

Professionele begeleiding en duidelijke communicatie

We werden zeer goed onthaald door Malines Group. De verkoopsdame was uitstekend voorbereid en nam uitgebreid de tijd om al onze vragen te beantwoorden. De communicatie verliep heel duidelijk en transparant, ook wat betreft de vervolgstappen in het aankoopproces. Een erg aangename en professionele ervaring – absoluut een aanrader!

12 grudnia 2025

Beste,
Hartelijk dank voor uw lovende woorden. Wat fijn om te horen dat u zich zo goed onthaald voelde en dat onze collega de tijd nam om al uw vragen duidelijk te beantwoorden.
We zijn blij dat de communicatie en het verdere aankoopproces voor u transparant en aangenaam verliepen. Uw aanbeveling waarderen we enorm!

Oceniono na 5 z 5

We hebben een Een zeer positieve ervaring die getuigt van betrokkenheid, transparantie en vakkennis. aangename en…

We hebben een zeer aangename en professionele kennismaking gehad met Malines Group. Het gesprek met Joëlle verliep bijzonder vlot; zij kent haar dossiers tot in de puntjes en straalt vertrouwen en expertise uit.
Een zeer positieve ervaring die getuigt van betrokkenheid, transparantie en vakkennis. Zeker een aanrader!

6 grudnia 2025

Beste Thierry,
Hartelijk dank voor uw prachtige woorden. Wat fijn om te horen dat uw kennismaking met ons kantoor zo aangenaam en professioneel verliep, en dat Joëlle’s vakkennis en betrokkenheid u zoveel vertrouwen gaf.
Uw waardering voor onze transparante aanpak betekent veel voor ons. Dank u wel voor de aanbeveling!

Een vriendelijke werknemers

Een vriendelijke werknemers, hebben alles goed over de appartement verteld :)

9 grudnia 2025

Beste Anna,
Hartelijk dank voor uw fijne feedback! Fijn om te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk ervaarde en dat de uitleg over het appartement duidelijk was.

respectvolle communicatie

De Heer contacteerde me zelf ivm het huis in de Stenenmolenstraat. ik kon niet aanwezig zijn en hij belde mij 's anderendaags op en liet me de keuze of ik al dan niet nog op maandag een afspraak wilde.
Dat kon ik niet door een presentatie bij Odisee voor het vak project en praktijk. Hij accepteerde dat ,waarvoor zeer bedankt

4 grudnia 2025

Beste AN,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. Fijn om te horen dat onze collega u goed heeft kunnen verderhelpen en flexibel met uw agenda kon omgaan. We vinden het belangrijk dat elke klant de tijd en ruimte krijgt om een afspraak te plannen die echt past.
Dank u wel voor uw feedback — dat waarderen we enorm!

Top in hun vakgebied.

Goede briefing . Goed stappenplan . Zeer bekwame medewerkers.
Vriendelijkheid hoog in het vaandel.

9 grudnia 2025

Beste Rudi,
Hartelijk dank voor uw mooie feedback. Wat fijn om te horen dat u onze briefing, het stappenplan en de begeleiding van ons team zo positief hebt ervaren.
Vriendelijkheid en professionaliteit dragen we inderdaad hoog in het vaandel, en het doet ons plezier dat dit voor u merkbaar was.

Verkoop huis te Heffen

Van het eerste contact tot de sleuteloverdracht is alles zeer vlot en correct verlopen. Met speciale dank aan Alexandra van Malines Blaasveld, een echte topper!!!

5 lipca 2025

Beste Erika,
Hartelijk dank voor uw fijne woorden en het vertrouwen in ons kantoor. Wat leuk om te horen dat alles van het eerste contact tot de sleuteloverdracht zo vlot en correct is verlopen.
We geven uw complimenten met veel plezier door aan Alexandra — ze zal dit enorm appreciëren!

Oceniono na 5 z 5

Gepersonalizeerde assistentie en beheer naar mijn noden

Menselijk beheer. Goede, persoonlijke en snelle assistentie bij vragen. Raad bij moeilijkheden. Kortom mijn beste ervaring om efficient en gepaste keuzes te maken voor mijn nieuwe woonst.

20 listopada 2025

Beste,
Hartelijk dank voor uw mooie feedback. Wat fijn om te horen dat u onze begeleiding als menselijk, persoonlijk en snel ervaren hebt, en dat ons advies u geholpen heeft bij het maken van de juiste keuzes voor uw nieuwe woonst.

Oceniono na 5 z 5

Duidelijke uitleg en ondersteuning bij…

Duidelijke uitleg en ondersteuning bij koop/verkoop

27 listopada 2025

Beste Monique,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u onze duidelijke uitleg en ondersteuning bij de aan- of verkoop zo hebt gewaardeerd.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej