Zeer tevreden over het werk van Rik! Heel professioneel, vlotte communicatie en deskundig. Hij nam de tijd om met ons de verschillende opties te doorlopen en gaf een heldere uitleg bij het uitgebreid... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De afspraak heeft plaats gevonden op het afgesproken uur, duidelijke uitleg, antwoord gekregen op mijn vragen. Heeft haar tijd genomen om mij de huizen te laten zien.
Reakcja na opinię
Joëlle, had aandacht voor onze wensen en heeft daar zeer goed op ingespeeld. Ze is professioneel, correct, duidelijk en vriendelijk
Reakcja na opinię
We kregen een duidelijke uitleg over het bepalen van een REËLE verkoopprijs volgens objectieve normen. Malines kent de interesses van hun eerdere kandidaat-kopers en contacteert hen zelf wanneer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij Malines Group kan je terecht voor zowel de verkoop, verhuur als het beheer van je eigendom. Wil je net zoals alle andere tevreden klanten van je vastgoed een mooi verhaal maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je eigendom verkopen of verhuren is dan ook een grote stap. Het brengt heel wat administratie en uitdagingen met zich mee. Formulieren in orde brengen. Bezichtigingen regelen. Maar vooral: de juiste, nieuwe koper of huurder vinden. Daarom reken je op iemand die dat werk van jou overneemt. Iemand met kennis van zaken, zodat jouw vastgoed een mooi verhaal wordt. Malines Group is die partner. Als makelaar bundelen we alle middelen om jou de beste service te bieden. Dat via een persoonlijke aanpak, want elke klant vertelt een eigen verhaal. Zo wordt jouw vastgoedervaring er één zonder zorgen. Kiezen voor Malines Group is bovendien kiezen voor jarenlange ervaring, en een gedreven begeleiding doorheen elk vastgoedproces. Neem zonder zorgen de beste beslissing, en kom kennismaken. Of u nu uw eigendom verkoopt of verhuurt – of zelf iets wilt kopen of huren – bij Malines Group doen we er alles aan om van uw vastgoed een mooi verhaal te maken. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten! Want wij maken van uw vastgoed een mooi verhaal!
Gentsesteenweg 125A, 2800, Mechelen, Belgia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Klare informatie op een niet opdringerige manier gebracht

Odpowiedź od Malines Group
Zeer professionele en vriendelijke service. Het team was altijd bereikbaar.
Dankzij hun inzet verliep alles snel en zonder zorgen.
Absoluut aan te raden.

Odpowiedź od Malines Group
Malines kent de interesses van hun eerdere kandidaat-kopers en contacteert hen zelf wanneer een nieuw pand op de markt komt. Binnen de drie weken werd een koper gevonden.
Ook hoefden we ons geen zorgen te maken over alle wettelijke, administratieve en notariële rompslomp. Het enige wat we moesten doen is: langskomen om te handtekenen.
En alles steeds met de glimlach en een tas koffie!!

Odpowiedź od Malines Group
Vriendelijke begeleiding bij de verkoop van je huis .

Odpowiedź od Malines Group
Wij zijn ontzettend tevreden over het volledige traject, dat van begin tot einde professioneel en met veel inzet werd begeleid door Rik. Vanaf de bezichtiging van de woning, over het ondertekenen van alle documenten, tot de waardevolle hulp onderweg — ondersteuning waar we zonder twijfel zelf niet waren uitgekomen. Dankzij Rik verliep alles vlot en met vertrouwen, tot en met de ondertekening van het compromis.
Onze oprechte dank aan Malines en in het bijzonder aan Rik voor de uitstekende begeleiding.

Odpowiedź od Malines Group
Van eerste bezoek tot uiteindelijke ondertekening verliep alles zeer vlot. Prima communicatie met Morgane! Aanrader!

Odpowiedź od Malines Group
Correcte afspraken, feedback gegeven na de huisbezoeken en snelle verkoop.

Odpowiedź od Malines Group
Wij zijn zeer tevreden! Al onze vragen werden altijd snel beantwoord en er werd tijd voor ons vrijgemaakt. Zelfs op zondag antwoorde Thibo op berichten. Nogmaals dank voor de vlotte communicatie en goede service!

Odpowiedź od Malines Group
Goede en duidelijke communicatie. Ze doen echt hun best voor jou!

Odpowiedź od Malines Group
Informatie was inzichtelijk en volledig. Bereikbaarheid goed, vlotte reacties, behulpzaam bij het zoeken naar oplossingen en het faciliteren van tussentijdse bezichtigingen.

Odpowiedź od Malines Group
Je review moet minimaal 10 tekens bevatten.

Odpowiedź od Malines Group
Zoals steeds, en dat al vele jaren, prima service en afhandeling.
Raad nodig vragen of ... steeds staat men klaar om u te helpen.

Odpowiedź od Malines Group
Vanaf het eerste contact werden wij professioneel en vriendelijk begeleid vooral door Alexandra maar ook door de andere medewerkers van het kantoor. Communicatie liep vlot. We werden onmiddellijk op de hoogte gehouden van de bezoeken en kregen telkens duidelijke feedback. Ook de administratieve zaken na de verkoop waren vlot en correct. Wij zijn heel blij dat wij Malines gekozen hebben voor de verkoop van ons huis.

Odpowiedź od Malines Group
Aangenaam gesprek en allemaal heel goed uitgelegd. Al onze vragen beantwoord.

Odpowiedź od Malines Group
Heel vriendelijk geholpen bij onze afspraak! Kennis van zaken, en Joëlle kon op elke vraag antwoorden. Erg aangenaam en professioneel contact.

Odpowiedź od Malines Group
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.