Malines Group Recenzje 690

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over het werk van Rik! Heel professioneel, vlotte communicatie en deskundig. Hij nam de tijd om met ons de verschillende opties te doorlopen en gaf een heldere uitleg bij het uitgebreid... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De afspraak heeft plaats gevonden op het afgesproken uur, duidelijke uitleg, antwoord gekregen op mijn vragen. Heeft haar tijd genomen om mij de huizen te laten zien.

Oceniono na 5 z 5

Joëlle, had aandacht voor onze wensen en heeft daar zeer goed op ingespeeld. Ze is professioneel, correct, duidelijk en vriendelijk

Oceniono na 5 z 5

We kregen een duidelijke uitleg over het bepalen van een REËLE verkoopprijs volgens objectieve normen. Malines kent de interesses van hun eerdere kandidaat-kopers en contacteert hen zelf wanneer... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja nieruchomości
  2. Rzeczoznawca ds. wyceny nieruchomości
  3. Zarządca nieruchomości
  4. Pośrednik w obrocie nieruchomościami
  5. Deweloper
  6. Agencja pośrednictwa w wynajmie nieruchomości

Napisane przez firmę

Bij Malines Group kan je terecht voor zowel de verkoop, verhuur als het beheer van je eigendom. Wil je net zoals alle andere tevreden klanten van je vastgoed een mooi verhaal maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je eigendom verkopen of verhuren is dan ook een grote stap. Het brengt heel wat administratie en uitdagingen met zich mee. Formulieren in orde brengen. Bezichtigingen regelen. Maar vooral: de juiste, nieuwe koper of huurder vinden. Daarom reken je op iemand die dat werk van jou overneemt. Iemand met kennis van zaken, zodat jouw vastgoed een mooi verhaal wordt. Malines Group is die partner. Als makelaar bundelen we alle middelen om jou de beste service te bieden. Dat via een persoonlijke aanpak, want elke klant vertelt een eigen verhaal. Zo wordt jouw vastgoedervaring er één zonder zorgen. Kiezen voor Malines Group is bovendien kiezen voor jarenlange ervaring, en een gedreven begeleiding doorheen elk vastgoedproces. Neem zonder zorgen de beste beslissing, en kom kennismaken. Of u nu uw eigendom verkoopt of verhuurt – of zelf iets wilt kopen of huren – bij Malines Group doen we er alles aan om van uw vastgoed een mooi verhaal te maken. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten! Want wij maken van uw vastgoed een mooi verhaal!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Klare informatie op een niet…

Klare informatie op een niet opdringerige manier gebracht

12 kwietnia 2026

Beste Kristien,
Hartelijk dank voor uw fijne feedback. Fijn om te horen dat u onze uitleg als duidelijk en onze aanpak als niet opdringerig hebt ervaren.
Uw waardering doet ons veel plezier!

Oceniono na 5 z 5

Zeer professionele en vriendelijke…

Zeer professionele en vriendelijke service. Het team was altijd bereikbaar.
Dankzij hun inzet verliep alles snel en zonder zorgen.
Absoluut aan te raden.

16 kwietnia 2026

Beste Anja & Wim,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u onze service als professioneel en vriendelijk hebt ervaren en dat onze bereikbaarheid en inzet voor een vlot en zorgeloos verloop hebben gezorgd.

TOP!

Malines kent de interesses van hun eerdere kandidaat-kopers en contacteert hen zelf wanneer een nieuw pand op de markt komt. Binnen de drie weken werd een koper gevonden.
Ook hoefden we ons geen zorgen te maken over alle wettelijke, administratieve en notariële rompslomp. Het enige wat we moesten doen is: langskomen om te handtekenen.
En alles steeds met de glimlach en een tas koffie!!

Beste Edy,
Hartelijk dank voor uw enthousiaste en uitgebreide feedback! Wat fijn om te horen dat u onze aanpak rond prijsbepaling, ons netwerk en de volledige ontzorging zo hebt gewaardeerd.
We zijn blij dat de verkoop zo vlot is verlopen en dat u dit traject zorgeloos hebt kunnen doorlopen — met een glimlach en een tas koffie erbij!

Joëlle kent haar vak

Joëlle kent haar vak. Zeer professioneel, eerlijk en correct.

10 kwietnia 2026

Beste Roger,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u Joëlle haar professionaliteit en eerlijke aanpak zo waardeert.

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn ontzettend tevreden over het…

Wij zijn ontzettend tevreden over het volledige traject, dat van begin tot einde professioneel en met veel inzet werd begeleid door Rik. Vanaf de bezichtiging van de woning, over het ondertekenen van alle documenten, tot de waardevolle hulp onderweg — ondersteuning waar we zonder twijfel zelf niet waren uitgekomen. Dankzij Rik verliep alles vlot en met vertrouwen, tot en met de ondertekening van het compromis.
Onze oprechte dank aan Malines en in het bijzonder aan Rik voor de uitstekende begeleiding.

Beste Arthur,
Hartelijk dank voor uw prachtige woorden en het vertrouwen in ons team. Wat fijn om te horen dat het volledige traject zo vlot en professioneel is verlopen, en dat Rik u van begin tot einde met zoveel inzet heeft kunnen begeleiden.
We zijn blij dat we u het nodige vertrouwen en ondersteuning konden bieden in dit belangrijke proces!

Oceniono na 5 z 5

Van eerste bezoek tot uiteindelijke…

Van eerste bezoek tot uiteindelijke ondertekening verliep alles zeer vlot. Prima communicatie met Morgane! Aanrader!

10 kwietnia 2026

Beste Els,

Hartelijk dank voor uw fijne woorden! Wat leuk om te horen dat alles van het eerste bezoek tot de ondertekening zo vlot is verlopen en dat de communicatie met Morgane zo positief werd ervaren.

Uw aanbeveling betekent veel voor ons!

Correcte afspraken

Correcte afspraken, feedback gegeven na de huisbezoeken en snelle verkoop.

Odpowiedź od Malines Group

Hartelijk dank voor uw fijne feedback Els & Jan!
Fijn om te horen dat de afspraken, communicatie en verkoop zo vlot zijn verlopen.

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden! Al onze vragen werden altijd snel beantwoord en er werd tijd voor ons vrijgemaakt. Zelfs op zondag antwoorde Thibo op berichten. Nogmaals dank voor de vlotte communicatie en goede service!

14 kwietnia 2026

Beste Britt,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u onze communicatie en service zo positief hebt ervaren en dat Thibo steeds voor u klaarstond.
Uw tevredenheid doet ons enorm plezier — dank u wel!

Behulpzame en adequate service

Informatie was inzichtelijk en volledig. Bereikbaarheid goed, vlotte reacties, behulpzaam bij het zoeken naar oplossingen en het faciliteren van tussentijdse bezichtigingen.

8 kwietnia 2026

Beste Phil,
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat u onze service als inzichtelijk, vlot en behulpzaam hebt ervaren, en dat we u goed konden ondersteunen bij het zoeken naar oplossingen en het organiseren van bezichtigingen.
Uw tevredenheid betekent veel voor ons.

Fijne samenwerking!

4 kwietnia 2026

Odpowiedź od Malines Group

Hartelijk dank voor uw fijne woorden Stijn!
Fijn om te horen dat u de samenwerking als aangenaam hebt ervaren.

everything was so good

everything was so good, thanks a lot

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od Malines Group

Thank you so much for your kind words Emre!
We’re very happy to hear everything went well.

Zoals steeds prima service

Zoals steeds, en dat al vele jaren, prima service en afhandeling.
Raad nodig vragen of ... steeds staat men klaar om u te helpen.

31 marca 2026

Odpowiedź od Malines Group

Hartelijk dank voor uw jarenlange vertrouwen en mooie woorden Dirk.
Wat fijn om te horen dat u onze service en ondersteuning telkens opnieuw als prima ervaart.
We staan steeds met plezier voor u klaar!

Oceniono na 5 z 5

Van eerste gesprek tot verkoop perfect geregeld.

Vanaf het eerste contact werden wij professioneel en vriendelijk begeleid vooral door Alexandra maar ook door de andere medewerkers van het kantoor. Communicatie liep vlot. We werden onmiddellijk op de hoogte gehouden van de bezoeken en kregen telkens duidelijke feedback. Ook de administratieve zaken na de verkoop waren vlot en correct. Wij zijn heel blij dat wij Malines gekozen hebben voor de verkoop van ons huis.

28 marca 2026

Beste Marc en Veerle,
Hartelijk dank voor uw prachtige woorden en het vertrouwen in ons kantoor. Wat fijn om te horen dat u zich van bij het eerste contact professioneel en vriendelijk begeleid voelde, en dat de communicatie en opvolging voor u zo vlot en duidelijk verliepen.
We zijn blij dat we u ook administratief goed hebben kunnen ondersteunen na de verkoop. Uw tevredenheid betekent veel voor ons. Dank u wel voor de fijne samenwerking!

Aangenaam gesprek

Aangenaam gesprek en allemaal heel goed uitgelegd. Al onze vragen beantwoord.

25 marca 2026

Odpowiedź od Malines Group

Hartelijk dank voor uw fijne feedback Tom!
Fijn om te horen dat alles duidelijk werd uitgelegd en dat al uw vragen beantwoord werden.
Uw tevredenheid doet ons veel plezier!

helder

duidelijk, goede kennis van zaken, vriendelijk

15 marca 2026

Odpowiedź od Malines Group

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Ann!
Fijn om te horen dat u onze duidelijke uitleg, kennis en vriendelijkheid zo waardeert.

Heel vriendelijk geholpen!

Heel vriendelijk geholpen bij onze afspraak! Kennis van zaken, en Joëlle kon op elke vraag antwoorden. Erg aangenaam en professioneel contact.

3 marca 2026

Beste Zoe,
Hartelijk dank voor uw fijne woorden! Wat leuk om te horen dat u de afspraak als zo aangenaam en professioneel hebt ervaren en dat Joëlle al uw vragen duidelijk kon beantwoorden.
Uw feedback doet ons veel plezier!

Odpowiedź od Malines Group

Hartelijk dank voor uw fijne feedback Jan!
Fijn om te horen dat alles netjes en vlot voor u geregeld werd.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej