Varm anbefaling herfra
Varm anbefaling herfra. Godt udført male- og spartelarbejde til en fornuftig pris. God kommunikation med Dennis om opgaven.
Nordkrogen 3B, 7300, Jelling, Dania
Flot arbejde, god service til en pris der er til at betale.
Vi har fået den bedste hjælp igennem vores husrenovering. Fordi vi gerne ville lave en del af det selv så har vi fået hjælp med nogle af de svære ting, som at spartle vægge og male lofter, hvilket vi var meget glade for. På de ting vi så har lavet selv har vi fået helt vildt god sparring og den bedste hjælp.
Alt i alt har vi været yderst tilfredse med den service som MalerPind ligger for dagen.
Vi har haft et særdeles positivt samarbejde med Malerpind. Alle aftaler og priser blev overholdt til fulde, og kommunikationen har været klar og professionel gennem hele processen. Malerpind har vist stor fleksibilitet i forhold til andre håndværkere og håndteret ændringer i tidsplanen på en løsningsorienteret måde. Derudover har han bidraget med værdifuld sparring og faglig rådgivning.
Vi giver vores varmeste anbefaling til Malerpind for et pålideligt og professionelt stykke arbejde.
Har fået malet køkkenlåger og spartlet vægge. Det er blevet så flot.
Dennis er super imødekommende og god til at give råd med på vejen.
En klar anbefaling herfra.
I dag blev MalerPind færdig hos os, med meget stor tilfredshed fra vores side. Stor dygtighed indenfor faget samt super god til at komme med ideer , vi ikke selv var kommet i tanke om. Når vi skal have malet igen, bliver det så absolut MalerPind . Et firma jeg KUN kan give min bedste anbefaling.
Hvis du er til god rådgivning og flotte resultater - så book malerpind.
Kort tid fra henvendelse til opgaven blev effektueret.
Faglig kompetent rådgivning i fht muligheder for opgavens udførelse.
Meget tilfreds med resultatet.
God kommunikation undervejs.
Tillidsvækkende og venlig.
Anslået pris overholdt. Bestemt rimelig prisniveau.
Kan varmt anbefale Dennis ( MalerPind )
Rigtig fint arbejde. Vores gamle låger passer perfekt sammen med de nye elementer i baggangen. Miljømæssigt en rigtig god idé at beholde de oprindelige elementer. Vi sparede mange penge ved at få malet lågerne i stedet for at købe nye.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.