0 stjerner, tak. Jeg kan simpelthen ikke tage Maler Hvidt (Kenneth) seriøst. Mage til ussel behandling har jeg aldrig oplevet. For 1.5 måned siden kom han op, og kiggede på at male min gang, sam... Zobacz więcej
Jeg har fået malet 2 lejligheder. Jeg skulle flytte og skulle have malet begge mine lejligheder vælger derfor at bruge Maler Hvidt da priserne var til at betale. Jeg kan klart anbefale Male... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi er et moderne malerfirma som bygger på de stolte håndværks traditioner fra faget, beliggende i Herlev. Vi arbejder ud fra filosofien: “Kundens tilfredshed er firmaets fremtid”. Vi udfører alt slags malerarbejde -stort som småt. I Maler Hvidt er alle lige vigtige og vi prioriterer alle opgaver højt. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til yderst konkurrencedygtige priser. Så har I brug for hjælp til en maleropgave, eller blot rådgivning. Så kontakt Maler Hvidt
Klintekongevej 31, 2730, Herlev, Dania
- +4528254548
- Maler.hvidt@gmail.com
- malerhvidt.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
0 stjerner, tak.
For 1.5 måned siden kom han op, og kiggede på at male min gang, samt een væg i køkkenet. Jeg fortalte ham, hvad der står på vedligeholdelses kontoen, og han accepterede opgaven. Han ville sende et tilbud 2 uger senere, da han lige skulle på ferie med sin kone. Har ringet og lagt besked ad flere gange. Har sendt sms’er ad flere gange, men manden gider ikke så meget som svare. Total uproffesionel adfærd. Har brugt ham een gang før, og det var den samme uproffesionelle adfærd, hvor han ikke kunne finde ud af, at tage kontakt til mig (som kunde), for at løse et problem omkring regningen, fordi han ikke havde gemt mit tlf nummer eller e-mail. Så han smed den i postkassen. Jeg havde ikke været hjemme i flere uger, og da jeg endelig kom hjem, blev jeg kontaktet af et Incasso firma. Under jobbet var der fin kontakt både på mail og sms, så jeg anede jo ikke, at manden pludselig skiftede kontakt metode.
Eneste gode i hans firma var, at Tanja var super dygtig maler.
Men Kenneth, som erhvervsdrivende? Som et firma man kan anbefale til andre? Nej tak.
Jeg anbefaler pga fair pris
Jeg anbefaler pga fair pris, flinke folk og prima arbejde
Rigtig fin proces og et godt stykke…
Rigtig fin proces og et godt stykke arbejde.
Kan anbefales!
Malerhvidt er let at komme i kontakt med. Sender et
tilbud efter at have set på opgaven. Fair pris og holder aftaler. Både Kenneth og en kollega har været ude og arbejde på opgaven. Begge meget flinke. Kan varmt anbefale dette firma.
Super professionelt arbejde
Super professionelt arbejde - og det var helt sikkert ikke nemt med det mønstrede tapet. Vi er meget tilfredse og vil varmt anbefale Maler Hvidt.
Godt arbejde da min lejlighed blev…
Godt arbejde da min lejlighed blev malet.
Super tilfreds
Jeg er rigtig glad for et godt stykke arbejde. Min lejlighed skulle males. Meget tilfreds :-)
Har brugt Maler Hvidt for anden gang
Har brugt Maler Hvidt for anden gang, og er stadig en kæmpe fan. Kenneth er dygtig, holder tidsplanen og prisoverslaget. Anbefales på det varmeste.
Jeg har fået malet både inde og…
Jeg har fået malet både inde og udvendigt og har været mere end tilfreds med resultatet. Maler Hvidt har hver gang leveret et perfekt stykke arbejde og det er dejligt at arbejde med en håndværker der både er pertentlig og leverer det der er aftalt og til tiden.
Jeg er 110% tilfreds og kan på det varmeste anbefale andre at bruge dette firma.
Anbefaler maler Hvidt
Flot arbejde, venlige folk og reelle priser. Jeg havde en god oplevelse under hele forløbet - fra tilbudsgivning til oprydning. Jeg indså hurtigt at de var gode håndværkere med faglig stolthed. Jeg vil ikke tøve med at anvende maler Hvidt igen næste gang jeg skal have udført seriøst malerarbejde.
Dygtig maler
Vi brugte Maler Hvidt til at male og tapetsere i vores stue, og resultatet blev intet mindre en formidabelt.
Han overholdte for det første alle aftaler til punkt og prikke, passede godt på vores gulv og var yderst imødekommende overfor alle vores ønsker. Tapetet sidder som malet på væggen, uden den mindste antydning af forskydning trods det ellers ret detaljerede mønster.
Jeg anbefaler Kenneth til alle der ønsker en fagligt velfunderet maler udover det sædvanlige.
Fremragende service!!!
Fremragende service!!!
Super person og lever op til alle aftaler, helt klart et firma jeg vil anbefalede til alle!
Kan kun anbefale Malerhvidt
Kan kun anbefale Malerhvidt. Han kom ud med kort varsel. Fair pris og super flot arbejde. Meget tilfreds.
Kenneth sagde ja til maling af køkken …
Kenneth sagde ja til maling af køkken og bad med ekstrem kort varsel. Arbejdet blev udført fint, der var måske et par kanter der kunne være malet lidt mere præcist, men det er en mindre detalje. Prisen må absolut siges at være rimelig og der afregnes kun for de timer der er brugt, det er ikke hvad jeg ellers har oplevet med andre håndværkere.
Jeg vil anbefale Kenneth.
Helt og aldeles suveræn oplevelse
Helt og aldeles suveræn maler. Hurtig, dygtig, grundig, effektiv, virkelig pengene værd!

Flot maler arbejde
Flot, flot arbejde. Overholder aftaler, rimelig pris, kan ABSOLUT anbefales.
Super flot arbejde
Jeg har fået malet 2 lejligheder.
Jeg kan klart anbefale Maler Hvidt.
Det var rigtigt flot og hurtigt arbejde og gik igemmen uden anmærkninger
Det har været en fornøjelse at bruge ham, altid søde og rar
Hilsen Bente
Han er en stjerne
Kenneth er super! Ingen problemer med aftaler, kontakter, tilbud osv. i opstartsfasen. Det plejer at tegne godt, men garanterer ikke et godt resultat. Men, det var det så absolut i mit tilfælde. Fantastisk stykke arbejde, og til en fremragende pris, i forhold til så mange andre alternativer, som hurtigt tager 30-40% mere for samme stykke arbejde. Jeg har anbefalet Maler Hvidt til alle jeg kender, og telefonnummeret er givet videre til andre der skal bruge en kompetent og prisvenlig maler. 1000 tak til Kenneth!

Odpowiedź od Malerhvidt
Hurtigt og særdeles professionelt malerarbejde
Den 14. februar om aftenen mailede vi første gang til Kenneth med oplysning om, at vi gerne ville have malet vort køkken.
Allerede 9 dage efter, den 23. februar om eftermiddagen, var køkkenet totalt færdig og 100% ryddet op. Vi vil gerne på det varmeste anbefale "Maler Hvidt" for hans hurtige, meget flotte og professionelle arbejde til en rimelig pris endda. Vi var blevet stillet i udsigt, at det ville tage 3 dage, men det tog faktisk kun 2 dage, så mange tak for det Kenneth !!
Skønt at se, hvilken grundig afdækning på gulv, skabe m.v. han foretog, og vi vil også stærkt fremhæve, hvor stor pris vi satte på, at samtlige aftaler blev overholdt til punkt og prikke:
En maler fra Herlev man kan regne med og stole på :-)
"Hvis dit hjem er træt og slidt,
ring da trygt til maler Hvidt"
Venlig hilsen fra
Finn og Conni Fryd Petersen, Herlev

Odpowiedź od Malerhvidt
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.