Jeg vil på det kraftigste fraråde at støtte denne virksomhed. Ledelsen har ingen respekt for mennesker. En medarbejder er blevet truet med at få 'slået tænderne ud' på grund af sit helbred. Det er i... Zobacz więcej
De andre kommentarer beskriver vel fint hvilken person Martin er. At træde og ydmyge andre mennesker sådan er ganske enkelt for lav. Håber du har dårlig smag i munden Martin, selvom jeg bestemt ikke t... Zobacz więcej
En chef der truer sine ansatte og kører psykisk ned på dem... Man skal ikke regne med gode arbejdsforhold i dette firma. Martin Buch's rygrad er svarende til smør, en menneskelig stavefejl er han,... Zobacz więcej
Meget uprofessionelt at du skal snakkede med et provokerende samt truende adfærd. Først og fremmest er det på ingen måde acceptabelt at kommunikere på den måde. Du kommunikerer ikke engang du sviner b... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Mest hjernedøde idiot nogensinde
Mest hjernedøde idiot nogensinde. fuldstændig respektløs leder som kører psykisk terror på sine medarbejdere. mistillid og trusler er hvad man får som ansat af fjolset Martin Buch.
Støt ALDRIG !
Skingrende stjerne psykopat.
Skingrende psykopat. Lad os sammen sørge for at hans firma gå konkurs, så har vi gjort landet en tjeneste.
Absolut den mest uprofessionelle…
Absolut den mest uprofessionelle leder/chef jeg nogensinde har været udsat for. Magen til flabet idioti skal man lede længe efter. Hvis i søger godt maler arbejde, søg langt udenom denne maler virksomhed.
Kæmpe kujon som driver dette firma
Kæmpe kujon som driver dette firma, for guds skyld aldrig brug denne kujon til nogen form for malerarbejde. Hans ansatte er sikkert kørt psykisk ned, imens de udfører deres arbejde.
Støt ikke dette firma
Chefen er fra helved af .
Stakkels Mads der bliver kørt psysisk ned.
Fordi han har et usynligt handicap .
Forstår ikke malerfirmaet kan finde sig i sådan en chef .
Forstår ikke hvorfor medarbejderne ikke bakker mads op .
Respektløs firma . Uduelig chef .
Støt endelig ikke dette firma
Det absolut dårligste malerarbejde jeg…
Det absolut dårligste malerarbejde jeg har oplevet. Det er på grænsen til snotdumt at bestille fra dette firrma.
Hva skal man sige.
Hva skal man sige.. en virkelig dårlig maler! Ubehøvlet og så med den sag der køre i EB kan man ikke andet end ryste på hovedet
Hold nu op en tone han har
Hold nu op en tone han har, overfor sine ansatte
Jeg har fået malet hos mig
Jeg har fået malet hos mig, af denne virksomhed,
De er totalt uprofessionelle, ansatte bliver anstaltet og chikaneret af deres chef.
Martin Buch er helt klart en svindler
På høj plan.
Høj kvalitet
Uagtet hvad alle andre skriver, havde vi en rigtig god oplevelse med Martin og hans folk. Vi fik malet hele huset. Arbejdet udført med høj kvalitet og til en fair pris. Pålidelig og overholdt aftaler.
Helligdage længe leve
Det kan godt være at regeringen har taget store Bededag fra danskerne, men Martin er garant for, at helligdagene lever ved i bedste velgående.
Støt ikke dette firma
Støt ikke dette firma. Behandler sine ansatte dårligt
Martin Buch er en skændsel af en chef
Martin Buch er en skændsel af en chef. Vælg et andet malerfirma.
Ville ønske jeg kunne give ham 0…
Ville ønske jeg kunne give dem 0 stjerner, Elendigt arbejde.
Afstumpet type
Afstumpet type. Sviner sine ansatte til og har psykopatiske træk.
Brug hjernen, Mads er ynkelig
Som en person der kender Mads Buhl personligt, bør man tænke sig om inden man sender en sviner til Martin og hans firma. Mads er direkte ynkelig og manipulerende. Hvis han ikke får tingene på sin måde, fremstår han decideret hjælpeløs og sætter sig selv i offerrollen for at få det på sin måde, fordi synd det er det jo helt sikkert for ham... eller noget. Derudover skal man nok overveje hvad ekstra bladet egentligt er, og om det mon Ikke er fremstillet til Mads Buhl´s fordel. Har tidligere kendskab til Martin og derigennem flere ansatte, ikke en har noget negativt at sige, og flere er stadig ansat efter flere år. Synes det rystende hvor langt ude det her er, måske burde man lige tænke sig om en ekstra gang inden man bare læser en manipuleret artikel der vinklet til en vis persons fordel, man er direkte uintelligent hvis man tror man får hele optagelsen og historien igennem Ekstra bladet. Der skal to til tango, og kan kun sige Mads 110% har en andel i hvorfor tingene er endt som de er. Og når man har så har påtaget sig skylden som Martin har, og Mads alligevel skal have den sidste smule medlidenhed han kan presse ud, giver det ikk andet end kvalme. Tænk jer om inden i dømmer ud fra noget manipuleret og medlidenhedssøgende p*s!
Forfærdelig virksomhed
Forfærdelig virksomhed, som ikke behandler deres medarbejdere ordentlig.