Super hurtig ekspedition. Super gode priser. Kunden er selv ansvarlig for at researche inden køb, så ingen kan brokke sig over prisen. Mit køb var 30% billigere end tilbuddet i mit lokale byggemarked�... Zobacz więcej
Gode priser og hurtig levering. Jeg bestilte tre farveprøver lørdag formiddag til afhentning, og søndag morgen var malingen klar til at blive hentet. Jeg har derfor netop lagt en ordre mere på en bøtt... Zobacz więcej
Altid en god oplevelse at handle hos Malbedst. Vi har købt al vores jotun maling hos Malbedst, som både har foretaget hurtig levering og har haft malingen til super gode priser. Det er bestemt ikke si... Zobacz więcej
Som første født eneste dreng, venstrehåndet dampbarn etc, gik jeg adskillige sider igennem på nettet for at se. Er købmand til fingerspidserne og arbejder for Salling for tiden. Ved hvad ting k... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Malbedst har kvalitet maling til Danmarks bedste priser, vi kan lev.vare med egne bil på Amager og store København/nordsjælland sammen dag, kan også afh: i Kastrup - Vi yder den bedst services - vi har solgt maling i 40 år og kommer gerne også gratis og giver råd/vejledning, sender selvfølge i hele landet hurtigt.
Kirstinehøj 73, 2770, Kastrup, Dania
- +4542519596
- kontakt@malbedst.dk
- malbedst.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Er så super glad for den service
Er så super glad for den service. Rigtig flinke. Er så tilfreds at jeg har bestilt mere.
Altid seriøs betjening og markedets…
Altid seriøs betjening og markedets bedste rabatter, prismatch tilbud.
Super fint hurtigt og nemt
Super fint. Hurtig og nemt.
Jeg bestilte en dåse med gulvlak mandag lidt over 12:00 og næste dag kl. 12:45 kom der besked om at den var klar til afhentning i det lokale posthus.
Det kan ikke gøres bedre.👍👍
Mega hurtigt ekspedition👍
Mega hurtigt ekspedition👍. Bestilte i går eftermiddags, og modtog her til morgen. Absolut ikke sidste gang jeg handler hos Malbedst.
Meget fin oplevelse
Meget fin oplevelse, jeg afhenter i butik (Hornbæk) det hele står klart og får meget fin service og får gode råd med på vejen, tak for det, super
Linoliemaing Hvid modtaget ved…
Linoliemaing Hvid modtaget ved personlig udbringning og portofrit ved ordrer over ca. 400 kr. Tilsat "tørreiddel" for hurtigere tørring (ca. 24 timer)

Odpowiedź od Malbedst
Super service og hjælp med bestillingen…
Super service og hjælp med bestillingen .

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bestilte en bøtte maling, og blev ringet op, at jeg havde glemt at skrive hvilken farve den skulle blandes i. De ringede mig op, for at være sikker på, at den ikke bare skulle være hvid - hvilken den ikke skulle være. De kunne ligeså godt ha' sendt en hvid bøtte maling afsted, men de ydede lige den ekstra service for at være sikker. TAK!

Odpowiedź od Malbedst
Fin hjemmeside og gode priser
Fin hjemmeside og gode priser. Hurtig levering.

Odpowiedź od Malbedst
Super service. Hurtig levering og tilbagemelding på svar over mail, endda efter lukketid.

Dårlig service
De annullerede hele min ordre da de ikke kunne tone i den farve jeg havde valgt, på et enkelt af de produkter jeg havde bestilt, selvom jeg havde bestilt flere produkter som der ikke var noget problem med.
Det er jo til at starte med lidt irriterende at liste produkter op som man ikke sælger, men god skik kunne jo også være at rette en personlig henvendelse med alternativer. Eller bare at annullere det enkelte produkt, og så sende resten.
Eller som minimum at skrive en personlig henvendelse, stedet for en standard “bemærkning til ordre”

Vildt god service
Fin rådgivning over telefonen inden køb. Hurtig levering og bedste pris. Helt klar anbefaling herfra.

Odpowiedź od Malbedst
Godt sortiment af gode produkter og…
Godt sortiment af gode produkter og super hurtig levering

Super godt
Jeg fik god rådgivning inden købet, og varerne blev leveret hurtigt og stillet i carporten som aftalt.

Varen svarer til beskrivelsen
Varen svarer til beskrivelsen. Meget hurtig levering.

Odpowiedź od Malbedst
Hurtig levering og god pris
Hurtig levering og god pris. Handler gerne her igen.
Fin og hurtig levering på vare der var…
Fin og hurtig levering på vare der var udsolgt mange andre steder.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.