Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Åker nu melan arlanda-arboga, tåget ca 15 minuter sent vilket kanske var tur för appen fungerar inte till att köpa biljetter. Vi fick köpa via sj-appen och lägga till 31 kr/ pers på de 440 kr som är... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Fruktansvärd upplevelse för alla inblandade. Trafikerar tunga sträckor med halva tåg som blir så fulla att det inte går att kliva på. Avtalet säger "i mån av plats" så du får ingen ersättning om blir... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag är supernöjd med Mälartåg mellan Norrköping och Stockholm Central. Fräscha vagnar, smidigt och inte snordyrt. Önskar att tåg och räls kunde prioriteras mer i hela Sverige inte bara i storstäder.

Oceniono na 1 z 5

Hur kan det vara så att som regel bli att tåget är försenad!? Väldigt frustrerade! Man köper en biljett från Nyköping till Stockholm, tåget blir försenad( teknisk fel) så att nästa tåg hinner åka men... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 37

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

tåg är en total besvikelse

tåg är en total besvikelse. Det är inte första gången tåget är försenat – det händer VARJE gång. Man kan aldrig lita på tiderna, och det förstör hela min dag. Det är respektlöst mot alla oss som försöker komma i tid till jobb och ansvar. Hur svårt kan det vara att hålla ett schema? Man betalar för en tjänst som aldrig fungerar som den ska. Skärp er!

29 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Förbannad. Fick ett sms skickat till mig om att…

Fick ett sms skickat till mig om att tåget var inställt, inte ens en timme innan tåget skulle gå. Det var dessutom det sista tåget som gick för kvällen. Enligt kundtjänst fanns det inga garantier om att vi skulle få åka med den ersättningsbuss som skulle komma. Det skulle stå skyltat vartifrån bussen skulle gå men väl framme på centralstationen fanns ingen information. Försökte kontakta kundtjänst men var placerad i kö ända fram tills dess att bussen gick. Det var på minuten att vi hittade rätt, efter en timmes letande och utan hjälp från Mälartåg. Bussen är utan AC och busschaffören kör med mobilen i handen. Och man får inte ens pengarna tillbaka för biljettkostnaden. Skulle varit hemma kl. 23:05 men kom hem kl. 01:34 istället. Tack Mälartåg!

22 lipca 2025

Avoid at all costs

Constant cancellations, then the refund policy, that differs if the trip is less or more than 150 km, is a joke: "Compensation for train delays is based on the distance the train travels from the starting station to the end station, not the distance you as a passenger travel with the train."

Why should I be impacted for the distance the whole train is traveling?!

They should lose their license to operate, it's an embarrassment for Sweden.

21 lipca 2025

Snabbare att gå

Man kommer fram snabbare om man går. Jag har haft oturen att få varenda avgång jag bokat med Mälartåg inställd, dessutom finns det ingen information att få om varför de är inställda? Det är en sån fruktansvärd ovisshet när man åker med detta bolag.

14 lipca 2025
Oceniono na 3 z 5

Oseriösa regler

Vad är meningen med att lägga 26tkr på ett årskort när dessa ”kontrollanter” låter alla åka förbi både utan biljett eller med SL biljett, och man kan säga vilken havsig ursäkt och sen är det ok. Om jag ska lägga 26.000kr så förväntar jag att dem som slarvar får stå för sitt slarv! Annars ok tider mellan Uppsala och Stockholm.

7 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Hjärtligt tack till Mälartågs lokförare…

Hjärtligt tack till Mälartågs lokförare Camilla som den 26/6 på Stockholms centralstation hjälpte mig att hitta till min tågvagn (SJ) och hon hade rast dessutom. Hon bar också mitt bagage!
Tusen tack från Karin <3

26 czerwca 2025

Alltid alltid alltid försenade

Alltid alltid alltid försenade.
Nån minut ok men oftast är det 10min eller mer. Måste alltid ta ett tåg tidigare för att hinna till jobbet vilket gör att jag måste gå upp en timme tidigare.
Går inte att lita på, är rent ut sagt en fullständig katastrof.

23 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Alltid försenade tåg eller inställda

Alltid försenade tåg eller inställda. Aldrig sätts någon ersättningsbuss in. Vad är det här för företag! Ska inte folk kunna lita på att tåg ska gå så man kommer i tid till möten och jobb!

16 czerwca 2025

Så kasst företag

Inte nog med att Mälartågs förseningar är regel snarare än undantag, de är också FRUKTANSVÄRT dåliga på att informera om vad förseningen beror på eller när tåget beräknas komma. Som om inte det vore nog, vägrar de också kommunicera med Sörmlandstrafik (som också är katastrofdåliga) vilket gör att förseningar från respektive bolag inte informeras vidare och resenärerna istället missar anslutande buss eller tåg. Jag skulle säga att kanske 2 av 10 tåg har varit i tid när jag har rest det senaste året. Det är högst oklart vem man ska vända sig till för att det ska ske förbättringar, för Mälartåg verkar ha noll intresse av att deras kunder ska vara nöjda. Antagligen därför att det inte finns något som helst kollektivt alternativ som konkurrens och Mälartrafik riskerar därmed inte att förlora resenärer.

12 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Vill tacka mälartåg för att ni återigen…

Vill tacka mälartåg för att ni återigen leverera ett försenat tåg. Det spelar ingen roll vilken dag eller tid på veckan man ska resa med er så är det alltid försenat. Nu kommer vi i vanlig ordning sent till det vi har bokat i Stockholm.

Så ett stort tack för att ni finns och kan förstöra ens dag varje gång man reser med er.

31 maja 2025

ALLTID förseningar

ALLTID förseningar. Veckopendlar. Tom om Sj tågen är försenade beräknat så kommer mälartågen ändå in försent. HEMSKT HEMSKT HEMSKT. Borde tas ur.

8 maja 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej