Makker Hoortoestellen - Amsterdam West Recenzje 29

4,6

De Clercqstraat 54H, 1052 NH Amsterdam, Noord - Holland, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Nathalie Verweij heeft me heel fijn geholpen. Met eenzijdig gehoor verlies door sudden deafness via ziekenhuis doorverwezen voor aanschaf hoortoestel. Mocht heel lang uitproberen, veel aanpassingsmome... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z aparatami słuchowymi

Napisane przez firmę

Makker Hoortoestellen heeft 40+ jaar ervaring in het audiciens vakgebied. Wij richten ons op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze gediplomeerde audiciens helpen u graag bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. Maak direct een vrijblijvende afspraak of doe de gratis hoortest!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Vriendelijk en professioneel geholpen

Op advies van de huisarts een hoortest laten doen bij Makker Amsterdam West.
Dat was allemaal nieuw voor mij, maar ik ben vriendelijk, rustig en vakkundig geholpen. Er werd goed geluisterd, duidelijke uitleg gegeven en er is meteen goed doorgepakt met een doorverwijzing. Dat gaf mij veel vertrouwen en een prettig gevoel. Ik ben erg blij met de goede service en professionele begeleiding.

19 maja 2026
Oceniono na 4 z 5

Toppers bij Makker West

Heel fijn geholpen in dit nieuwe filiaal van Makker. Ik heb heel veel advies gehad over wat mogelijk was met mijn hoor probleem en mocht meerdere toestellen uittesten voor langere tijd zodat ik het echt kon vergelijken. Nathalie is een topper die mij ook heel goed heeft geholpen in het doorhakken van de knoop voor welk toestel ik uiteindelijk ben gegaan. Ze luisterde goed naar mijn wensen en punten waar ik tegenaan liep en adviseert heel open voor een zo goed mogelijke hoor oplossing. Dank voor je begeleiding Nathalie!!

22 maja 2026

Aardig, vakkundig en snel

Ik was voor de tweede keer bij Makker De Clerqstraat en ben weer heel aardig en vakkundig geholpen. Iedereen met een hoortoestel weet hoe vervelend het is als de techniek even hapert. Als je dan na een bezoek aan Makker naar buiten loopt en je hoort alles weer ben je erg blij en opgelucht.

20 maja 2026

Deskundig en vriendelijk geholpen

Ik kon heel snel terecht bij Makker en werd deskundig en vriendelijk geholpen . Ik heb heel lang gewacht met het aanschaffen van een gehoorapparaat en ben blij dat ik de knoop heb doorgehakt ( had ik eigenlijk eerder moeten doen) !

13 maja 2026

Goede ervaring!

Ik ben ontzettend vriendelijk en geduldig geholpen door Nathalie! Heel fijn dat ik verschillende toestellen mocht uitproberen om uiteindelijk een goede keuze te kunnen maken.

24 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

Nathalie

Als we aankomen, worden we altijd vriendelijk verwelkomd. Dat geeft al een goed gevoel.
En de hulp die wordt geboden is altijd met een lach en professioneel. Bedankt Nathalie

26 lutego 2026

vakkundig geholpen

Ik ben vakkundig geholpen toen ik een zwemoordopje kwijt was geraakt in het water en ik een nieuw op maat gemaakt oordopje wilde aanschaffen. De meting verliep vlot en pijnloos. Ook is de sfeer in de winkel heel prettig. Dank voor de goede zorgen!

10 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik ben goed geholpen door de mensen van…

Ik ben goed geholpen door de mensen van Makker. Altijd vriendelijk, behulpzaam en goed bereikbaar.

2 lutego 2026

Beste,

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen! Bedankt voor het schrijven van de review!

Hartelijke groet,

Oceniono na 5 z 5

Klantvriendelijke- en professionele vestiging.

Ik ben doof geworden aan mijn linker oor. Door audicien Nathalie werd mij een “Cros” hoortoestel aangeraden. Zij luisterde goed naar mijn wensen en heeft mij heel professioneel en klantvriendelijk geadviseerd. Ik mocht het hoortoestel wat langer uitproberen, omdat ik moest wennen. Al met al kan ik deze vestiging zeker aanraden.

27 listopada 2025

Beste Marja,

Bedankt voor deze persoonlijke review, ik zal het compliment doorgeven aan Nathalie! Fijn ook dat er een passende oplossing voor u gevonden is, door de proefperiode even wat te verlengen. We wensen u veel plezier van de toestellen en alvast fijne feestdagen!

Hartelijke groet,

Professionele service

Professionele service . Nathalie heeft ons goed geholpen. Fijne zaak 👍🏼

21 listopada 2025

Beste Laura,

Goed om te lezen dat u een positieve ervaring bij ons heeft gehad! Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review!

Nieuw hoortoestel

Aangezien ik veel moeite had met het horen in drukke omgevingen, besloot ik een nieuw hoortoestel te kopen. Tijdens dit proces werd ik zeer goed begeleid door Nathalie.

24 października 2025

Beste Fred,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review, ik zal het compliment aan Nathalie doorgeven!

Top service

Goede Service , prettige klant ervaring, kundig en professioneel!

27 października 2025

Beste,

Bedankt voor de review! Prettig om te lezen dat u onze service en collega's zo ervaren heeft!

Oceniono na 5 z 5

Een nieuw filiaal in Amsterdam-West...

Een nieuw filiaal in Amsterdam-West en zowaar een vertrouwd gezicht; Nathalie... 0ok nu weer uitermate vriendelijk en deskundig geholpen. Ze neemt heerlijk de tijd om dingen uit te leggen en de persoonlijke bejegening ontstijgt net het gebruikelijke "klant, winkel niveau". Ik word er blij van...

28 października 2025

Beste meneer de Jong,

Wat fijn dat u een vertrouwd gezicht bent tegen gekomen en dan ook nog een prettige ervaring! Fijn dat u er blij van wordt, we wensen u dan ook veel plezier met de hoortoestellen!

De vriendelijke Nathalie

Nathalie was vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Ik verheug me niet op een hoorapparaat, maar dankzij haar inlevingsvermogen en gevoel voor humor nam mijn weerstand af en raakte ik gewend aan het idee.

27 października 2025

Beste Marcel,

Hoe fijn is het, dat Nathalie op die manier ook heeft kunnen bijdragen aan het accepteren van het idee! Bedankt voor deze persoonlijke review en we wensen u veel plezier met de toestellen!

Uitstekend geholpen door Victor

Uitstekend geholpen door Victor. Aardig en kundig.
Ik heb een hoorapparaat met tinnitusmaskeerder uitgeprobeerd, wat helaas niet hielp bij mij.
Ook de service van de meneer bij de balie was prima.
Al met al een dikke aanrader.

21 października 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej