al eerder een review geschreven omdat ik maar de helft van de bestelling had ontvangen zonder enige bericht ter verduidelijking. Na mijn review kreeg ik ineens een mailtje dat ze de teveel betaalde... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Twee boeken besteld en snel ontvangen. Vele duidelijke recepten voor ontbijt, lunch, diner en voor 57 koolhydraatarme ovenschotels. Extra bonussen zijn handig om zaken bij te houden. Sinds we de boeke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben ruim 2 jaar geleden begonnen om KHA te eten en heb hiervoor de kookboeken van MA gebruikt, KHA 50 dagen programma en de KHA ovenschotels. Het werkt prima voor mij, ik ben afgevallen, voel me... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
O Makkelijk Afvallen
Napisane przez firmę
Mijn naam is Claudia en mijn missie met Makkelijk Afvallen is Samen naar het Gezondste Land Ter Wereld 🚀🚀🚀
Om dat te bereiken schrijf ik boeken en programma's waarmee jij je ideale gewicht bereikt -zonder het nare gevoel dat je niks meer mag.
Want wil je toch met plezier aan tafel? 😍
Heb je een vraag of lukt iets niet? Stuur me eerste even een mailtje via info@makkelijkafvallen.nl
Voor wie makkelijk wil afvallen
Koolhydraarme receptengeschikt voor elke kok en keuken.
Kant en klare weekmenu's
en uitgewerkte boodschappenlijstjes.
Coaching en voedingsadvies
aangevuld met tips over bewegen en supplementen.
Sluit je aan bij de grootste afslank community van Nederland en België
Meer dan 200.000 volgers smikkelen dagelijks van onze recepten op social media. 🚀
Je ontdekt elke dag iets nieuws en we delen de laatste voedingtrends met je. 😋
Sluit je aan!
Je vindt ons op:
Dane kontaktowe
Rijksweg 18B, 4529 JC , Eede, Holandia
- info@makkelijkafvallen.nl
- makkelijkafvallen.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również

Heerlijk gezond eten.
Het is duidelijk.
Beantwoorden je vragen snel.
Het allerbelangrijkste het werkt het gezonde eten,
dus geen fabels.

Niet komen van beloftes!
Heeft 1 week geduurd voor ik het boek had. Toen was ik al niet meer gemotiveerd. Nu ligt het boek in de kast. En wordt ik overladen met mailtjes

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen
Dit programma werkt heel goed voor mij
Dit programma werkt heel goed voor mij. Ik val af en ben van mijn suikerverslaving af.

7 dagen later
7 dagen geleden bestelling geplaatst en nog steeds mijn boek en wraps niet ontvangen. Was elke dag thuis 😞

Goed uitleg
Wordt allemaal duidelijk uitgelegd.
Bestelling op tijd.
Goeie service
Groetjes Chantal

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen
Super fijne en makkelijke gerechten…
Super fijne en makkelijke gerechten vooral voor ontbijt, extra tussendoor en lunch.

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen
Bestelling niet compleet en slecht bereikbaar
Bestelling niet compleet. 3 mails verder een reactie. Na 3 weken alles gekregen.
Wat ik mis is een telefoonnummer van de klantenservice. Je kunt alleen mailen. Maar als daar niet op gereageerd wordt heb je het nakijken....

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen
Ik heb donderdag het boek besteld en…
Ik heb donderdag het boek besteld en wraps maar na een week nog niks gekregen.
Wel betaald.
Groet marga groot

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen
1 ster is eigenlijk al teveel...je…
1 ster is eigenlijk al teveel...je betaald, ontvangt niets en op de mail word niet gereageerd....weg geld...😡😡😡

Niet te geloven
Niet te geloven , er is na 1 week echt 2 kg. af.
Ga dus zeker door met het dieet.

Overzichtelijk en lekkere menu’s
Overzichtelijk en lekkere menu’s. Alleen lastig om alle ingrediënten over te schrijven als je geen printer hebt. Hiervoor zou het makkelijk zijn als deze bv in Excel bestand zouden staan zodat je het als bestand kan opslaan als je boodschappen gaat doen op je telefoon.

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen
Afvallen wordt een eet feestje
Heerlijke recepten die van elke dag weer een eet feestje maken. Het mooie boek geeft ook net even een extra luxe gevoel. Het kant-en-klare boodschappenlijstje geeft rust en gemak. Afvallen is nog nooit zo leuk, zo gemakkelijk en bovenal zo gezond geweest!

Ik ben erg tevreden.
Ik kan er nog weinig over zeggen, maar ik krijg veel nuttige informatie. Ik ben eerst rustig aan het inlezen. Ook in het boek wat ik besteld heb en wil na mijn vakantie in het buitenland goed voorbereid gaan beginnen.

Gevarieerd menu
Ik krijg veel informatie
Ik krijg veel informatie. Kan alleen momenteel nog niet beginnen, dit omdat ik al 20 jaar een maagband heb. Ik wil die echter laten verwijderen, of anders leeg laten halen. Als dat gebeurd is kan ik echt beginnen.
Was al later bezorgd
Was al later bezorgd, zat wel briefje bij met sorry, dus oke kan gebeuren. Maar heb nu al 2 keer een mail gestuurd,maar krijg helemaal geen reactie 😟
Doświadczenie Trustpilot