Makkelijk Afvallen Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

al eerder een review geschreven omdat ik maar de helft van de bestelling had ontvangen zonder enige bericht ter verduidelijking. Na mijn review kreeg ik ineens een mailtje dat ze de teveel betaalde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Twee boeken besteld en snel ontvangen. Vele duidelijke recepten voor ontbijt, lunch, diner en voor 57 koolhydraatarme ovenschotels. Extra bonussen zijn handig om zaken bij te houden. Sinds we de boeke... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ik ben ruim 2 jaar geleden begonnen om KHA te eten en heb hiervoor de kookboeken van MA gebruikt, KHA 50 dagen programma en de KHA ovenschotels. Het werkt prima voor mij, ik ben afgevallen, voel me... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4. Dietetyk

O Makkelijk Afvallen

Napisane przez firmę

review makkelijk afvallen

Mijn naam is Claudia en mijn missie met Makkelijk Afvallen is Samen naar het Gezondste Land Ter Wereld 🚀🚀🚀

Om dat te bereiken schrijf ik boeken en programma's waarmee jij je ideale gewicht bereikt -zonder het nare gevoel dat je niks meer mag.

Want wil je toch met plezier aan tafel? 😍

Heb je een vraag of lukt iets niet? Stuur me eerste even een mailtje via info@makkelijkafvallen.nl

Voor wie makkelijk wil afvallen

Koolhydraarme recepten
geschikt voor elke kok en keuken.
Kant en klare weekmenu's
en uitgewerkte boodschappenlijstjes.
Coaching en voedingsadvies
aangevuld met tips over bewegen en supplementen.

BEKIJK STAPPENPLAN

Sluit je aan bij de grootste afslank community van Nederland en België

Meer dan 200.000 volgers smikkelen dagelijks van onze recepten op social media. 🚀

Je ontdekt elke dag iets nieuws en we delen de laatste voedingtrends met je. 😋
Sluit je aan!

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Heerlijk gezond eten.

Het is duidelijk.

Beantwoorden je vragen snel.

Het allerbelangrijkste het werkt het gezonde eten,
dus geen fabels.

3 lipca 2024

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen

Bedankt, wij zijn blij met uw reactie op onze verschillende producten en onze manier van werken. Wij wensen u nog veel kookplezier!

Niet komen van beloftes!

Heeft 1 week geduurd voor ik het boek had. Toen was ik al niet meer gemotiveerd. Nu ligt het boek in de kast. En wordt ik overladen met mailtjes

11 lipca 2024

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen

Hallo Ella, wat vervelend om te horen dat je het programma niet op tijd hebt ontvangen. Mijn excuses hiervoor, dit is natuurlijk niet de bedoeling.
We zitten momenteel in een wissel van magazijn, wat voor problemen heeft gezorgd. Is er iets dat ik voor je kan doen? Als je niet gelukkig bent met je bestelling, betaal ik je het aankoop bedrag direct terug. Voor vragen en extra motivatie kan je me altijd contacten via info@makkelijkafvallen.nl. Liefs, Claudia van Makkelijk Afvallen

Oceniono na 5 z 5

Dit programma werkt heel goed voor mij

Dit programma werkt heel goed voor mij. Ik val af en ben van mijn suikerverslaving af.

3 lipca 2024

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen

Wij zijn blij om te horen dat ons programma helpt bij het afvallen. U bent goed bezig! Nog veel succes bij het bereiken van uw doelen.

goede boeken.…

goede boeken en ze worden op tijd geleverd. ze zijn betrouwbaar.

26 czerwca 2024

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen

Bedankt voor uw vertrouwen in Ma. Veel kookplezier!

7 dagen later

7 dagen geleden bestelling geplaatst en nog steeds mijn boek en wraps niet ontvangen. Was elke dag thuis 😞

30 czerwca 2024

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen

Hallo Wendy, wat vervelend om te horen dat je het programma niet op tijd hebt ontvangen. Mijn excuses hiervoor, dit is natuurlijk niet de bedoeling.
We zitten momenteel in een wissel van magazijn, wat voor problemen heeft gezorgd. Ik hoop dat het inmiddels in orde is zo. Is er iets dat ik nu nu kan doen? Als je niet gelukkig bent met je bestelling, betaal ik je het aankoop bedrag direct terug. Voor vragen kan me contacten via info@makkelijkafvallen.nl. Liefs, Claudia van Makkelijk Afvallen

Goed uitleg

Wordt allemaal duidelijk uitgelegd.
Bestelling op tijd.
Goeie service
Groetjes Chantal

28 czerwca 2024

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen

Beste Chantal, bedankt voor uw reactie op ons keto boek. We wensen u er nog veel kookgenot mee.

Goede recepten

Prachtig boek met goede richtlijnen en lekkere recepten.

25 czerwca 2024

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen

Leuk dit te horen! Veel succes met jouw doelen.

Oceniono na 3 z 5

Bestelling niet compleet en slecht bereikbaar

Bestelling niet compleet. 3 mails verder een reactie. Na 3 weken alles gekregen.
Wat ik mis is een telefoonnummer van de klantenservice. Je kunt alleen mailen. Maar als daar niet op gereageerd wordt heb je het nakijken....

13 czerwca 2024

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen

Bedankt voor uw opmerking. We nemen uw tips mee naar de toekomst en hopen onszelf zo te verbeteren.

Oceniono na 1 z 5

Ik heb donderdag het boek besteld en…

Ik heb donderdag het boek besteld en wraps maar na een week nog niks gekregen.
Wel betaald.
Groet marga groot

27 czerwca 2024

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen

Hallo Marga, wat vervelend om te horen dat je het programma niet op tijd hebt ontvangen. Mijn excuses hiervoor, dit is natuurlijk niet de bedoeling.
We zitten momenteel in een wissel van magazijn, wat voor problemen heeft gezorgd. Als het goed is heb je alles ontvangen. Is er iets dat ik voor je kan doen? Als je niet gelukkig bent met je bestelling, betaal ik je het aankoop bedrag direct terug. Voor vragen kan je me altijd contacten via info@makkelijkafvallen.nl. Liefs, Claudia van Makkelijk Afvallen

Oceniono na 1 z 5

1 ster is eigenlijk al teveel...je…

1 ster is eigenlijk al teveel...je betaald, ontvangt niets en op de mail word niet gereageerd....weg geld...😡😡😡

25 czerwca 2024

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen

Goedemiddag Sandra, intussen hebben we contact gehad. Het succes van de pasta en wraps actie heeft ons overdonderd. Normaal is eind deze week alles opgelost. We hebben dit onderschat en zullen dit bij toekomstige lanceringen zeker ook vermelden in de bevestiging zodat jullie geen onnodige zorgen hebben hierover. Groetjes

Niet te geloven

Niet te geloven , er is na 1 week echt 2 kg. af.
Ga dus zeker door met het dieet.

24 czerwca 2024

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen

Hartelijk dank voor je enthousiaste reactie! Wat geweldig om te horen dat je na slechts één week al 2 kg bent afgevallen. Dat is een fantastische prestatie!

We zijn blij dat je zo tevreden bent met het dieet en dat het goed voor je werkt. We moedigen je aan om vooral door te gaan en zijn er zeker van dat je nog meer geweldige resultaten zult bereiken.

Als je nog vragen hebt of extra ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen.

Nogmaals dank voor je feedback en veel succes met het vervolg van je dieet!

Overzichtelijk en lekkere menu’s

Overzichtelijk en lekkere menu’s. Alleen lastig om alle ingrediënten over te schrijven als je geen printer hebt. Hiervoor zou het makkelijk zijn als deze bv in Excel bestand zouden staan zodat je het als bestand kan opslaan als je boodschappen gaat doen op je telefoon.

14 czerwca 2024

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de overzichtelijke en lekkere menu’s.

We begrijpen dat het overschrijven van alle ingrediënten lastig kan zijn, vooral als je geen printer hebt. Een handige tip is om een fotootje te nemen van de boodschappenlijst. Dit kan het een stuk eenvoudiger maken wanneer je boodschappen gaat doen.

We waarderen je suggestie om de boodschappenlijst in een Excel-bestand beschikbaar te maken, zodat je deze als bestand kunt opslaan op je telefoon. We zullen dit zeker in overweging nemen voor toekomstige updates.

Nogmaals dank voor je feedback en veel succes met je dieet!

Oceniono na 5 z 5

Afvallen wordt een eet feestje

Heerlijke recepten die van elke dag weer een eet feestje maken. Het mooie boek geeft ook net even een extra luxe gevoel. Het kant-en-klare boodschappenlijstje geeft rust en gemak. Afvallen is nog nooit zo leuk, zo gemakkelijk en bovenal zo gezond geweest!

15 czerwca 2024

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen

Hartelijk dank voor je fantastische review! Wat fijn om te horen dat je de recepten heerlijk vindt en dat ze van elke dag een eetfeestje maken. We zijn blij dat het boek een extra luxe gevoel geeft en dat het kant-en-klare boodschappenlijstje je rust en gemak biedt.

Het is geweldig om te weten dat afvallen voor jou nog nooit zo leuk, gemakkelijk en gezond is geweest. We waarderen je enthousiaste reactie enorm!

Nogmaals dank voor je feedback en veel succes met het vervolg van je reis naar een gezondere levensstijl. Als je nog vragen hebt of extra ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ik ben erg tevreden.

Ik kan er nog weinig over zeggen, maar ik krijg veel nuttige informatie. Ik ben eerst rustig aan het inlezen. Ook in het boek wat ik besteld heb en wil na mijn vakantie in het buitenland goed voorbereid gaan beginnen.

24 czerwca 2024

Odpowiedź od Makkelijk Afvallen

Bedankt voor uw reactie. Hopelijk heeft een goede start gehad en genoten van uw vakantie.

Ik krijg veel informatie

Ik krijg veel informatie. Kan alleen momenteel nog niet beginnen, dit omdat ik al 20 jaar een maagband heb. Ik wil die echter laten verwijderen, of anders leeg laten halen. Als dat gebeurd is kan ik echt beginnen.

10 czerwca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej