Zobacz, co mówią recenzenci
Snelle levering en een mooi product geleverd te noemen REMAX smartwatch18 voor een scherpe prijs. Ik heb dit horloge nu pas een paar dagen maar ben er erg door verrast van zijn veelzijdigheid. Mijn zo... Zobacz więcej
Ik moest zelf betaleing voor het teurg zending van mijn besteling Hoewel op de website Gratis retureren staat . En al 15 dagen en nog niet terug betaald
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
De winkel voor uw meest innovatieve gadgets. Onze winkel heeft jaren lange ervaring op het gebied van consumenten elektronica en wij weten waar we op moeten letten als het gaat om kwaliteit en uniciteit van de producten. Internationale handel zit ons bloed en wij leveren de goederen direct van de fabriek naar u toe en daarom kunnen wij de prijs laag houden. Zonder tussenschakels. Wij bieden hoogwaardige service en snelle leveringstijd voor zowel consumenten als bedrijven.
Dane kontaktowe
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Snel en goed
Perfect!
Gemakkelijk te kiezen. Telefonisch contact vlot en correct. Dag na mijn bestelling geleverd. Perfect!
Snelle levering.
Snelle en goede service.
Prima product voor een prima prijs
Prima product voor een prima prijs. Ookniet onbelangrijk, levering in twee dagen.
Goed geregeld!!
eerlijke communicatie
Prima afgehandeld. Keurig verzorgd.
Prima afgehandeld echter gedurende het”proces” zou ik adviseren meer te communiceren over de duur van de bestelling
Top service!
Ik had iets ontvangen wat niet naar behoren werkte. Ik heb dit gemaild aan Makarovshop en er werd erg snel gereageerd. Ik kon een filmpje doorsturen van het mankement en er werd gelijk aangegeven dat ik een nieuw product ontving. Hiervoor hoefde ik verder niets te doen. Ook kreeg ik netjes een bericht dat het product was verstuurd. Top service!
Fijne handwarmers!
Van mijn bestelling ontving ik geen bevestiging, maar één mailtje naar de klantenservice en die werd direct beantwoord. Het artikel was intussen onderweg en ik kreeg de track & trace code. Daags erna werden de handwarmers bezorgd. Erg blij met de handwarmers, ze zijn volop in gebruik.
Dik tevreden
In juli en in augustus bestellingen gedaan.
Goede producten en snelle levering. Dik tevreden.
Doświadczenie Trustpilot