Magnussen Optik Recenzje 43

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Oceniono na 5 z 5

Magnussen er super professionel og for dem der gerne vil have den bedste kvalitet i briller og linser. Det er dyrere end andre steder, men det er som at sammenligne H&M med Gucci. De er de eneste i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har den bedste oplevelse hos denne Magnussen optiker. Service, omsorg, oprigtig rådgivning, og mine øjne er glade. Jeg siger tusind tak.🫶

Oceniono na 5 z 5

Både Kenn og Anette er meget dygtige, engagerede, imødekommende OG empatiske. De giver sig god tid og gør sig umage. For mange år siden lavde Kenn mine første flerstyrkebriller, som bare funger... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Magnussen optik. Fra jeg træder ind i butikken, føler jeg mig tryg og 100% i centrum. Synsprøverne er altid grundige og Kenn tager altid udgangspunk... Zobacz więcej

1. Optyk
  2. Dostawca soczewek kontaktowych
  3. Centrum okulistyczne
  4. Hurtownia okularów
  5. Optometrysta
  6. Sklep z okularami przeciwsłonecznymi

Napisane przez firmę

Magnussen Optik er privat ejet og drives af Anette og Kenn Magnussen. Butikken har siden 2006 ligget i hjertet af Ishøj, syd for København, centralt på SydKysten Vores formål er at levere briller og kontaktlinser professionelt og altid i høj kvalitet. Vores holdning er klar: Vi leverer kvalitets optik! Vi sikrer, at vores sortiment af stel, glas samt kontaktlinser, altid er tilpasset dit behov og vi gør altid vores yderste, for at du bliver tilfreds. Synsprøven og kontrol af dine øjne er grundig og omhyggelig. Magnussen Optik har valgt at have danske brillestel-designere i butikkens sortiment, som afspejler kvalitet samt det ypperste inden for design og nytækning. Følg os på Facebook og Instagram Velkommen i vores butik!

4,8

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Kære Kenn og Anette

Kære Kenn og Anette

Maja og jeg vil gerne sige tusind tak for god behandling. Jeg er rigtig glad for hjælpen med den ekspertise du har den er stor så tak til dig Kenn🥰. Vi ses lige pludselig op i butikken. I er de bedste ingen diskussion om det.

1 listopada 2024

Hej Maja og Kim.
Stor tak for denne fine anmeldelse af os. som vi er utrolig glade for! Vi har fra vores start i 2006, valgt at bruge erfaring, viden og tid på vores kunder. For det at først blive opmærksom på ens synsproblemer, finde tid sit liv. få taget en synsprøve, vælge stel og alle tankerne, gør nok at beslutningen udskydes, imens træthed, hovedpine og anstrengthed o.l. bliver en naturlig følgesvend.
Sådan skal det jo ikke være!
Så tak for at vi kunne hjælpe Jer !
Mange hilsner Anette & Kenn

professionalisme og højt serviceniveau

Jeg har følt mig i gode hænder fra start til slut. Grundig synsprøve, god hjælp til valg af stel og et par briller der bare føltes som hjemme på min næse fra dag 1.
Kvalitet koster, men det er også dyrt og spildte penge hvis man får et par briller, der oftest ligger på køkkenbordet - og det har jeg prøvet flere gange hos andre og billigere optikere

17 kwietnia 2024

Kære Tine.
Stor tak for din dejlige anbefaling af vores "lille" butik.
Det er så berigende at kunne hjælpe til der hvor du både ser og mærker forskellen på hvad kvalitet og grundighed skaber. Du har erfaring i både når det går skidt og nu, når det blev godt. Tak !!
Mange hilsner
Anette og Kenn Magnussen

Magnussen optik

Magnussen optik, ja hvorfor Magnussen Optik!

Mit svar er at her føler jeg at man bliver taget seriøs.

Der ikke mange steder mere som leverer SERVICE, KVALITET og NØRDERI og helheds forståelse på evt. et problem, som altid bliver løst. Så kort fortalt. Jeg føler mig hjemme :-) Tak Magnussen Optik

2 maja 2024

Kære Claus.
Sikke en dejlig anmeldelse af os og vores butik.
Ja, det er helt sikkert vores egen behov for at være seriøs, som vi giver videre som god service, vælge god kvalitet og går op i detaljer.
Det driver Magnussen Optik til det vi er, med den oase af muligheder, der findes af optiker i Storkøbenhavn.
Endnu engang tak !!
Kærlig hilsen Anette og Kenn Magnussen
Mange hilsner Anette og Kenn
Tak fordi du føler dig hjemme hos os :-)

Fantastisk service og kvalitet

Hos Magnussens Optik får man en service i top kvalitet, jeg kom frustreret til Kenn, fra anden optikker og han mødte mine behov på bedste vis, efter flere undersøgelser og justeringer endte vi på en løsning bedre end jeg havde forventet. Jeg kan varmt anbefale Magnussens Optik til alle der går op i god og professionel service!

1 marca 2024

Odpowiedź od Magnussen Optik

Kære Maia:-) Stort tak for din fine anmeldelse af Magnussen Optik og vi er speciel glad for at du mærker at vi bestræber os på at tage den tid og de undersøgelser der skal til, for at få dit syn til at være bedst muligt. Endnu engang TAK ! Mange hilsner Anette og Kenn

Fantastisk Ekspertise

Følte mig godt tilpas fra 1. besøg i butikken Hvilken ekspertise Kenn og Anette har. Fantastisk udvalg af lækre brillestel - svært at vælge.

1 grudnia 2023

Odpowiedź od Magnussen Optik

Kære Pia. Tak for din helt fantastiske anmeldelse af os og vores butik. Vi værdsætter meget det hele du skriver ! Mange Mange tak. De Bedste hilser Anette og Kenn

Oceniono na 5 z 5

Har i dag fået min nye briller

Har i dag fået min nye briller. Jeg er super tilfreds og kan kun anbefale dem. Der er super service og rigtig god behandling fra dem begge to. De er virkelig kompetente i deres arbejde og vil ikke tiltro andre hvad angår mit syn samt den grundige undersøgelse de laver. Man betaler for kvalitet og ikke kvantitet. Tak til jer begge to

13 listopada 2023

Odpowiedź od Magnussen Optik

Hej John. Tak for din fine anmeldelse af os i Magnussen Optik. Vi er glade for at kunne hjælpe dig og stolte over at vi har din så fine tillid.
Endnu engang tak !

Rigtig god betjening

Jeg har efterhånden købt nogle briller hos Magnussen Optik, og hvergang fået en venlig og professionel behandling.

Sidste gang var der lidt problemer med finansieringen, men det klarer det finder de også en løsning på.

Kommer der også næste gang jeg trænger til nye briller.

4 października 2023

Kære Edvard.
Tak for dejlig anmeldelse af os i Magnussen Optik.
Vi ved godt der nogle gange kan være udfordringer med den lovgivning der er gældende i dag, om køb af briller over flere gange. Dette løste vi sammen, lidt forudbetaling og derefter nogle betalinger over nogle gange, som service til dig og alle vores dejlige kunder.
Vi hjælper gerne alle der har behov for dette.
Endnu engang tak for dine fine stjerner !!

Nr. 1 optiker!

Jeg er kommet hos Magnussen Optik i nogle år.
Altid god service!
Venlige og imødekommende.
Jeg vil til enhver tid anbefale denne optiker.

10 września 2023

Odpowiedź od Magnussen Optik

Hej Tanja. Tak for at du tager dig tid til at skrive dette fine indlæg om Magnussen Optik. Vi er meget taknemmelige! Mange hilsner Anette & Kenn

Sublim optiker

Hos Magnussen Optik får man en helt enestående behandling. Lige fra synsprøve til valg af briller, og ikke mindst når brillerne skal tilpasses, så er man aldrig i tvivl om, at man er i de bedste hænder. Jeg kan kun give den største anbefaling til Kenn og Anette, som altid går en ekstra mil for deres kunder og deres kunders syn.

1 września 2023

Odpowiedź od Magnussen Optik

Hej Vinnie. Sikke en anmeldelse du har sendt os !!! Tak for denne måde du udtrykker det, som for os er en dejlig dagligdag i butikken, men her fortæller du om værdien i at blive imødekommet som kunde i vores butik. Mange hilsner Anette & Kenn

Oceniono na 5 z 5

Det er en fantastisk kundeservice når…

Det er en fantastisk kundeservice når man kommer ind i deres butik og der er et godt udvalg af ny briller

21 kwietnia 2023

Odpowiedź od Magnussen Optik

Hej Kim. Stor tak for at du er kunde i vores butik, som vi er rigtig taknemmelig for, både dig og hele resten af din familie.
Mange hilsner Anette & Kenn

Oceniono na 5 z 5

Altid super perfekt service og hyggelig…

Altid super perfekt service og hyggelig atmosfære.

28 czerwca 2023

Odpowiedź od Magnussen Optik

Hej Jesper. Dejligt at du skriver om Magnussen Optik, for det er da bare skønt at kunne gør en forskel menneske til menneske. Mange hilsner Anette & Kenn

Fantastisk serviceniveau

Fantastisk serviceniveau, stor faglig dygtighed og brug af de sidste nye teknologier hvilket giver stor præcision.
Imødekommende og problemer bliver løst gelinde og til stor tilfredshed.
Husker fra gang til gang hvad mine valg var tidligere, hvilket imponerer mig.
De får mine varmeste anbefalinger og er bestemt pengene værd

1 grudnia 2022

Odpowiedź od Magnussen Optik

Hej Grethe. Tak for at du værdsætter vores butik og vores faglighed, som jo for os er det som driver vores livsværk til en familiebutik med sjæl og nærværd. Mange hilsner Anette & Kenn

Deres faglige viden

Deres faglige viden, super betjening. Og servicen efter at man har købt brillerne

10 grudnia 2022

Odpowiedź od Magnussen Optik

Hej Roy. Tak for din fine anbefaling og glæder os til at se dig igen i butikken. Mange hilsner Anette & Kenn

Rigtig god oplevelse!

Jeg mødte magnussens optik første gang for ca. 10-11 år siden, og jeg er igennem alle disse år altid blevet mødt med stor faglig kendskab og en fantastisk kundeservice, som er så ærlig og autentisk at jeg hver gang går derfra med en god oplevelse.
Alle de gange jeg har fået nye briller, har de altid fulgt mig og lyttet. de har altid sørget for at jeg til sidst fik et godt produkt.
Jeg vil klart anbefale magnussens optik.
Mvh. Freddi hofverberg

19 września 2022

Odpowiedź od Magnussen Optik

Hej Freddi. Sikke en dejlig anmeldelse af Magnussen Optik og dejligt at du mærker vores faglighed og vi kan hjælpe dig og dit syn. Mange hilsner Anette & Kenn

Oceniono na 5 z 5

Stor faglighed, kæmpe service niveau og fantastisk personale.

Vi kom første gang ned til Magnussen Optik for 3 år siden med vores søn på 1,5 år som skulle have briller. Vi valgte dem fordi de havde Lindberg briller.
Vi er den dag i dag stadig dybt taknemmelige for al den vejledning vi fik, da ingen af os selv har briller og derfor er meget uvidende.
Deres service og faglighed er fantastisk! Vores søns briller har været gået i stykker, hvor de skaffede os et på lånebriller.
Vi bor ikke længere i Ishøj, men kommer stadig kun hos Magnussen optik og det bliver vi ved med!
Vi kan på det varmeste anbefale Magnussen Optik.

25 czerwca 2022

Odpowiedź od Magnussen Optik

Hej Simone. Sikke en dejlig anbefaling af Magnussen Optik og vi er glade og stolte af at kunne hjælpe dig og din søn med Lindberg Kids børnebrille, som også er vores valg i børnebriller helt og aldeles. Mange hilsner Anette & Kenn

Super flinke

Super flinke. God tid til kunden. Jeg føler mig godt taget af.

20 lipca 2021

Odpowiedź od Magnussen Optik

Hej Kasper. Tak for det du skriver, det er så dejligt at høre fra dig. Mange hilsner Anette og Kenn

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service og betjening

Virkelig god service og betjening. De allerbedste anbefalinger herfra. 👍🏼

21 maja 2021

Odpowiedź od Magnussen Optik

Hej Annette. Tak for din dejlige besked og vi værdsætter rigtig meget at du er glad for os. Mange hilsner Anette & Kenn

Grundig og behagelig

Grundig og behagelig, både synsprøve, steludvælgelse, udlevering af færdig brille og efterfølgende service. Alt fungerer.

23 października 2017

Odpowiedź od Magnussen Optik

Hej Renè. Tak for din super anbefaling af os. Det er bare så skønt at være med til at kunne gøre en forskel for dig og din familie. mange hilsner Anette & Kenn

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej