gaat wel opzich
gaat wel opzich. soms valt t even weg maar meestal doet ie t gewoon goed. voor deze prijs kan je ook niet de hoofdprijs verwachten denk ik zo. support is wel aardig maar duurt soms ff.
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
The rules about gambling are being broken a lot, I wrote many times asking to close my account, I wrote in messages that I had lost a lot of money, had a lot of debts and had financial problems, I received one reply asking why I wanted to close my account, I replied that I had financial problems and still remained without a response. And so it went for over a month.
Prima ervaring gehad hier. Alles werd netjes geleverd en de kwaliteit van de service is top. Had een klein probleempje met inloggen maar dat werd door de support binnen een uur opgelost. Goede communicatie en betrouwbaar platform.
Beste aankoop van de maand. De support hielp me direct met de setup en nu draait alles als een zonnetje. Als je twijfelt: gewoon doen, het is het geld meer dan waard.
Gewoon de beste in hun vak. Geen gedoe, snelle levering en het werkt altijd. Ik ben al een tijdje klant en heb nog nooit problemen gehad. Dikke aanrader voor iedereen die kwaliteit zoekt!
Goeie service hoor. Product werd direct geleverd na betaling en de instructies waren duidelijk genoeg. Het enige minpuntje is dat de website soms een beetje traag laadt op m'n telefoon, maar de dienst zelf is verder vlekkeloos. Zou hier zeker nog een keer bestellen in de toekomst.
Echt een top ervaring met Magius. Alles werkt precies zoals beschreven en de installatie was binnen vijf minuten gepiept. Ik was eerst een beetje sceptisch maar de kwaliteit is serieus goed. Klantenservice reageert ook supersnel via de mail als je een vraag hebt over je account. Zeker vijf sterren waard!