Jeg købte stort ind til fødselsdagsfest med cowboytema. Fint udvalg og gode priser. Alt var i så god kvalitet, at det vil blive genbrugt fremover, selvom det egentlig kun var indkøbt til den ene fest... Zobacz więcej
Jeg har bestilt en dug, retro krus og sugerør, 3 forskellige bikubebolde i fine pastelfarver, samt en smuk blomsterfe navneguirlande. Leveringen var fin, og alle varer er bare så smukke. Er sikker på... Zobacz więcej
Kan varmt anbefales. Der skete fejl i en bestilling så modtog vare i forkert farve. Kontaktede derefter magiskeminder.dk, så resolut sendte et nyt produkt i den korrekte farve og som "plaster på sår... Zobacz więcej
Jeg havde lavet en bestilling til min datters børnehave fødselsdag herhjemme og måtte lave en efterbestilling da jeg havde glemt duge. Magiske minder var så søde at efterkomme mit ønske om at sende sa... Zobacz więcej
Nørregade 35, Hou, 9370, Hals
- kontakt@magiskeminder.dk
- magiskeminder.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
hurtig
Nemt at køber på hjemmesiden, og det var rigtig gott pakkede, og hurtig levering.
Rigtig god servisen!
Tak for handlen. Rigtig god service. Hurtig levering! Kan varmt anbefales.
Hurtig levering.
Varen var præcis som forventet, og leveringen var super hurtig.
Nemt og hurtigt!
God og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering!
super hurtig levering
Rigtig fine ting til blandt andet børnfødselsdage og super hurtig levering
Quick delivery and good prices
I live in Norway and just ordered a package. The shipment was great! Quick delivery and the prices were also good. Will defiantly order again later!
Lækre varer - kan klart anbefales
Stort udvalg! Varerne levede op til forventningen og mere til.
Nemt, enkelt og hurtig levering
Varerne jeg søgte var nemme at finde, nemme at bestille og der var hurtig levering. :0)
Rigtig god service
Fik mine varer korrekt og hurtigt. De var også i det forventet god kvalitet
Hurtig service
Vi bestilte i weekenden og havde det allerede mandag. 5 stjerner!!!
Hurtig levering og god overskuelig hjemmeside
Meget fin service
Hurtig ekspedition af min ordre og meget fin kommunikation omkring forløbet. PostDanmark glemte at scanne min pakke, hvilket jeg opdagede, og Magiske Minder tog fat i Postdanmark og sørgede for, at jeg kunne få min pakke. Varerne er modtaget, og de er som forventet. Glad og tilfreds med hele oplevelsen af Magiske Minder herfra.
Lynhurtig levering og fine produkter
Jeg var meget tilfreds med mine varer og leveringstiden fra magiske minder
Meget tilfreds
Let at bestille, gode tilfredsstillende produkter, der holder prisen. Dertil hurtig levering. Og så er firmanavnet ikke til at glemme.