Jeg købte stort ind til fødselsdagsfest med cowboytema. Fint udvalg og gode priser. Alt var i så god kvalitet, at det vil blive genbrugt fremover, selvom det egentlig kun var indkøbt til den ene fest... Zobacz więcej
Jeg har bestilt en dug, retro krus og sugerør, 3 forskellige bikubebolde i fine pastelfarver, samt en smuk blomsterfe navneguirlande. Leveringen var fin, og alle varer er bare så smukke. Er sikker på... Zobacz więcej
Kan varmt anbefales. Der skete fejl i en bestilling så modtog vare i forkert farve. Kontaktede derefter magiskeminder.dk, så resolut sendte et nyt produkt i den korrekte farve og som "plaster på sår... Zobacz więcej
Jeg havde lavet en bestilling til min datters børnehave fødselsdag herhjemme og måtte lave en efterbestilling da jeg havde glemt duge. Magiske minder var så søde at efterkomme mit ønske om at sende sa... Zobacz więcej
Nørregade 35, Hou, 9370, Hals
- kontakt@magiskeminder.dk
- magiskeminder.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Hurtig og effektiv betjening
En hurtig og effektiv betjening og produkterne svarede til det beskrevne
Hurtig og nemt!
Det var utrolig hurtig og god betjening. Kan varmt anbefales. Og hjemmesiden er nem at finde rundt på👍🏼☺️
Perfekt service og hurtig afsendelse.
Kunne ikke være mere tilfreds.
Meget tilfreds.
Jeg er meget tilfreds med handlen med magiske minder, de var hurtige til at sende mine ting og de var pakket godt og passet ordentligt på. Kæmpe fan :D
:-D perfekt
Hurtig levering, og produkterne levede fuldt op til forventningen.
Nemt og lækker kvalitet
Nemt at bestille. Pynten var utrolig flot og lækker kvalitet. Prikken over i'et var muligheden for at få barnets navn og alder skrevet på. Lidt i den dyre ende men bestemt det værd.
God oplevelse
Fin oplevelse, hurtig levering, dog lidt dyr fragt for papirbolde
Fantastisk oplevelse
Hurtigt, nemt, ligetil, troværdigt og god service hos Magiske Minder. Tak for det.
Leveret færre end bestilt
Bestilte blandt andet 15 gule balloner.
Da jeg modtog pakken, var der jun 12 balloner med og på fakturaen var de 15 streget over, og der var skrevet 12 i stedet.
De skal huske at læse deres bestillinger korrekt!
Fandt de sten jeg havde ledt efter og som var udsolgt alle steder, så var mega glad for at kunne bestille dem, leveringen var til dels også super fin bortset fra...... At jeg ik fik dem leveret som bestilt!
Det eneste jeg kan brokke mig over er at jeg bad om levering til mit arbejde så jeg kunne modtage dem og det stod også på faktura, men de sendte dem hjem til mig hvilke gjorde at jeg ikke fik dem til den tid jeg skulle da jeg måtte bruge tid på at hente dem på posthuset da jeg aldrig er hjemme til posten kommer.. Det irriterede mig virkelig meget!
Bestiller gerne fra siden igen, næste gang får de så lige et opkald så de kan huske at levere korrekt.

Odpowiedź od Magiske Minder
Fin behandling..
Lidt for lang responstid - varer kommer først efter 4 hverdage!
Super service!
Bestilte varen om søndagen og modtog den allerede om tirsdagen! Udover det var prisen meget lavere end jeg har set andre steder, så super anbefaling herfra!
fortryllende gave
Jeg købte papir 'bolde' som loft dekoration, til min kusine på 14. Noget hun ikke er opvokset med, da de er fra min egen barndoms tid, og hun var VILD med dem. Super kvalitet, billige priser! Og en masse glæde...
ærlig
et ærligt firma som du roligt kan handle med, nem hjemmeside og hurtig betjening, og varerne var bare perfekte
Super hurtig levering. Alt levede op til forventninger
Fine varer, levede op til mine forventninger. Vil gerne handle der igen.