Zamówienie złożone w czawrtek, przesyłkę odebrałem we wtorek, dostałem fajny gratis. Dr seuss testowany w dawce 50ug w sam raz na spacer w ładną słoneczną pogodę, niezły ubaw przy karmieniu łabędzi... Zobacz więcej
Cóż mogę powiedzieć, magic garden to moje największeodkrycie tego roku i pozostanę z nim na bardzo długo. Wszystko czego do tej pory spróbowałem jest wyśmienite pod każdym względem. Wysylka przebiega... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jestem mega zadowolony ze względu na…
Jestem mega zadowolony ze względu na jakość oferowanych produktów a mam przez to na myśli że każdy produkt jest czysty starannie przygotowany widać że znają się na rzeczy warto zaufać i sprawdzić na własna rękę polecam + często są rabaty zniżki także z całego serca polecam:D
Szybka i bezproblemowa dostawa
Szybka i bezproblemowa dostawa. Do towaru raczej też nie mam zarzutów
Sklep posiada wysokiej jakości produkty…
Sklep posiada wysokiej jakości produkty oryginalne. Wysyłka od 3 do 5 ciu dni maks. Zamawiałem kilkukrotnie i nigdy się nie zawiodłem. Kontakt ze sprzedawcą bezproblemowy.
Obsługa
Obsługa, kontakt oraz jakość na poziomie co najmniej 2 gwiazdek Michelin
Sprzedawca kozak i dba o klienta
Sprzedawca kozak i dba o klienta, a asortyment top, nie ma lipy więc polecam
Najlepszy partner i przyjaciel, bardzo polecam
Bardzo polecam Magiczny Ogród Tawarów! Zamawiałem różne produkty kilkakrotnie i zawsze byłem zadowolony z jakości towarów. Wszystko jest zgodne z opisem, a efekty zdecydowanie różnią się od tych, które oferują inne sklepy. Przesyłka zawsze dotarła szybko i bez żadnych problemów. Ceny są konkurencyjne, a obsługa klienta na najwyższym poziomie. Dziękuję za współpracę i liczę na kontynuację tej współpracy w przyszłości!
Zamawiałem z tej strony już…
Zamawiałem z tej strony już kilkukrotnie - wszystko działa jak należy, czasami trzeba poczekać z kontaktem na drugi dzień
Małe sprostowanie....obsługa miała dużo…
Małe sprostowanie....obsługa miała dużo zamówień ,ale wszystko wyjaśnione.Zamowienie wysłane jeszcze z gratisem ;) Polecam okres przedświąteczny, trzeba zrozumieć :)
Proces zamówienia bardzo intuicyjny i…
Proces zamówienia bardzo intuicyjny i dobrze objaśniony, BOK na najwyższym poziomie, a przesyłka pomysłowo zapakowana, a przede wszystkim dobrze zabezpieczona. Produkt smaczny i spełnia oczekiwania. Pozdrawiam serdecznie CitizenWhite
Zamówiłem listem i doszło w 7 dni
Zamówiłem listem i doszło w 7 dni. Produkt zgodny z opisem i dobrej jakości. Nie mam na co narzekać