Altid dejligt at modtage Liv - et voksent kvindemagasin 🥰 min svigerdatter arver det, som giver det videre til sin mor, som giver det videre til sin anden datter 🤗 så det bliver læst 🫶
Reakcja na opinię
Jeg synes, at Liv er et rigtig godt Magasin for os modne kvinder, og jeg har holdt det med jævne mellemrum. Jeg har for et par måneder tegnet et nyt abonnement, men stadig ikke modtaget min gave. Jeg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
gode sandfærdige rørerene fortællinger som jeg ofte kan spejle mig i.og kan bruge ofte også til trøst. derud over alt det nye i mode m.v frisure gode råd. dejlige madopskrifter, tak for et dejligt bl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Magasinet Liv er Danmarks kvalitetsmagasin til kvinder over 40 år - og samme kvalitet finder du på Magasinetliv.dk.
Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Har desværre ikke modtaget mit første blad endnu. Betale i februar og ringede til kundeservice midt marts, som kunne fortælle at det var sendt fra dem, men det er stadig ikke kommet. Kundeservice var sød og ville forlænge mit abonnement en måned, hvilket er fint. Men jeg vil jo gerne have bladet.

Odpowiedź od Magasinet Liv
LIV er et skønt magasin med vedkommende artikler og skønne interviews med kendte personligheder 😊

Odpowiedź od Magasinet Liv
Abonnerer for tiden på Liv og har gjort det med mellemrum. Er meget tilfreds med service både ved henvendelse til kundecenter og levering.
Bladet Liv er et godt magasin for alle aldre.

Odpowiedź od Magasinet Liv
Bedste kvindeblad. Fede artikler og masser af inspiration/vejledning ift hud, sind, tøj, mode og mad. KÆMPE Fan

Odpowiedź od Magasinet Liv
Godt blad med gode artikler. Fantastisk at man også har adgang til wype. Alt i alt en god oplevelse

Odpowiedź od Magasinet Liv
Spændende magasin fyldt med oplysninger om hudpleje, tøjmode mv.
Sundhed, både fysisk/mentalt samt kost og motion. Mange lærerige og spændende interviews.

Odpowiedź od Magasinet Liv
Dejligt blad. Jeg glæder mig altid, til det kommer. Indholdet er altid relevant, og madopskrifterne er virkelig gode og appetitvækkende. Det er det bedste magasin til modne
kvinder.

Odpowiedź od Magasinet Liv
Hold jeg langt væk fra magasinet liv, de bruger uærlige metoder når man opsiger, nej det er for sent de er begyndt på en ny periode, og når jeg så ikke vil truer Def med inkasso skam jer,
Jeg er så frygteligt ked af, at jeg nogensinde valgte at tegne abonnement på Liv for et par år siden.
Jeg har de seneste år skullet finde mig i så ufatteligt mange sælger-opringninger fra Magasinet Liv.
Det er uanstændigt.
Selvom bladet er skønt at læse, har pga. det horrible og alt for opportunistiske mareridtsefterspil valgt, at jeg aldrig igen vil købe det blad - hverken som abonnement eller i en kiosk.
Mit råd: Køb det ikke.
Og til Liv:
Skam jer.
Jeg har desværre oplevet en dårlig service hos Liv.
Jeg modtog rykkere for et magasin, som jeg aldrig havde bestilt, og som jeg heller ikke havde modtaget - nu har jeg haft kontaktet magasinet mange gange for at få orden på sagen - men sagen er endnu ikke blevet løst, og jeg har fået at vide, at de vil sende mig til inkasso.
Jeg håber, at det kommer i orden - men det er noget rod!!!
Magen til upersonlig service og arrogante personer, skal man lede længe efter! Så vil du gerne læse det ellers gode magasin - så læs bladet ved frisøren og hold dig langt væk fra deres "Kundeservice".
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.