Oceniono na 4 z 5

Jeg synes konceptet virker rigtig lovende, og kundeservice er utrolig hjælpsomme og venlige. Mine hunde er vilde med foderet! Normalt er de mega kræsne. Dejligt med et alternativt foder med rene råva... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bedste hundemad 🐾🤩 Vores William har bare ikke været vild med tørkost og kunne gå længe uden at spise, hvilket resulterede i at han bl.a. ofte kastede op og havde meget uregelmæssig afføring... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vores hund er meget glad for maden og godbidderne. Hun har prøvet alle varianter af maden og er lige begejstrede for dem. Vi startede med mindre portioner, som gradvis blev øget og hendes mave klared... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun tilslutte mig samtlige andre positive anmeldelser angående MÆT. Vores lille gravhund er simpelthen den største kræsenpind. Vi har prøvet at blande alverdens lækre ting i hendes ellers kede... Zobacz więcej

1. Sklep z karmą dla zwierząt
  2. Producent paszy

Napisane przez firmę

Giv din bedste ven den mad, de fortjener: Et friskt, lækkert og næringsrigt måltid. MÆT Frisk hundemad er komplette måltider. Med frisk mener vi, at råvarerne - både kød og grøntsager - er friske og i god kvalitet. Vi tilbereder ingredienserne mildt, og maden skal opbevares på køl i dit køleskab. MÆT leverer frisk hundemad fra nordiske gårde lige til din dør. Nemt for dig og godt for din hund.

3,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 4 z 5

Servicen er fin og maden er også OK

Servicen er fin og maden er også OK, min hund var bare ikke så vild med den.

21 października 2022

Hej Marianne

Tak for din tilbagemelding! Vi sætter pris på, at du delte din oplevelse. Vi beklager, at din hund ikke var så vild med maden.

Meget tilfreds!

Vores meget kræsne hund er enormt glad for foderet! Det er det eneste han altid vil spise

19 października 2022

Hej Anne Sofie

Det glæder os at høre, at jeres kræsne hund er enormt glad for vores foder! Det er altid dejligt at vide, at vores produkter falder i god smag.

Godt foder,lidt dyrt

28 września 2022

Hej Maria

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du synes om vores foder. Vi forstår bekymringen ved prisen, og vi værdsætter din ærlighed.

Super!

Vores hund er utrolig glad for MÆT. Efter længere tids sygdom, var det det eneste han ville spise.

5 października 2022

Hej Jane

Det glæder os at høre, at jeres hund er utrolig glad for MÆT, især efter en periode med sygdom. Det betyder meget for os at vide, at vores mad har været til hjælp og værdsat.

Vores hund elsker maden

Vores hund elsker maden. Rigtig god kundeservice! Sebastian hjælper med alt!

28 sierpnia 2022

Hej Katrine

Tak for din positive feedback! Det er dejligt at høre, at jeres hund elsker maden, og at I har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Oceniono na 5 z 5

Vores hund elsker sin mad nu hvor den…

Vores hund elsker sin mad nu hvor den blandes op med mæt 🤗🤗

8 września 2022

Hej Gitte

Det glæder os at høre, at jeres hund elsker sin mad, nu hvor den blandes op med MÆT! 🤗🤗 Det betyder meget for os at vide, at vores produkter bringer glæde til jeres hund.

God og hurtig service

12 sierpnia 2022

Hej Laila

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en god og hurtig serviceoplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem fantastisk og lækkert koncept til hunde!

Fantastisk service, super nem og vejledende hjemmeside og hele konceptet i sig selv er lækkert og jeg ser det som luksus fodder og snacks til min hund. Og ikke mindst, så ELSKER min franske bulldog, på snart 6 år, maden mere end noget andet mad han har fået. Og snacksene de ryger også hurtigt ned. Jeg anbefalede også MÆT til min søsters cocker spaniel som lider af 2 slags allergier og det fungere også, samt at hun heller aldrig har spist sin mad SÅ hurtigt som hun gør med MÆT, og hun er faktisk gået hen og blevet lidt af et madøre efter hun har fået MÆT’s mad og snacks. Så det kan virkelig anbefales!

12 sierpnia 2022

Hej Sissel

Tusind tak for din fantastiske tilbagemelding! Vi er henrykte over at høre, at du sætter pris på vores service, finder hjemmesiden nem og vejledende, og ser konceptet som luksus for din hund. Det glæder os især at høre, at din franske bulldog og din søsters cocker spaniel elsker vores mad og snacks så meget. Det er dejligt at vide, at det også har haft positive effekter for din søsters hund med allergier.

Vi sætter pris på din anbefaling! ⭐️

Oceniono na 5 z 5

Min hund elsker maden og jeg har ikke…

Min hund elsker maden og jeg har ikke oplevet andet end suveræn kundeservice. Kæmpe anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9 sierpnia 2022

Hej Katrine

Det glæder os at høre, at din hund elsker maden, og at du har haft en suveræn kundeserviceoplevelse! 🌟🌟🌟🌟🌟 Tak for din anbefaling.

Oceniono na 5 z 5

Easy to order delicious food

Easy to order delicious and good quality food for my boy. Perfect delivery to home as well.

4 sierpnia 2022

Hey Lelde

Thank you for your feedback! We're thrilled to hear that ordering was easy and that your boy enjoys our delicious and good-quality food.

Best regards, Cecilie

Oceniono na 2 z 5

Utrolig søde men upålidelige

Deres mad er virkelig god og vores hund er meget glad. Men deres levering er meget upålidelig.

6 lipca 2022

Hej Mikkel

Tak for din feedback vedrørende vores mad, og vi er glade for at høre, at din hund nyder det. Vi beklager dog dybt for eventuelle problemer med vores leveringsservice. Vi tager din feedback alvorligt og vil stræbe efter at forbedre pålideligheden.

Gode produkter

29 czerwca 2022

Hej Susanne

Tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du finder vores produkter gode.

Oceniono na 3 z 5

Jeg ville rigtig gerne give 5 stjerner

Jeg ville rigtig gerne give 5 stjerner, da mine hunde elsker maden.
MEN! Jeres kundeservice trækker ned.
Jeg har flere gange prøvet at kontakte jer pr telefon, første gang da jeg i min månedsbestilling fik fordærvet mad.
Da jeg ikke kunne komme igennem på telefonen, sendte jeg en mail, med billeder hvor det tydeligt kunne ses maden var dårlig...intet svar...
Har nu modtaget endnu en månedsforsendelse hvor der manglede snack. Prøvede at ringe igen, og fik en telefonsvarer med et nr hvor jeg skulle sende en sms.
Har sendt en sms med billede af min faktura, og hvad der mangler, endnu intet svar!
Jeg køber for 400 kr mad til mine hunde om måneden, og forventer at der svares når jeg ikke får det jeg betaler for!
Overvejer at opsige mit abonnement og handle et andet sted?

Hej Pia

Jeg beklager meget din oplevelse. Vi har efterfølgende snakket i telefon og på mail, og som aftalt refunderer jeg dig for de 2 ruller og 1 snack, i alt 119 kr. Dvs. vi kun trækker 280 kr i denne måned.

Jeg håber, at vi fik løst problemet - ellers så skriver du bare igen. Det betyder meget for os her hos MÆT, at både hunde og hundeforældre er glade :)

Dbh Sebastian

Oceniono na 5 z 5

Min hund med kronisk tyktarmsbetændelse…

Min hund med kronisk tyktarmsbetændelse er meget glad for Mæt Pets.
I forbindelse med spørgsmå, har jeg oplevet en rigtig god kundeservice.
Kan give mine bedste anbefalinger.

Hej Gitte

Det glæder os at høre, at din hund med kronisk tyktarmsbetændelse trives godt med Mæt. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

Fin mad

Fin mad, lidt rodet hjemmeside, synes det virker lidt forvirret. Men det er nok bare mig.
Pris lidt i overkanten af hvad jeg har råd til.

Hej Sus

Tak for din ærlige feedback. Vi beklager, at vores priser er uden for dit budget, men vi sætter stor pris på din støtte. Vi vil selvfølgelig undersøge og arbejde på at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har prøvet 20 forskellige produkter…

Jeg har prøvet 20 forskellige produkter til min hund, hvilket hun ikke har gidet spise og det er første gang jeg oplever at hun slikker madskålen efter hun har fået MÆT foder.

Det giver rigtig meget ro i maven at jeg ved hun får det hun har behov for i dagligdagen.

Hej Henriette

Mange tak for din feedback! Det glæder os at høre, at din hund er så begejstret for foderet og at det har bidraget til ro i hendes mave. Det er altid dejligt at vide, at vores produkt opfylder forventningerne og skaber tilfredshed hos både hunde og ejere.

Tak igen for din feedback!

Virkelig lækkert foder

Virkelig lækkert foder!
Det eneste vores hund vil spise

9 czerwca 2022

Hej Regina

Tak for din besked, og det glæder os at høre, at din hund nyder foderet! Vi sætter pris på din støtte og glæder os over, at vi kan levere et produkt, som din hund virkelig kan lide.

Oceniono na 1 z 5

Meget bøvlet levering og returnering af penge

Jeg har begge gange jeg har skullet få leveret maden haft meget bøvl med levering.
Man skal være hjemme til at tage imod, da jeg bor i lejlighed og tidsrummet hvor fragtmanden kan komme er nærmest hele dagen, så det forventes at man ikke har noget job eller andet at tage sig til og bare skal sidde hjemme og vente på leveringen en hel dag.
Leveringstidspunktet bliver først indsnævret dagen hvor forsendelsen sendes afsted dvs. dagen inden leveringen. Det kan man ikke nå at ændre, hvis man f.eks. gerne vil have leveret til arbejdspladsen på det tidspunkt.
Første levering lykkedes det at finde en engangsløsning på men 2. levering var jeg nødt til at afmelde, da jeg ikke var der til at modtage pakken i det tidsrum de ville levere.
Det er meget ufleksibelt og jeg kan ikke få leveret til pakkeshop eller ændre leveringsadressen dagen inden.
Så jeg har set mig nødsaget til at opsige abonnementet.

Pengene er trukket for den sidste planlagte leverance, som dog aldrig blev leveret.
Det vidste jeg ikke er lovligt når varen ikke er afsendt. Overvejer at melde til Forbrugerombudsmanden, for jeg har fortsat ikke fået mine penge retur, selvom der nu er gået flere uger og på trods af at jeg har rykket for det.

Hold jer væk!!!

7 czerwca 2022

Hej Jamila

Jeg beklager, at du har haft problemer med vores levering. Vi arbejder hele tiden på at forbedre processen, og vi skifter fremover til at levere i tidsrummet 15-22, så man har større chance for at være hjemme. Dog behøver du ikke at være hjemme for at modtage maden, så længe fragtmanden kan komme ind i din opgang - det kan f.eks. være via en nabo eller en dørkode.

Det er desværre ikke muligt at ændre leveringsadressen en dag inden, da fragtmandens rute allerede er lavet af vores leveringsfirma på det tidspunkt. Vi kan ikke tilbyde levering til pakkeshop, da maden er frisk og skal sendes med kølet, fødevaregodkendt transport.

Dine penge blev refunderet i starten af juni. Jeg sender dig gerne et screenshot på email, som bekræftelse på refunderingen.

Dbh Cristina, MÆT

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej