Beställde kistdekoration till min fars begravning. Den var vackrare än förväntat. Jag är såå nöjd. Det blev som en vacker sommaräng. Jag rekommendera Blommor4 you bagarmossen. Tusen tack !!
Zobacz, co mówią recenzenci
Fyfan, svara ej på mail har satt sina egna 5 stjärnor på hemsidan, detta förtjänar inte ens en liten stjärna. Enda infon jag får är "misslyckad leverans" trotts" att jag hade en väldigt tydlig dea... Zobacz więcej
ALDRIG MER att jag köper blommor från detta företaget! AVRÅDER!! Instämmer med föregående omdöme! Går inte att nå dom på annat sätt än via mail och det är inget vidare och tar många timmar!! Dä... Zobacz więcej
Toppen!! Superfina blommor både när jag skickat och fått blommor själv genom er och STORT +++++++++ för dom coola förpackningarna, känns superlyxigt!!💫👌 Bra förpackning som kan stå länge ute med... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Är du den som tycker om att skapa vardagslyx i hemmet eller skicka blommor till andra för att uppmärksamma speciella tillfällen då har du kommit rätt. Hos oss hittar du färdiga buketter, buntar med blommor för DIY men också fina presentlådor med smaker från Italien eller något sött och gott.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Blommorna är fortfarande efter två…
Blommorna är fortfarande efter två dagar inte levererade till mottagaren
Jag är ju inte nöjd då blommorna jag…
Jag är ju inte nöjd då blommorna jag skulle skicka aldrig kom fram. 😤
Blommorna som levererades var vissna
Blommorna som levererades var vissna. Men så här får det inte gå till. Blommorna var dessutom till en gravt ALS-sjuk person. Hennes assistenter reklamerade och efter det fick hon nya. Men då var skadan redan skedd. Mottagaren ska inte behöva ha detta besvär. Jag är mycket besviken. Testade er för första gången. Frågan är om jag vågar anlita er igen. Jane
Uteblivna blommor/leverans
Beställde blommor till svårt sjuk vän. Blommorna levererades aldrig till mottagaren. Budet åkte fram och tillbaka i 2 dagar med blommorna,trotts att vi var i kontakt i timmar med dessa. Har kontaktar Mad4y via mail ang detta. De hör inte av sig. Så pengar tillbaka kan man nog se sig i stjärnorna efter.
Same day delivery was no same day…
Same day delivery was no same day delivery. Until today, I have no idea if the flowers I ordered were delivered or not, because there was no follow up. I of course reached nobody when I tried to call to enquire. My recommendation: stay with the large international partners. They at least get you good value for your money and something resembling customer service.
Vacker bukett
Bra hemsida, lagom många buketter att välja mellan. Väldigt bra priser! Leverans dagen efter med möjlighet att se vart leveransen var och när blommorna lämnats. Mottagaren väldigt nöjd över den vackra buketten.
Leveransen gjordes inte förrän 22:30.
Leveransen gjordes inte förrän 22:30.
Gratulationskortet fattades till buketten.
Förväntar mig pengarna tillbaka.
Snabb leverans och bra pris!
Skickade blommor till en svårt…
Skickade blommor till en svårt cancersjuk vän. Hon var inte hemma utan bor nu hos sin son, bara 4 portar ifrån. Trots att budet pratade m henne, och hon bad dom köra några meter till, så vägrade dom leverera. Nu är kl 12 dagen efter. Dom svarar inte på Mail och inga blommor levererade!!!
Beställde blommor med choklad för…
Beställde blommor med choklad för viktig leverans till den 20 nov. Leveransen gjordes 21 nov, slokande blommor och ingen choklad.
Blommor och leverans som överenskommet.
Blommor och leverans som överenskommet.
Mycket fina blommor till ett rimligt pris.
Jag blev glad över så vackra buketter…
Jag blev glad över så vackra buketter för bra pris och över rabattkod inför framtida köp som jag använde nu. Skickade rosor till min syster som tyckte buketten var jättevacker!
Min leverans blev 1 dag för sen
Min leverans blev 1 dag för sen. Bokade 1 dag innan för vara säker på att blomma skulle komma i tid (födelsedag) Värdelöst.
Vissna blommor!
*Jag klickade i att blommorna skulle levereras fredagen 10:e november. Fick OK på det. Annars hade jag inte genomfört köpet.
*Blommorna levererades på måndag 13:e november. Kanske en anledning till att den var halvvissen?
*Efter köpet fick jag en kod som jag vidarebefordrat till er. Jag fick också ett mail om att inget köp gjorts och att varorna i kundkorgen låg kvar.
* Eftersom köpet tydligen inte gått igenom kollade jag historiken på mitt bankkonto. Mycket riktigt. Inget köp hade gjorts.
*På måndag vidarebefordrar mottagaren länken om att en blomleverans är på väg till dem.
*Jag kollar återigen mitt bankkonto där jag nu fått en autogirobetalning på summan från er. Jag tror att jag lyckades ta bort den eftersom jag betalade med dragning direkt från mitt bankkort.
*Jag är väldigt skeptisk till hela köpet. Jag är ingen nybörjare på internethandel så jag vet att det här är suspekt.
Leveransen fungerade inte alls
Leveransen fungerade inte alls, tog 3 dagar för mottagaren att få blommorna pga ”misslyckad leverans”. Buketten skickades fram och tillbaka. Budet kom kl 22, dvs alldeles för sent för att överraska någon med blommor en specifik dag.
Snabb mailkontakt
Bra pris men färge stämmer inte
Bra pris.
Färgen på blommor stämmer inte med bild. På bild är det pink färge, men levererade blommor är röd.
Jag fick kontakt med er på en gång när…
Jag fick kontakt med er på en gång när jag hade kört fast det betyder mycke.
Doświadczenie Trustpilot