Zobacz, co mówią recenzenci

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Hele slechte ervaring met Madaro. Ze leveren niet en storten ook het betaalde geld niet terug. Zijn niet te bereiken, reageren niet! Schandalig!

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Shirts zijn van een geweldige kwaliteit en worden zeer fraai aangeleverd. Doos past door de brievenbus en de shirts zitten mooi opgevouwen verpakt in plastic papier. Dit geeft een zeer luxe uitstralin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Onlangs 2 shirts besteld. Eerst vond ik de prijs best hoog maar na levering begreep ik het wel. Pasvorm is top. Materiaal is top. Nadat er ba 1 keer wassen een gaatje ontstond bij een stiksel heb... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą męską

Napisane przez firmę

Streetwear label met unieke designs.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Storten je geld niet terug!

11 września 2025

Odpowiedź od Madaro

Hoi Hanny, wij hebben geen bestelling op jouw naam binnen gekregen. Kan je ons een mail sturen met je ordernummer?

Geen terugbetaling ontvangen

Zeer onbetrouwbare webshop, bestel hier niks. Ik heb bijna drie maanden geleden een shirt retour gestuurd dat in de verkeerde maat geleverd was, maar tot op heden geen geld teruggekregen. Communicatie is zeer slecht, wordt nauwelijks gereageerd op mijn mails.

12 sierpnia 2025

Odpowiedź od Madaro

Hi Bram, we hebben je zoujuist gemaild, het bedrag is op 21 augustus naar je overgemaakt. Stuur even een mailtje mocht je het nog niet hebben ontvangen.

Oceniono na 3 z 5

Besteld, maar duurde allemaal wat langer. Is goed gekomen.

De verzending blijft uit. Op mijn e-mails krijg ik geen reactie. Geen idee wat er nu vanuit Madaro gaat gebeuren.

Inderdaad. Later is het allemaal goedgekomen.

16 sierpnia 2025

Odpowiedź od Madaro

Hoi Simone, zoals per mail besproken het pakketje was niet op tijd opgehaald bij het PostNL punt en is retour naar ons gegaan. Wij hebben het toen opnieuw naar je verstuurd, vandaar dat het wat langer duurde:)

Geen producten ontvangen/slechte klantenservice

Vrijwel al mijn shirts zijn van Madaro, dus dit schrijf ik met tegenzin.
Donderdagochtend 24 april vroeg een bestelling geplaatst van bijna €140,- aan shirts. Volgens de website zou het dan de volgende dag geleverd worden, maar tot nu toe (29 april) heb ik niets ontvangen.

Ik kreeg alleen een bevestiging, geen verzendmail of track & trace. Mijn e-mails blijven onbeantwoord en via Instagram werd beloofd er maandag naar te kijken — maar sindsdien is het weer stil.

Heel jammer, zeker als vaste klant. Ik hoop oprecht dat dit opgelost wordt, maar dit is niet hoe je met klanten omgaat.

24 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Geen contact mee te krijgeb

Al een aantal dagen contact proberen te krijgen via de email en sociale media, maar krijg geen gehoor om een artikel terug te sturen. Kan het artikel niet terug sturen zonder akkoord voor retour.

21 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Geen enkele communicatie na retour

Ik wacht inmiddels al ruim een maand op mijn terugbetaling na het retour zenden van een T-shirt.

Ik heb op geen enkele wijze contact kunnen krijgen met de klantenservice na meermaals te mailen, ronduit schandalig.

Tip van Flip: bestel hier absoluut niet.

9 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Top kwaliteit in het verleden vaker…

Top kwaliteit in het verleden vaker besteld.
Maar de levering en reactie van de klantenservice is niet best.
Zit nu al 3 weken te wachten op mijn levering foutje van DHL zou opnieuw verstuurd worden.
6 dagen later nog niks en steeds maar geen reactie op mails die ik stuur.

22 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Klantenservice is verre van goed.

Klantenservice is verre van goed.
2 shirts besteld, waren te klein uiteindelijk.
Zelfde dag weer retour gestuurd, bijna 2 week later nog steeds geen geld terug. Met de klantenservice contact proberen te zoeken al bijna een week, maar geen gehoor.

12 czerwca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej