Heerlijke matcha
Heerlijke matcha 1 vierde water en 3vierde melk 2 zoetjes erin en je hebt een super lekker drankje 😋😋😋
In tegenstelling tot traditionele groene thee, worden onze matcha bladeren bedekt met schaduwdoeken voordat ze worden geoogst. Dit stimuleert de groei van onze bladeren en zorgt voor een betere smaak en textuur. De bladeren die gebruikt worden voor matcha worden met de hand geselecteerd. De theebladeren worden vervolgens gestoomd om de gisting te stoppen, daarna worden ze gedroogd in een koude opslag. Dit verdiept de smaak.
4H Kleine Dorpsstraat, 1861KN, Bergen , Holandia
Bestelt klantenservice regeert niet
Geen track en trace code
En ook niks ontvangen
Kijk uit
6 weken later en nog steeds niks ontvangen. Klantenservice reageert niet.
Ik koop vaker matcha maar het is enorm moeilijk om goede kwaliteit te vinden. Deze matcha had een prachtige heldergroene kleur zoals het hoort te zijn, en zoals je ook in Japan zelf kan vinden. De kwaliteit is dus erg goed. De matcha is heel soepel en heeft een mooie vor smaak, echt een lekker geniet moment. Ik zal hier vaker bestellen!
Snel opgestuurd, een heerlijke matcha poeder! Romige matcha met een lekkere smaak. Lekkerder dan ik voorheen heb geproefd! Zeer tevreden :)
Mijn bestelling was snel binnen met daarbij een handgeschreven kaartje. Dat persoonlijke trekt mij altijd aan. Leuk om op deze manier deel uit te maken van de start van een nieuw bedrijf.