Onbeschoft en opgelicht
Trap besteld en moest eerst een aanbetaling doen voor ik tekeningen ontving. Vond dat al raar maar goed. Tekeningen die ik ontving waren niet correct (vroeg om een halfslagstrap en ontving tekeingen voor een kwartslagstrap). Nieuwe tekeningen ontvangen maar opnieuw tekeningen die technisch niet mogelijk waren in mijn situatie (doorgang van trap eronder werd zo klein dat een normaal persoon er niet meer doorheen kon lopen en een volgende tekening waarvan de trap halverwege de trap eronder eindigde. Kan natuurlijk ook niet). Na 7 maanden nog steeds geen technisch haalbare tekeningen te hebben ontvangen heb ik de order maar gecancelled want weinig vertrouwen meer dat dit nog goed ging komen. Toen werd er ineens 600 euro ingehouden voor telefoontjes en tekeningen… die dus helemaal niet klopten… zonder dat er ergens op de website of in de algemene voorwaarden staat dat er kosten in rekening worden gebracht bij wanprestatie. Ik aangegeven dat dit helemaal niet kan/mag waarna ik ik alleen maar onbeschofte mails terug ontving. Nu via rechtsbijstand mijn geld terug aan het krijgen. Geen goede service dus en zou ten zeerste afraden met dit bedrijf in zee te gaan