Mårstop kludene har holdt vores loft stille i over et år nu, det er herligt! Jeg har to ekstra mårstop-bøtter på lager, hvis nu de gamle klude mister virkning. Til alle nervøse førstegangsbruger kan... Zobacz więcej
Fantastisk service! og genialt produkt Vi var grundet sygdom forhindret i at hente pakken til tiden. Kontaktede derfor Maarstop der gensendte pakken med det samme. Produktet skræmte mårerne væ... Zobacz więcej
Servicen, og forsendelse gik stærkt, produktet også nemt at bruge. Desværre bare ikke haft den ønskede effekt, nu der gået et par uger og vi høre stadig måren sent aften løbe i udhænget. Måske der... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Effektiv Mårstop Havde døjet med mår på loftet flere måneder hen over sommeren. Bestilte to dåser mårstop til vores 180 kvm loft. Fjernede (mange) måreskrementer og fordelte kludene ud over hele loft... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Med sin karakteristiske duft fordriver MÅRSTOP straks mår på loftet, i bilen eller lignende. MÅRSTOP består af udelukkende naturlige råstoffer.
Dania
- maarstop.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Det virker ikke
Det virker ikke. Måren er stadig på loftet , selvom poserne blev lagt deroppe for 6 dage siden.

Odpowiedź od Maarstop
Utrolig god service men skuffet over virkningen
Virkelig god service og hurtigt levering.
Bare skuffet over at melde produktet ikke havde nogen virkning på mit mår problem så takker for i ville give pengene tilbage.
Uproblematisk bestilling og levering. Effektivt middel
Uproblematisk bestilling og levering. Og Måren er tilsyneladende skræmt væk af lugten, som også er kraftig, men ikke ubehagelig for os.

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, varen kom indenfor et par dage. Det er "desværre" 3 gang jeg må bestille derfra, - håber de mår snart vil finder et andet loftrum at være på ;-)
Vi har fået "mårstop"
Vi tror at må sige, super tilfredse, lige inden, oplevede vi 3 mår løbe op af vores drivhus, op over taget, og ind under et sted, vi kunne faktisk se sporene i sneen. Jeg fandt Jeres firma, bestilte med det samme. Og vi har siden ikke kunnet se dem på vores vildtkamera, som står hele natten. Så må sige "succes" :-)
Måren er væk
Hurtig levering, efter at jeg har lagt klude ud her vi ikke hørt måren, så tænker det virker og måren er væk

Odpowiedź od Maarstop
En god information om hvordan og…
En god information om hvordan og hvorfor Mårstop fungerer. Fik ikke brug for at anvende Mårstop fordi måren åbenbart fik “kolde” fødder og skred selv, ved hjælp af lyd. Efter en mail til Mårstop og en label til returnering. Virkelig et godt firma.

Odpowiedź od Maarstop
Gik lidt lang tid med levering efter…
Gik lidt lang tid med levering efter bestilling - nu skal produktet så prøves på et tidspunkt
Virker ikke på vores mår
Vi har købt maarstop, og fik det leveret hurtigt og som forventet. Vi har fordelt kludene på vores loft, som beskrevet på pakken. Det har dog ikke haft den mindste effekt på vores mår, som fortsat opholder sig og larmer på vores loft, så det er jeg lidt skuffet over.

Odpowiedź od Maarstop
Var godt tilfreds med leveringen
Var godt tilfreds med leveringen. Men ringede 2 gange med et spørgsmål, men ingen gad ringe tilbage, lidt dårlig service

Odpowiedź od Maarstop
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.