Oceniono na 5 z 5

Mårstop kludene har holdt vores loft stille i over et år nu, det er herligt! Jeg har to ekstra mårstop-bøtter på lager, hvis nu de gamle klude mister virkning. Til alle nervøse førstegangsbruger kan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service! og genialt produkt Vi var grundet sygdom forhindret i at hente pakken til tiden. Kontaktede derfor Maarstop der gensendte pakken med det samme. Produktet skræmte mårerne væ... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Servicen, og forsendelse gik stærkt, produktet også nemt at bruge. Desværre bare ikke haft den ønskede effekt, nu der gået et par uger og vi høre stadig måren sent aften løbe i udhænget. Måske der... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Effektiv Mårstop Havde døjet med mår på loftet flere måneder hen over sommeren. Bestilte to dåser mårstop til vores 180 kvm loft. Fjernede (mange) måreskrementer og fordelte kludene ud over hele loft... Zobacz więcej

1. Pojazdy i transport

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Med sin karakteristiske duft fordriver MÅRSTOP straks mår på loftet, i bilen eller lignende. MÅRSTOP består af udelukkende naturlige råstoffer.

4,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Service i absolut topklasse

Super hurtig levering.
Desværre virkede produktet ikke på vores mår selvom vi har bekendte, hvor det har løst problemet.

Da vi skrev til Maarstop vedr. manglende effekt, fik vi omgående penge retur. Super god service.

15 maja 2025

Mår kommer tilbage...

Mår går væk, men kommer tilbage efter 10 dage 😔. Men produkt er lidt dyrt hvis det virker 10 dage. Men garanti fra Maarstop hjemmeside er som det skal - efter jeg skrev om min oplevelse, de har retur pengene tilbage. Kundeservice er på høj niveau og meget hjælpsom.

28 kwietnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Det virker

Det passer - der kommer ingen husmår.
Man skal dog huske at skifte ud, for ellers er Husmåren der med det samme! 😅

29 marca 2024

Superb behandling.

Superb behandling.
Havde ikke brug for det tilsendte, da måren forsvandt ved høj musik.
Returnerede varen og fik prompte mine penge igen efter en superb behandling
Mvh
JN

5 lutego 2025

Fantastisk service

Fantastisk service. havde læst gode anmeldelser om Maarstop og bestilte en pakke, men det viste sig at det var rotter og ikke mår. returnerede pakken med penge retur. flot service :-)

4 lutego 2025
Opinia niezależna
Oceniono na 5 z 5

Virksomt produkt samt venlig og imødekommende kundeservice.

Efter at have prøvet flere metoder, for at få en mår fordrevet fra loftet, har jeg nu prøvet Mårstop. Det ser ud til, indtil videre, at det virker sådan, at mår ikke mere bryder sig om at være på loftet. Så jeg er virkelig meget lettet, for den har støjet om natten, så jeg ikke kunne sove, skabt flueplage i nede i min lejlighed i sommers, gravet gange i isoleringen, lavet svineri på loftet med ekskremetbunker o.a. + lugtgener på badeværelset ved at markere revir lige ved en udluftningskanal. Kontakten til Mårstop er desuden venlig og hjælpsom.

10 grudnia 2024

Hej Joan

1000-tak for din anmeldelse. Det er altid rart at høre fra glade kunder :)

Rigtig god dag.

Oceniono na 5 z 5

Leveringen var hurtig og perfekt

Leveringen var hurtig og perfekt.
Mårstop duften var meget gennemtrængende og markant også for os mennesker . Håber lugten fortager sig og at måren holder sig væk .
Mvh Leif K

16 grudnia 2024

Hej Leif

Tak for at dele din oplevelse. Duften afvikles over den næste måned/halvanden. God dag :)

Hurtig levering og service

Jeg er overbevist at Mårstop virker. Siden jeg lagde kludene, har jeg ikke set Husmår på kameraovervågning.
Desuden fik jeg en god pris for en ekstra dåse Mårstop.
MVh
Andrés

5 grudnia 2024
Opinia niezależna

Hej Andrés

Mange tak for din flotte anmeldese. Det betyder alt for os, at du har haft en god oplevelse hos os ;)

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Har ikke hørt fra mår de sidste par dage, så tror det virker.

20 listopada 2024

Kære Gitte

Tusind tak for din flotte anmeldese :)

Mvh Jon fra Mårstop

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej