m punkt Nu Sverige AB Recenzje 96

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Det har gått 10 dagar, jag har bara fått en orderbekräftelse och ett mail om att alla varor inte finns på lager. Kundsupporten svarar inte på mail. Loggar man in på deras websida stor det bara att... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Köpte fyra stycken Nous A1Z, en dog typ omedelbart, mailade in på kvällen och under natten dog en andra plugg. Efter en snabb konversation genom mail så skickades två nya ut utan krav på att de gamla... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ett toppenföretag! Jag beställde fyra brandvarnare, två st tvåpack. När försändelsen öppnades innehöll den två st singepack. Skrev ett mail om min upptäckt. Med epostens hastighet kom ett vänl... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Automatyka domowa
  2. Telewizja przemysłowa
  3. Sklep z akcesoriami komputerowymi
  4. Sklep RTV
  5. Sklep z grillami
  6. Sklep z dopalaczami

Napisane przez firmę

Skapa ett smart hem med hemautomation. På m.nu har vi massvis av Z-Wave-produkter, sensorer och minidatorer i lager. Fa° inspiration och snabb service!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Ingen leverans, ingen support

Loggar man in på deras websida stor det bara att ordern är mottagen
Bedrövligt.

13 kwietnia 2026

Ordered 2 products from them

Ordered 2 products from them, somehow both had been cancelled. I still cannot receive any refund in 12 working days, and there is no response in email…have to request the money back in paypal
Now… please consider if you want purchase from them

24 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Ingen leverans och ingen kontakt

Beställt två olika varor i mars, stod att båda fanns i lager. Har fortfarande inte fått något. Finns inget telefonnummer att ringa till och jag har mailat både deras info- och deras ekonomi-adress. Inget svar. Varorna är redan betalda så antar att det är polisanmälan som är nästa steg. Tråkigt för de har roliga produkter och bra priser på sin hemsida.

8 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Undvik om du vill ha dina varor

Beställde 8 mars, och på orderbekräftelsen stod det att det var lite längre leveranstid (2-4 arbetsdagar).
Jag har fortfarande inte fått mina varor, och företaget svarar inte på mail trots upprepade försök att få kontakt.
Nu har jag bett dem makulera min order så jag kan beställa från annat håll.

8 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Seriös butik med snabb leverans av smarta hem produkter

Jag uppgraderade mitt smarta hem med senaste Homey Pro. Jag är mycket nöjd med produkten och den snabba leveransen.

Jag har sedan tidigare handlat andra produkter från m.nu och tycker att det funkar bra. De har både kända tillverkare och lite mer ovanliga produkter som annars är svåra att hitta.

18 lutego 2026

Svarar inte på mail

Köpte en Homey Pro 2026 som visade sig vara defekt. Har mailat dem 4 gånger nu sedan 3 januari på två olika mailadresser. Har fått bekräftelser att de mottagit mailen men inget mer, har givetvis kollat skräpposten också. Inget telefonnummer till kundtjänst.

21 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Fick ej komplett leverans och radiotystnad

Beställde 3 stycken dyra smarta strömbrytare. Fick enbart en levererad. Har försökt få kontakt med företaget flera gånger sedan dess men dom vägrar svara. Har tidigare fått fel varor levererat men då löste supporten det snabbt med retur och rätt produkter. Vet ej vad denna försämring beror på. Anmält till kortföretaget och kommer dra detta vidare.

12 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Kunnig och engagerad personal!

Helt otroligt bra support! Skickade frågor och följdfrågor och fick otroligt bra hjälp! Stor kunskap och stort kundfokus!

5 marca 2025
Logo m punkt Nu Sverige AB

Odpowiedź od m punkt Nu Sverige AB

Många bra frågor var det :-) tack - Johan

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej