Har en lyskugle der ikke virker, har altid stået tørt, så synes den burde være dækket fuld under garanti.
Helt igennem en fantastisk service. Min pakke blev opholdt hos PostNord ??? Skrev til lyshygge om de kunne trække i nogle tråde hos postnord. Lyshygge sendte mig blot nye vare, dog toppet med bedr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig svar ved hver eneste henvendelse God forklaring og begrundelse om ventetid på levering. Men det var det hele værd 3 kugler i forskellig størrelser Lyser flot op på terrassen Nem op... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Skadelige bivirkninger fra stearinlys Vi elsker lys, vi elsker hygge, derfor skabte vi lyshygge tilbage i 2015. Stearinlys er en af de største klimasyndere, som udleder flere sodpartikler end biler på en stærkt trafikeret vej. Men for os er stearinlys er jo lig hygge, så vi gik på jagt efter et miljøvenligt alternativ. Og det fandt vi! Perfekt til allergikere, ældre der ikke tør have levende lys – og til alle, der går op i et godt indeklima – inkl. os selv. Udsolgt efter de første 2 måneder Da vi åbnede vores webshop i efteråret 2015, gik salget strygende, og allerede efter de første 2 måneder havde vi udsolgt alle af de dengang tre produkter, vi havde på vores webshop. Det var fantastisk at se, at så mange vil støtte op om det nye, sunde alternativ i stedet for ægte stearinlys. LED stearinlysene blev altså startskuddet til det, der i dag er en fuldvoksen webshop ikke kun med LED stearinlys, men også andre miljøvenlige produkter. Et tak for jer Vi kan heller ikke takke jer nok: vores trofaste kunder, der gør, at vi kan køre rundt. Vi er så stolte af, at så mange af jer har lyst til at skabe hygge og samtidig ikke går på kompromis med indeklimaet. Vi tror på, at hvis vi går de små skidt sammen, hvis vi nyder de små glimt i livet, ja så vil det hele være lidt rarere og hyggeligere. Hvad tror du? De hyggeligste hilsner Kim og Rikke Far og datter til både hinanden og lyshygge.dk
Potmosevej 25, 8752, Østbirk, Dania
- info@lyshygge.dk
- lyshygge.dk
Odpowiada na 62% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Har en lyskugle der ikke virker
Først og fremmest så er lysene utrolig…
Først og fremmest så er lysene utrolig flotte og jeg kan varmt anbefale de lys man ladt op, det er utrolig smart 😊
Dernæst er servicen helt i top, er fast kunde der fra nu og vil anbefale det til alle jeg kender 👌🏽👌🏽👌🏽
Dejligt koncept med salg af demomodeller..
Jeg har købt en demomodel, der har været brugt på udstillinger.. En Sia LED ladestation med 4 lys og en fjernbetjening. Der er tæt på små ridser i lysene, men de ses ikke når de er tændte, og man står på lidt afstand. Jeg kan godt lide konceptet at de sælges til en god, nedsat pris, i stedet for at kassere.. Det er jo miljøvenligt på flere plan. Lysene var pakket fint ind i nye æsker selvom det er en 'brugt' vare.
Hurtig levering og er der noget med…
Hurtig levering og er der noget med varen er i søde til at bytte
Varer er i orden.Hjemmeside og levering fingerer fint …
Varer er i orden.Hjemmeside og levering funger fint. Jeg er tilfreds
Havde bestilt en pakke lys for meget,de rettede det med det samme, kan kun albefale dette firma
Som altid kvalitet lys
Som altid kvalitet lys, som skaber hygge både ude og inde
Levering meget hurtig og ingen…
Levering meget hurtig og ingen problemer.
Man kunne se ledningerne igennem lysene…
Man kunne se ledningerne igennem lysene så de røg retur og det kostede nærmest det samme, som jeg havde givet ..spild af både tid og penge. Desværre.
Hurtig ekspedition og levering
SUPER
SUPER
Har også brugt jer før i tiden hvor jeg bl.a. købte jeres genopladelige kugle
og led-lys
Til min overraskelse se de nye ledlys
mere naturtro ud!
Med hilsen
Torben
Havde bestilt 32 Sia genopladelig juletræslys, men da de kom frem var der desværre et der ikke virkede. De sendte straks et nyt som fungere perfekt.
Flot service fra lyshygge
Flot service fra lyshygge hvor der var en fejl med to lys fik tilsendt to nye det kalder jeg service til ug her fra, super tilfreds
Super service og hurtig til at besvare…
Super service og hurtig til at besvare henvendelser
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.