Totaal onbetrouwbaar. U maakt een account aan en kunt niks doen. Maar ze laten je wel lekker je geld verbrassen alvorens ze afkomen met extra papierwerk dat maar steeds wordt geweigerd. Waardoor je... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meer dan 10 jaar klant bij Lynx. Geen lange wachttijden of doorverbinden bij telefonische oproep. Altijd snel en zeer vakkundig geholpen. Team viewer is hierbij behulpzaam. Spontaan na service per... Zobacz więcej
Je travaille avec Lynx, parceque aucun autre broker belge ne vous propose un book level 2, une exécution et un pricing aussi bon. La plateforme vous propose de nombreux outils tel que des screener,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Deze broker zou ik aan iedereen aanraden. -opname telefoon :meestal binnen 1 minuut. -bij deze broker bel je voor inlichtingen...niet voor klachten...die zijn er niet. -je stelt een vraag en mees... Zobacz więcej
Online beleggen bij LYNX tegen scherpe tarieven op een superieur handelsplatform. Dé Online Broker van België. Start ook met beleggen met een voorsprong.
Napisane przez firmę

Kouter 26, 9000, Gent, Belgia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Totaal onbetrouwbaar.
U maakt een account aan en kunt niks doen. Maar ze laten je wel lekker je geld verbrassen alvorens ze afkomen met extra papierwerk dat maar steeds wordt geweigerd. Waardoor je kosten maakt waar je dan niks mee kunt.Dikke scam.
Kan zelfs het geld op mijn account niet terugkrijgen. Centjes erop zetten 2 minuten werk... maar daarna ben je alles kwijt want terugkrijgen gaat niet gebeuren

Odpowiedź od LYNX Beleggen
Lastige valutaconversies. Lynx.be maakt gebruik van services "interactive brokers".

Odpowiedź od LYNX Beleggen
Kwalitatieve software, nog betere customer support indien nodig. Aanrader.
Aangenaam platform. Veel producten beschikbaar (small caps)
Valuta omzetten is goedkoop. Minimum fee voor aandelentransactie aan de dure kant... (bv Zwitserland: 15CHF)
Vlot en deskundig en vriendelijk geholpen.
Duidelijke, behulpzame en deskundige uitleg op mijn vraag.
Top. Snel antwoord - geen wachtmuziek, in het Nederlands, met een correct antwoord.
Wat ik heel vreemd vindt is dat iedereen zeer positief is en er niemand iets over het TWS systeem te melden heeft. Ik gebruik dit systeem al zeer lang en vaak gebeurt het dat als je de instellingen opslaat dit niet gebeurt dit is zeer storend vooral als je meerdere grafieken met lijnen gemaakt hebt, kan je weer opnieuw beginnen. Het gebeurt ook vaak dat als je grafieken b.v de 5 minuten neemt en je tekent hier lijnen in dat deze verspringen. Ik hoor graag van andere klanten of dit herkenbaar is of dat ik de enigste ben met dit probleem.
Bekwame, behulpzame en vriendelijke hulp, zoals ik dat al vele jaren van Lynx gewoon ben. En een uitstekende broker.
De persoon die ik aan de lijn kreeg was vriendelijk, had kennis van zaken en voegde de daad bij het woord ivm versturen van email met meer informatie.
Vriendelijk antwoord. Steeds bereid tot extra opzoekwerk.
Persoon aan de helpdesk heeft me zeer goed geholpen en was vriendelijk. Wachttijd was zeer aanvaardbaar.
De problemen op een duidelijke en snelle manier opgelost, we hadden het niet beterkunnen wensen.
Op al mijn vragen een correct antwoord gekregen.
Al jaren tevreden klant, alles altijd vriendelijk, correct en snei
Probleem werd deskundig opgelost door vriendelijke medewerkers
Perfect heldere en professionele diensverlening !
Je wordt altijd geholpen door mensen met kennis van zaken.