Jeg nyder at komme hos Kasper. Han får kroppen til at geare ned og giver den fornyet energi, som den (og jeg) trænger til. De varmeste anbefalinger herfra til hans behandlinger.
Har netop haft behandling nummer 2 hos Kasper. Første gang var fantastisk - og denne gang var om muligt endnu mere fantastisk!!! :-) Kasper ved præcis hvor han skal massere, faktisk inden man har fort... Zobacz więcej
Super kompetent behandler. Har netop været til min 1. Behandling hos Kasper og “svævede” derfra bagefter. Kasper spørger venligt nysgerrigt indtil årsag til min henvendelse og behandler med sikre... Zobacz więcej
Min handicappet datter der bl.a. har skoliose, er kontinuerligt kommet hos Markus de seneste knapt 2 år. Det er hans kyndige hænder der holder min datters rygspændinger, hovedpiner og andre følger a... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Kropsterapeutisk behandling af fysiske, psykiske eller mentale udfordringer. Udført i professionelle omgivelser af Markus Philip og Kasper Nørr, begge uddannet ved Body SDS. Mange års erfaring og topanmeldt af bl.a. Trustpilot!
Jernbanevej 3A, st. TH., 2800, Kongens lyngby, Dania
- 20122994
- Info@lyngby-kropsterapi.dk
- lyngby-kropsterapi.dk
Mine varmeste anbefalinger
Jeg har nu fået 2 behandlinger hos Kasper og er ovenud tilfreds.
Jeg kom med bl.a. en skadet skulder og andre småskavanker og allerede efter første besøg kunne jeg bevæge skulderen frit og ubesværet og helt uden smerter.
Behandlingen i sig selv giver en følelse af velvære der skal opleves, men som jeg bedst kan beskrive som at kroppen både er let og tung på samme tid - tung uden at være tynget......
Jeg glæder mig allerede til næste behandling.
Mine varmeste anbefalinger.
Jeg har lidt af scoliose i mange år og…
Jeg har lidt af scoliose i mange år og været hos en del behandlere uden store forandringer. Her er nogen der kan deres kram, og kender til scoliose. Sikke en lettelse, så man ikke skal bruge halvdelen af tiden på at forklare hvad scoliose er. Dybde, empati og det geniale mix af teknikker i BSDS. Jeg kan kun anbefale dette sted og jeg kommer gerne igen.
Styr på pisset !!!!
Har været under Casper i 6 uger.. har ikke fortrudt det et sekund... kanone træningsplaner💪🏻 maden spiller 👌🏻og bedst af alt så svare han lynhurtigt hvis du skriver til ham ang nogen spørgsmål .!! 5 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra 🔥
Kasper er fantastisk
Kasper er fantastisk, intet mindre. Han kan hjælpe dig med det hele, både hvis du har brug for hjælp til det fysiske, det psykiske eller det følelsesmæssige. Han kan fikse mine kropslige udfordringer lyn hurtigt, man føler sig hurtigt tryg hos ham, han er god at snakke med, han har gode grænser og han er yderst kompetent. Jeg har været hos mange body sds behandlere men er blevet hos ham! Han har været en uvurderlig hjælp i min proces det sidste år og han har mine varmeste anbefaling 😃😎😍
Kæmpe anbefaling her fra
Kæmpe anbefaling her fra. Er blevet behandlet mange gange af Kasper, altid med ro og behagelig personlighed. Dygtig og meget kompetent, nogle gange for rent kropsligt velvære og udstænding af hele kroppen. Men I går havde jeg 'et eller faktisk tre konkrete problemer. Ufatteligt undt i begge mine fødder og i den ene albue.
Fødderne har jeg haft undt i, i 3 uger den sidste uge meget. I dag er det stort set væk, en kæmpe lettelse. Armen undt i 4 uger.... er 70% meget bedre..... i dag. Jeg glæder mig altid til behandling. Og har altid en fantastisk følelse i kroppen efterfølgende. TAK 🙏
Fremragende BodySDS oplevelse!
Jeg besøgte Kasper på anbefaling, og mine høje forventninger blev fuldt indfriet. Kasper er en fantastisk dygtig behandler og jeg fornemmer at Kasper som menneske og guide har flere spændende lag, som jeg ser frem til at få kendskab til i fremtidige behandlinger og samtaler.
En virkelig positiv oplevelse
En virkelig positiv oplevelse, en professionel tilgang, man tør give slip.
Samtidig er Kasper meget empatisk og nærværende i sin behandling. Jeg har kun roser at give.
Helt igennem fantastisk behandling 🤩…
Helt igennem fantastisk behandling 🤩 Jeg gik derfra, som et nyt og forbedret menneske uden smerter. Kasper er meget dygtig og super nærværende behandler.
Opmærksomme hænder!
Opmærksomme hænder!
Kasper Nørr har behandlet ryg- og nakkesmerter hos mig genne flere år. Jeg er både betaget af og taknemmelig for hvad hans opmærksomme hænder konkluderer og behandler. Meget dybe spændinger løsnes op. Stor anbefaling.
Super dygtig og omsorgsfuld.
Super dygtig og omsorgsfuld.
Kæmpe tak fra mig
Connie
Kasper har en fantastisk behagelig…
Kasper har en fantastisk behagelig tilgang - men tager samtidig “godt fat”. Jeg plejer at sige jeg kommer ind som en stiv krøllet lærredsskjorte og går derfra som nystrøget silke👍
Intet mindre end fantastisk
Intet mindre end fantastisk - kan varmt anbefales!
Kunde for livet.
Det er hans kyndige hænder der holder min datters rygspændinger, hovedpiner og andre følger af af skoliosen på et minimalt niveau, så hun kan bruge sit krop optimalt og har en god livskvalitet.
Hun (vi) er fra første behandling blevet mødt med en høj faglighed, rolig og respektfuld omgangstone.
Man får en super god behandling hos…
Man får en super god behandling hos Lyngby Kropsterapi 👏⭐️👍 Kasper Nørr er super dygtig og meget professionel og en rigtig rar person 👍⭐️👏Man kan virkelig mærke at behandlingerne har stor effekt på kroppen👍⭐️👏 Står du og vil prøve en Body sds behandling vil jeg varmt anbefale Kasper Nørr ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kasper har hjulpet mig igennem en meget…
Kasper har hjulpet mig igennem en meget svær tid og har gjort at jeg kan komme igennem min hverdag uden de meget mørke tanker som jeg havde. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en fremgang. Stor tak til Kasper.
Altid super professionel nærværende…
Altid super professionel nærværende behandling 👍
Casper er en super behandler
Casper er en super behandler, kan kun anbefales, hvilken rejse man kommer ud på. Det er fantastisk , tusind tak
På alle måder Super behandling hos…
På alle måder Super behandling hos Kasper.
Jeg kan varmt anbefale stedet, Kasper og behandlingen 👏🏻👍🏻🎉
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.