Jeg nyder at komme hos Kasper. Han får kroppen til at geare ned og giver den fornyet energi, som den (og jeg) trænger til. De varmeste anbefalinger herfra til hans behandlinger.
Har netop haft behandling nummer 2 hos Kasper. Første gang var fantastisk - og denne gang var om muligt endnu mere fantastisk!!! :-) Kasper ved præcis hvor han skal massere, faktisk inden man har fort... Zobacz więcej
Super kompetent behandler. Har netop været til min 1. Behandling hos Kasper og “svævede” derfra bagefter. Kasper spørger venligt nysgerrigt indtil årsag til min henvendelse og behandler med sikre... Zobacz więcej
Min handicappet datter der bl.a. har skoliose, er kontinuerligt kommet hos Markus de seneste knapt 2 år. Det er hans kyndige hænder der holder min datters rygspændinger, hovedpiner og andre følger a... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Kropsterapeutisk behandling af fysiske, psykiske eller mentale udfordringer. Udført i professionelle omgivelser af Markus Philip og Kasper Nørr, begge uddannet ved Body SDS. Mange års erfaring og topanmeldt af bl.a. Trustpilot!
Jernbanevej 3A, st. TH., 2800, Kongens lyngby, Dania
- 20122994
- Info@lyngby-kropsterapi.dk
- lyngby-kropsterapi.dk
Tak endnu engang for at rede min skæve…
Tak endnu engang for at rede min skæve nakke og ryg. Yderst kompetent Bsds behandler. Er som født på ny. Kan varmt anbefales. 5 stjerner her fra.
God og vigtig behandling
Marcus er en væsentlig grund til at jeg hænger sammen i pressede perioder.
Fantastisk oplevelse
Kasper er virkelig dygtig, omsorgsfuld og jeg kan kun stærkt anbefale et forløb hos ham.
Det har været en fantastisk oplevelse
Det har været en fantastisk oplevelse, at blive behandlet af Markus. Har prøvet mange forskellige typer af behandlinger gennem tiden, men det er uden tvivl Markus' fortjeneste, at jeg har det så godt i dag.
Fantastisk oplevelse og mærkbar forskel
Fantastisk hvordan du arbejder på et fysisk, mentalt og emotionelt plan. Dermed kommer du virkelig dybt og skaber transformationer.
Lyttende og ro
Lyttende følende og fandt ind i de udfordringer der var denne gang
Det er vanedannende når du først mærker forskellen
Tak for en supreme behandling Kasper:-)…
Tak for en supreme behandling Kasper:-) Jeg har det så meget bedre allerede idag, efter at have gået alt for længe med hold i nakke, skulder og lænd. TAK!
Så er jeg igen klar til den travle jul…
Så er jeg igen klar til den travle jul , som alligevel bliver en glædelig jul,
efter en tur hos Kasper.
Fantastisk gave til sig selv.❤️
Taknemmelighed 🙏
Igen en totalt gennemført behandling. Jeg er forløst af glæde efter fremragende behandling. Jeg led af nogle forskellige og ubehagelige smerter som Kasper mesterligt fik løsnet. De er ikke første gang jeg har været hos ham, og det bliver bestemt heller ikke sidste gang. Takker af hjertet 🙌
Den bedste behandling
Den bedste behandling, kan varmt anbefales. Kasper mærker både din fysiske og mentale tilstand og giver altid lige det lille råd man har brug for- uden at mannspørger.
Han er desuden et varmt, empatisk og behageligt menneske.
Fantastisk behandling
Min krop var fuldt op, uro og tankemylder.
Havde behov for forståelse og behandling for dette, det fik jeg, lige hvad jeg manglede, fantastisk behandling og service som jeg vil anbefale til andre,jeg blev selv anbefalet af min familie til Lyngby Kropsterapi,Jeg kommer igen Tak
Professionel oplevelse hos Kasper.
Jeg oplever Kasper som en rigtigt dygtig terapeut, det er min første oplevelse med boddy sds. Jeg er kræft patient, og har en del uro/smerter ned over lænden, som åbenbart er meget normalt. Man bliver godt modtaget, behandlingen foregår under trygge forhold, effekten udeblev heller ikke, jeg følte en vis lettelse efter behandlingen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, som bestemt lever helt op til mine forventninger - det er ikke sidste gang at jeg benytter mig af denne udsøgte behandling….
Meget behagelig og dygtig Body-SDS-…
Meget behagelig og dygtig Body-SDS- massør.
Fantastisk oplevelse alle bør opleve!
En stor anbefaling herfra. Har gennem mange år været hos Kasper til behandling af mentale og fysisk uro. Hver gang kommer jeg ud med en større indre rum der omfavner livets udfordringer.
En fantastisk oplevelse man kun kan ønske for alle!
Fantastisk behandling
Flere års god behandling
Jeg er kommet hos Kasper i en del år efterhånden. Begyndte efter en jobsituation, der havde presset mig i bund og siden er jeg kommet med jævne mellemrum, når jeg lige trænger til at mærke mig selv og blive kalibreret lidt. Når man er kommet der nogen gange efterhånden, så er det et hyggeligt gensyn samtidig med at man får feedback, hvor man har flyttet sig hen fra tyngde til lethed.
Kom til Markus hos Lyngby Kropsterapi…
Kom til Markus hos Lyngby Kropsterapi med ondt i læn og skulder. Gik derfra med en fixet læn og følelsen af at kroppen var sat på plads. Kan helt klart anbefale Lyngby Kropsterapi. Giv dig selv en gave - Du vil ikke fortryde det.
God stemning og behandling
God stemning og virkelig god behandling. Markus Philip var enormt imødekommende og spurgte ind til mine ønsker. Havde aldrig prøvet SDS body behandling før, så har ikke noget at sammenligne med, men det virkede enormt effektivt selv i sammenligning med kontant sportsmassage. Jeg kommer klart igen.
Kan virkelig anbefales
Den bedste investering jeg har har gjort for krop og sjæl
God oplevelse
God oplevelse. Blev behandlet af Kasper.
Lige efter behandlingen gik jeg en tur i Lyngby for at "lande helt igen".
Jeg havde følelsen af afslappethed og at være i kroppen igen.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.