Altid hurtig og god beskrivelse af produkt, samt en personlig besked :-) Og så er Luxlashas bare virkelig godt.
Super tilfreds👌👌👌har brugt øjenvipper serum og den virker👌👌👌👌har prøvet så mange andre, hvor jeg har fået allergi, men den virker super godt👌👌👌👌👏 Så er det 5 ⭐️ fra mig🥰
Jeg bestilte øjenvippeserum på deres dejlige hjemmeside. Fik min vare 2 dage efter, smukt pakket ind og med en personlig håndskrevet hilsen på, så hyggeligt 😄 Kan varmt anbefale luxlashes og det er s... Zobacz więcej
Jeg bestilte fra dem og mistede pakken under forsendelse, jeg kontaktede dem og de sørgede for en ny pakke. Virkelig god service og fremragende vipper. Ikke sidste gang jeg bestiller fra dem ihverfald... Zobacz więcej
- Sklep z kosmetykami
- Kosmetyki
- Hurtownia produktów pielęgnacyjnych
- Drogeria
- Dostawca kosmetyków i perfum
- Hurtownia kosmetyków
Napisane przez firmę
Billige mink øjenvipper og faux mink vipper. Stort udvalg af kunstige øjenvipper, officiel forhandler af UKLASH øjenvippeserum.
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig levering :-)
Hurtig behandling af leveringsproblem
Pakke er vel modtaget og alt er som det skal være. Havde et leveringsproblem, men det blev løst hurtigt og effektivt af Luxlashes. Tak for hurtig behandling af sagen 😀
Hurtig og hyggelig 🤩 levering
Pragtfuldt!
Hurtig ekspedition og levering
Personlig hilsen i pakken
Hurtig og nem levering. Lille personlig hilsen i pakken - bare god stil. Så håber vi produkter lever op til anmeldelserne :)
Hurtig levering og god service
Super hurtig levering og gode produkter.
Fine priser og hurtig levering
Fine priser og hurtig levering. Så var der også sendt en sød lille hilsen med i pakken.
Kvalitet til rimelige priser og hurtig…
Kvalitet til rimelige priser og hurtig levering.
Absolut god service 🤩
Meget hurtig levering og endda med en lille hilsen - det bringer kunde og virksomhed tættere - uden tvivl - 🤩 god oplevelse herfra uden tvivl👏
Den virker og ingen problemer med…
Den virker og ingen problemer med levering osv😊
Hurtig levering med hyggelig hilsen 😊
Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering, og er kæmpe fan af at man for en håndskrevet personlig hilsen med, bringer sku smilet frem.
Fuldt tilfreds
Hurtig og professionel service
Bestilte mine produkter, og to dage efter ankom de med posten. Produktet var fint pakket ind, og der fulgte en lille personlig hilsen med. Super professionelt.
Vil helt klart anbefale Luxlashes :)
Perfekt
Fik en rabat på 15% på mit næste køb så det er jo bare lækkert
Og mine øjenvipper har seriøst ikke set bedre ud
Og vis du er ligesom mig, hvor dine øjenvipper falder ud virkelig nemt så har du seriøst brug for den❤️
Fra jeg bestilte til varen kom, gik der meget kort tid. Jeg er meget tilfreds, og vil helt sikkert handle der igen. Min bedste anbefaling. :)
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.