Speelgoedstofzuiger ontvangen die duidelijk al gebruikt was. Daarnaast reageert het bedrijf niet op mijn mails en werkt de bestel-link niet, waardoor retourneren onmogelijk is. Via Klarna retour aa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Waardeloos bedrijf !! Robot stofzuiger besteld krijg ik een mini baby stofzuiger en geen oplaad station erbij. Oplichters 99 euro kwijt. Niemand meer te bereiken, waarom bestaat dit bedrijf nog... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
een speelgoed stofzuiger gekregen ipv…
een speelgoed stofzuiger gekregen ipv wat er op de site stond allea is opeens off line dus geen reactie meer ontvangen
Zeer slecht
Zeer slecht. Leveren rommel, leveren niet wat besteld is.
Reageren niet op mail.
Zijn oplichters.
Ga ze opzoeken en geld terughalen
Besteld gekregen maar niet het apparaat…
Besteld gekregen maar niet het apparaat wat besteld was. Klarna ingeschakeld website was uit de lucht. Benieuwd wat klarna mee komt. Duidelijk dat dit oplichting is.
Speelgoedstofzuiger ontvangen die…
Via Klarna retour aangevraagd, maar zonder adres kan ik niets terugsturen. Erg vervelend en onbetrouwbaar.
Er ook ingetrapt!
Er ook ingetrapt (was toen nog niet op trustpilot gemeld). Mooie aanbieding (weet niet hoeveel zoiets kost, maar nu van 200 naar 100 euro). Komt dan uit China (?) en nu een speelgoedtoestel. Gemaild, maar site ligt eruit, dus waarschijnlijk met de noorderzon vertrokken. Rabobank Creditcard company gebeld, 14 dagen wachten voor je een retour kan aanvragen, en dan maar hopen, want jij hebt het zelf besteld. Denk dat ik naar het geld kan fluiten. Zal aangifte doen, maar verwacht niets.
Robod zuiger besteld bij luxreon en betaald met klarna bestaan niet oplichters
Geen woorden voor
NIET KOPEN!!
NIET KOPEN!!
Kreeg een mini stofzuiger opgestuurd. Bedrijf niet te bereiken. Klacht ligt nu ook bij Klarna.
Zeer slecht
Zeer slecht. Ook binnen gekregen. Mini stofzuiger op batterij. Geen oplaadstation en een dwijltje niet groter dan mijn pink.
Klarna ingeschakeld en klacht ingediend.
De website in inmiddels weer online. Screenshots gemaakt en ook doorgestuurd naar klarna
Ik krijg een speelgoed robot van 2 euro…
Ik krijg een speelgoed robot van 2 euro inplaats van de afgesproken en mooie robotstofzuiger van het plaatje. Achteraf ook te mooi om waar te zijn. Je krijgt geen contact met ze niks.
Ik heb klarna ingeschakeld nu. De website is ook offline.
Oplichting
Zoals zoveel mensen hier neer zetten heb ik ook zo'n stofzuigerbesteld wn kreeg ook een mini speelgoed stofzuigertje. Ik heb gelijk bij klarna retour gemeld maar krijg ook geen reactie op mail voor retour adres van luxeron na 3 mails is nu het mail adres ook niet meer bruikbaar al dageb bezig, gelukkig ook via klarna gedaan.
Waardeloos bedrijf !!
Waardeloos bedrijf !!
Oplichters 99 euro kwijt.
Niemand meer te bereiken, waarom bestaat dit bedrijf nog dan ?
Ik lees dat er vele voor mij ook het zelfde probleem hebben ervaren.
KOOP NOOIT MEER HIER IETS.
Niks bestellen is een oplichters…
Niks bestellen is een oplichters website..
Op site staat snelle levering
Op site staat snelle levering. Allerlei informatie tijdens verzending wat niet klopt. Filmp van artikel klopt niet met wat je krijgt.
Mini robot stofzuiger zonder laadstation.
Gelukkig nog niets betaald
Ik ben er ook ingetrapt had 3 robot…
Ik ben er ook ingetrapt had 3 robot stofzuigers besteld 3halen 2betalen,3 kinder robotstofzuigers gekregen weg 200 euro ik had al betaald met ideal het zijn gewoon oplichters dus niets bestellen daar.
Ook ik ben erin getrapt.
Ook ik ben erin getrapt.
Robotstofzuiger besteld met dweilfunctie....
Kreeg ik een mini zuigertje met een lapje als dweil...
Gelukkig koop ik altijd met visa.
Deze gaan het bedrag terugvorderen
Trap er dus niet in
Helaas oplichting
Ook hier helaas een klein robotje gekregen in plaats van de grote variant.
Dus wees op je hoede mocht je deze willen bestellen het lijkt heel mooi maar helaas is de werkelijkheid anders.
Site is inderdaad offline gegaan.
speelgoed…
Ook ik heb een hele mooie speelgoed stofzuiger. Maar helaas niet wat ik besteld had. Lijkt iets te mooi om waar te zijn. Dan is dat het dus ook!! €100,- in de prullenbak, ga er niet vanuit iets terug te krijgen.
Pas op
Pas op, oplichters. Helaas kwam ook ik er te laat achter. Vond het al een bijzondere aanbieding en gelukkig via klarna gedaan die er nu mee bezig zijn. Je besteld inderdaad een robot stofzuiger met opvang station en krijgt een speelgoed dingetje geleverd op batterijen.
Opgelicht
Opgelicht. Zie voorgaande reacties. Hier precies hetzelfde. Ook gelukkig via Klarna, dus geld nog niet kwijt.
Zeker nooit bestellen bij deze partij!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.