LuxCamp CZ Recenzje

123
Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Rychlé jednání. Objednali jsem pobyt na poslední chvíli, kdy odjezd byl hned druhý den. Vyčerpávající informace přišly obratem s přesným popisem, co bude následovat a jak dále postupovat. Vše bylo dok... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Naprostá spokojenost. Rezervace bez problémů, komunikace emailem naprosto v pořádku. Následné dotazy zodpovezeny do druhého dne na výbornou. Ubytováni luxusni, lokalita také (union lido, IT)- vše jako... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

We liked our position almost at the beach, clean facilities, well supplied shop in the camp and bakery shop. What we dislike much was, that our electric scooter was stolen. We talked to the police in... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Perfektní, rychlé a slušné jednání. Velmi ochotný personál a nejnižší ceny. Organizace v kempu byla úžasná a první dovolená která neměla ani jednu chybu. Takže jsem tento rok znovu zvolily dovolenou p... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Organizator turystyki
  2. Zakwaterowanie z wyżywieniem we własnym zakresie

Napisane przez firmę

LuxCamp je Váš specialista na LUXusní-CAMPing dovolenou po celé Evropě. Jako největší online zprostředkovatel kempů na světě nabízí LuxCamp každý den nové nabídky, od přibližně 80 poskytovatelů ubytování v kempech. V současné době působí jako zprostředkovatel ve 13 evropských zemích a snaží se nabídnout nejlepší kempy v Evropě.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(123)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Eva Kaninská je jednička!

Neskutečně ochotná slečna Kaninská, která trpělivě pomáhala s rezervacemi kempů. Zodpověděla moje dotazy, vždy rychle reagovala a několikrát se mnou měnila rezervace. Takhle kdyby to fungovalo všude. Doufám, že dovolená bude tak úžasná, jako spolupráce s týme luxcamp. :)

2 lutego 2023

Great familly experience

Great familly experience. My daughter falls in love with Casavio camp. We love positioning, we love beach and sea acces, love swimming pools and all enjoyments here

4 stycznia 2023
Oceniono na 2 z 5

Rezervovaný termín nakonec nebyl k dispozici

Rezervovali jsme si termín, zaplatili zálohu a až potom nám přišel email, že to není závazná rezervace a že nám teprve dáte vědět, jestli je tento termín volný. No a nebyl, takže jsme vybírali jiný termín a jiný typ ubytování... Očekávala bych, že na webu jsou jen volné termíny a že mě to dál nepustí, když si vyberu termín, který je už plně obsazený...

9 stycznia 2023
Logo LuxCamp CZ

Odpowiedź od LuxCamp CZ

Vážený zákazníku,

Při rezervaci na našich stránkách vidí zákazníci zdali je požadované ubytování k dispozici či na vyžádání. Termín je označen a s vysvětlivkami popsán o jaký typ se jedná. Záloha musí být zaplacena do 3 dnů a v tomto případě jste měla na výběr zdali zaplatíte ihned nebo až po potvrzení z naší strany. V případě jakýchkoli dotazů jsme zákazníkům k dispozici na emailu či telefonicky.

S pozdravem váš tým LuxCamp

Chorvatsko

Byla jsem s rodinou v kempu bijela uvala v Chorvatsku. Vše se nám moc líbilo. Stránky lux kemp přehledné jasné, platba přehledná, dokumenty přišly ještě v předstihu. Komunikace s lux kemp perfektní! Letos jsme si rezervovali místo v kempu Polari na rok 2023, rezervace jasná přehledná. Jsme moc spokojeni s lux kemp!!!

1 lipca 2022

Very easy process

Very easy process. I went through very quickly. I ordered our vacation second time and I am looking forward to the summer 2023.

14 września 2022
Oceniono na 5 z 5

I am very glad with Luxcamp,my second…

I am very glad with Luxcamp,my second experience with them was same perfect as the first one. Fast communication in my mother tongue(Czech), good maps of camp from their partners and they had no problem with payment bill texted on employer.

15 sierpnia 2022

Umag Camp

Po příjezdu jsme byli velmi mile překvapeni, že nemusíme čekat dle pravidel do 15ti hod , ale můžeme se ubytovat hned.
Radost nás přešla velmi brzy. Bylo nám na recepci vysvětleno, že náš zarezervovaný a předem zaplacený Superior platz s přípojkou na vodu a elektřinu je obsazený a že dostaneme náhradní.
První náhradní byl naprosto nevyhovující plac klasik z důvodu velkého množství vzrostlých stromů.
Druhý Platz klasik byl nevyhovující z důvodu chybějící přípojky na vodu.
Až třetí pokus a 15 min strávených hledáním volného Superior Platz, byl úspěšný. Bohužel opět nelze využít plně místo z důvodu větších rozměrů přívěsu a nevhodně umístěných stromů na pozemku.
Sociální zařízení je čisté, udržované. Kemp je čistý, pěkný, elektrická přípojka je stabilní, Wi-Fi v pořádku.

1 sierpnia 2022
Logo LuxCamp CZ

Odpowiedź od LuxCamp CZ

Konkrétní místo nebo číslo ubytování není předem známo. To se zákazník dozví po příjezdu do kempu.

Bez zkušeností

Nemám větší zkušenost. Ohodnotim, až po dovolené. Když jsem ještě nikde nebyl nevím jak rrzegvace proběhla a jestli je všechno jak je napsáno.

7 lipca 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej