Informacje dotyczące firmy

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Geven niet thuis, fatsoenlijk zaken doen kennen ze niet

Jas besteld, deze kwam (gelukkig) wel aan. Jas past niet. Dus wil de jas graag retourneren. Nooit meer wat van gehoord. Op de site staat dat na het sturen van een bericht na 30 minuten tot 24 uur gereageerd wordt. Meerdere keren contact gezocht, nul reactie. Normaal check ik van tevoren altijd reviews bij vage sites. Nu 1x niet en meteen gedoe. Bestel NIET op deze (waarschijnlijk dropship) website. Fatsoenlijk zaken doen gebeurt niet.

2 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Alles gaat mis,misleiding tot en met!

Alles gaat mis. Geen antwoord op mijn vraag wat voor stof het bestelde is. Jurkje ontvangen van €90,- voor €45,- en nog geen €1,- waard!! Waardeloos!!
Geen contact te krijgen. Alles aan de site is nep. Komt uit China! Jammer dat ik geen reviews kon vinden op de site. En nu dus bij Trustpilot gevonden. Foto’s zijn niet hetzelfde als wat je ontvangt.
Grote oplichting, zal Consumentenbond erop zetten , dit moet stoppen!!!!

4 września 2025

Onbetrouwbaar!!!

Bestelling gedaan en ontvangen na lange tijd. Broeken zien er totaal anders uit dan zijn afgebeeld.
Nu al twee keer een mail gestuurd op wat voor manier ik kan retourneren en mijn geld terug kan krijgen. Terwijl ze garanderen dat je eenvoudig kunt retourneren. Geen enkele reactie!! Dus bestel hier maar niet...

14 sierpnia 2025

Oplichters

Heb totaal iets gekregen dat niet het gene was dat ik besteld had dan nog gezwegen van de inhoud waar ze 3 verpakkingen beloven van 100 ml krijg je 1 x50 ml,2x 7,5 ml ( staaltjes formaat) heel boos en gefrustreerd!!!!!!!¡!¡

12 czerwca 2025

Laat je niet foppen

Had ik de reviews maar eerst gelezen. Wat een oplichters. Nooit meer intrappen en lezers.... niet denken... het zal wel goed komen... Want dát dacht ik dus ook.
Wat een domme actie. Geld weg en geen trui....
Ik kan er niet overuit dat mensen andere mensen zo voor de gek houden

10 grudnia 2024

SLECHTE ervaring

Ik heb herhaaldelijk hetzelfde gevraagd maar ik ontvang nietszeggende standaard berichten en niet volledig op geantwoord. Ook had ik door de foto op de website iets anders verwacht dan ik heb gekregen.
Ook is het product later aangekomen dan had moeten zijn en heb hier geen compensatie voor gekregen. Het retourneren van het pakket is ook heel erg duur.

12 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Dit bedrijf verdient geen enkele ster

Dit bedrijf verdient geen enkele ster.
Na 3 maanden nog steeds geen bestelling ontvangen. Ik heb herhaaldelijk een verzoek gedaan om mijn geld terug te storten. Maar alleen niets zeggende antwoorden ontvangen.
Koop niets bij dit bedrijf. Ze deugen niet.

7 listopada 2024

Bestelling wordt niet geleverd

Bestelling is na 3 maanden nog niet geleverd. Ondanks herhaalde verzoeken over het aangeven van de leverdatum, wordt hier geen antwoord op gegeven. Verzoek tot ontbinding van de koopovereenkomst ivm ingebrekestelling wordt niet ontvankelijk verklaard. Annuleren moet binnen 30 minuten na bestelling.

13 stycznia 2025
Oceniono na 2 z 5

Het bedrijf is chinees

Het bedrijf is chinees. Dan krijg je niet altijd datgene dat je dacht te kopen. Retour zenden kost 31€.
De trui die ik heb gekocht is ronduit lelijk vergeleken met t plaatje op de site

5 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

oplichterij, totaal niet waar getrouwe site

1 trui en 1 vest besteld met titel: warme wintertrui en/of vest met breimotief. Erg misleidende foto's op de site blijkt achteraf. Op foto's duidelijk te zien dat het om een gebreide trui gaat. In werkelijkheid een synthetisch lap stof met breimotief erop geprint.!! Zelfs de kleuren komen totaal niet overeen. Nietszeggende algemene antwoorden terug gekregen op gestuurde mails. Terugsturen naar ene meneer Chang met zeer ingewikkeld en onduidelijke retourformulieren en via dropshipping dus hoge kosten. Mijn advies: bestel hier niets a.u.b.

26 listopada 2024

Let op dropshipping!

Artikel willen retourneren dat erg afweek van de afbeelding en kwalitatief geen 45 Euro waard was. Retourneren was op eigen kosten maar nergens staat dat retour via China gaat en met track en trace 28 Euro gaat kosten voor een pakje van 200 gram. Had niet verwacht dat het om dropshipping ging en had beter moeten weten omdat er geen goede reviews waren. 20 procent vergoeding en niet terug hoeven sturen is een karig bod maar beter dan niks misschien.

20 listopada 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej