Det jag beställde kom otroligt snabbt fram till mig trots juletider och sen var det ju första gången jag testar dån "laglig" thc så jag hade lite negativ inställning till början men då sa en polare ti... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Min dotter blev medvetslös efter 2x13 mg, en THCH och en THCH-JD. Ambulansfärd, inlagd på AVA, polisen kom och fick info om vilka tabletter som tagits. Skakningar, andnöd, huvudvärk och ångest de lux.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Beställde thch vape , onsdagskväll fast visste de ej skulle komma innan helgen då endast är utdelning tisdag torsdag, men va överraskad blev när stod det var levererat, tur att varubrev 1aklass levere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Man mejlar meilar meilar och så meilar man några extra gånger men neeeeee. Inget svar hur ska man våga beställa här?? PS läst alla kommentarer här innan så vet nu att detta är en firma man inte kan l... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi på Lustgasdirekten levererar THCA samt tobakstillbehör!
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Leverans
Köper alltid från dom har bästa produkterna jätte bra service och jätte snabb leverans tog 2 dagar för den att komma

Odpowiedź od Lustgasdirekten
Snabb leverans och grymma deals på B-F
Snabb leverans och grymma deals på B-F! Topp🌟

Bra produkter bra bemötande
Bra produkter bra bemötande, jag hade problem med 2st vape,och fick svar inom en timme. 4dgr senare fick jag 2 nya i brevlådan. Så hatten av för lustgasdirekten 🙂👍

Odpowiedź od Lustgasdirekten
Jag beställde en HHCO vape med…
Jag beställde en HHCO vape med jordgubbssmak.( min första beställning) Det fanns ingen tillstymmelse till smak utan smakade endast gräs. Jag reklamerade detta till supporten och fick till svar att ta ett foto på produkten. Jag skickade ett foto och fick då till svar att jag tyvärr inte kunde skicka tillbaka den på grund av bruten förpackning?? Ah jag vet inte hur jag annars skulle kunna reklamera en smaklös produkt om jag inte provat den.. fick till svar att smaken kan upplevas olika. Den här ägaren av företaget har ingen känsla för service överhuvudtaget när det väl kommer till kritan. De hade tjänat en kund på att få tillmötes men i stället förlorade de flera kunder med mig eftersom de negativa ordet sprids men de verkar dem inte bry sig om..nej, kan inte rekommendera detta företag.

👌👌👌👌
Beställde en hhc vape härifrån. Fantastisk vape och paketet kom dagen efter. Dom la även in 2 stycken kitkat choklader gratis i paketet vilket var väldigt roligt, aldrig sett något sånt förrut. Behövs nog inte sägas att produkterna fungerade väldigt bra med varann

Odpowiedź od Lustgasdirekten
Produkten kom inte, LD vägrar hjälpa till
Beställde en HHC olja, efter bara några dagar stod det att produkten var påväg och sedan framme i min brevlåda. Jag hade dock inte fått någon produkt och när jag skrev till dem fick jag i princip som svar att det var otur. När jag fortsatte skriva och även skickade en länk till postnordsupporten vägrar de svara ytterligare och ta ansvar. Noll kundservice.

Odpowiedź od Lustgasdirekten
Jag har varit i direktkontakt med…
Jag har varit i direktkontakt med ägaren ett par gånger, och han ger ett mycket sympatiskt och proffsigt intryck.
Jag har heller aldrig varit missnöjd med vare sig pris, produkt eller service. Tvärtom så har man vid flera tillfällen gått den extra milen för att göra mig nöjd (även då jag själv uttryckt mig allt annat än föredömligt)
Det här är ett företag att följa, tror jag, och det av flera anledningar. Solklar femma :D

De säljer skräp!
De säljer skräp!
HHC-gummies som är lika verkningslösa som geléhallon som köps i vanlig affär. Ren bluff!
Vägrar att lägga upp negativ kritik på produkterna som säljs.
Köp någon annanstans.

Undvik!
Deras stealth är ett skämt, verkningslös produkt, selektiv i vad för recensioner de godkänner (allt för att ge ett sken om att ha legit produkter) UNDVIK
Edit 2024-08-02: efter uppmaningen via kommentar valde jag att skriva ett mail, visar sig vara ny ägare/anställda men de ville "bara se vad som gått fel", det står rätt tydligt vad som jag anser har gått fel, verkar inte direkt vara några nya seriösa bakom skulle fortfarande undvika detta företag oavsett om det är ny ägare eller ej.

Odpowiedź od Lustgasdirekten
Riktigt dålig kundservice. Köp nån annan stans
Först beställde jag 2st vapes, bara en kom, fick en ny skickad, som var trasig när jag öppnade paketet.. och nu har jag skickat tillbaka den trasiga till dem. Och nu svarar dem inte mig, Skulle aldrig köpa här igen.

Odpowiedź od Lustgasdirekten
Helt omöjligt att använda eran hemsida
Helt omöjligt att använda eran hemsida. Först säger ni betalning avbryten, sen får jag kvitton på att köpet är gjort. Att beskriva eran hemsida med ett ord hade varit huvudverk.

Tog 16 dagar.
Tog 16 dagar innan jag fick min vara, när den kom var den väldigt dålig packad och ramlade omkring i paketet vilket jag tvekar på är särskilt säkert med så pass brandfarliga varor.

Odpowiedź od Lustgasdirekten
Utomordentlig kundservice och trevlig…
Utomordentlig kundservice och trevlig personal :)

Odpowiedź od Lustgasdirekten
Grym support och ännu bättre produkter
Grym support och ännu bättre produkter. Tack för godiset och klistermärkena :)

Odpowiedź od Lustgasdirekten
jag undrara mest om sidan…
jag undrara mest om sidan lustgasdirekten är legit eller en scam.
då jag inte hittar någon information om denna sidan

Doświadczenie Trustpilot