Kan 100% anbefale!!!! Teori timerne var lærerige og MEGA hyggelige. I køretimerne var der en tryg stemning og Ole sørgede for at man kunne koncentrere sig og lærer… Han sørgede for at man selv var tr... Zobacz więcej
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Lundings Køreskole. Undervisningen var professionel, sjov, lærerig og afslappet, hvilket gjorde det nemt og sjovt at lære. Ole er tålmodig, venlig og god t... Zobacz więcej
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at tage kørekort hos Lundings Køreskole. Ole er venlig, forstående og gør, at man føler sig tryg bag rattet. Han er tålmodig og super god til at lære fra... Zobacz więcej
Lundings Køreskole er et fantastisk sted at tage kørekort. Lundings køreskole giver en hyggelig og engageret undervisning, som skaber trygge rammer. Mega rare, hyggelige og lærerige kørsel og teori... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Ny Køreskole i Sorø
Kirkevej 4, 4180, Sorø, Dania
- +4520919157
- ole-lunding@hotmail.com
- lundingskoreskole.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
God køreskole og rigtig god oplevelse…
God køreskole og rigtig god oplevelse at køre med Ole. Jeg kan anbefale køreskolen. Man vælger selv hvornår man vil køre og det gør det virkelig nemt når man har skole, arbejde osv.

Odpowiedź od Lundings Køreskole
Jeg kan varmt anbefale Lundings…
Jeg kan varmt anbefale Lundings Køreskole! Undervisningen er grundig, hyggelig og man føler sig tryg i gennem hele forløbet. En super god oplevelse hele vejen igennem.

Odpowiedź od Lundings Køreskole
Det kan varmt anbefales at tage sit…
Det kan varmt anbefales at tage sit kørekort hos Lundigs køreskole! Jeg har altid glædet mig til at skulle ud og køre med Ole, siden han hurtigt skabte et trygt og lærigt rum hvor det var okay at lave fejl. Teoriundervisningen er også super god og det er lækkert med snacks undervejs så undervisningen ikke bliver for tung . Alt i alt kan jeg kun anbefale at tage kørekort her.

Odpowiedź od Lundings Køreskole
Mega god oplevelse med Lundings køreskole
Det har været en mega god oplevelse at tage mit kørekort hos Lundings køreskole, og er meget glad for at jeg tog det der. Det har været mega hyggeligt, hvordan teori undervisningen har foregået, i Oles stue med toast, sodavand og slik. Timerne i bilen har også været hyggelige og lærerige, og der har været mange gode snakke i bilen, en stor anbefaling herfra

Odpowiedź od Lundings Køreskole
Jeg har haft en rigtig god oplevelse!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse på Lundings Køreskole! Teoriundervisningen er rigtig stille og rolig og lærerig, og Ole sørger for lækker forplejning i form af slik, sodavand, frugt og toast. Vi er et lille hold og man lærer hurtigt hinanden at kende, hvilket er super hyggeligt med det personlige. Køretimerne er ligeledes virkelig hyggelige i form af god feedback og hyggelige snakke med Ole. Han er en helt vildt god kørelærer der både viser forståelse, er tålmodig og har en meget pædagogisk tilgang! Jeg kan varmt anbefale køreskolen:)

Odpowiedź od Lundings Køreskole
Jeg kan klart anbefalde ole lundings…
Jeg kan klart anbefalde ole lundings køreskole. Det var nogle hyggelige teoritimer og en god måde man skulle booke sine køretimer så man selv kunne bestemme hvad tid og hvilken dag. køreskolen er lidt til den dyre ende, og man skal lige være opmærksom på hvad lovpakken ikke indeholder og hvad den indeholder. ole var behagelig af køre med og god til at finde en god løsning hvis noget kom i vejen eller man synes noget var svært.

Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole. Super sød lærer, der altid er klar til at tage ting i ens eget tempo. Samt klar til, at gøre hvad der er bedst for en. Intet dårligt herfra.

køreskole
God køreskole man har det sjovt til teori og når men er ude og køre med Ole

God oplevelse hos Lundings Køreskole
God oplevelse hos Lundings Køreskole. Læreren var sød, støttende og god til at skabe tryghed op til køreprøven.

Bedste kørelærer
Jeg syntes Ole var en sindssygt god kørelærer fordi han var meget rolig og han er god til at se hvad man har behov for.
Han er meget sød og spørg ind til dig

KÆMPE ANBEFALING!
Det var en virkelig god oplevelse, at tage mit kørekort hos Ole!
Ole er en meget sød og tålmodig kørelærer, som jeg følte mig meget tryg ved at side i bilen med.
Teorilektionerne, som foregik på et lille hold, var både hyggelige og lærerige, og der var masser af tid til at stille spørgsmål.
Ole er meget fleksibel, og er god til at sørge for, at kørelektionerne ligger sådan, at de passede ind i din hverdag.
Udover at lære dig at køre bil, har Ole også stort fokus på at lære dig, hvordan man bliver en ansvarsfuld bilist.
Ole har også meget stort fokus på, at du kommer igennem forløbet så hurtigt, og så billigt som muligt.
Alt i alt er Lundings Køreskole en KÆMPE ANBEFALING!!
Tak for den gode oplevelse!

Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling! Kan ikk være mere positiv over mit forløb hos Lundings Køreskole, en rolig og god kommunikation, og en imødekommende forståelse for at man kan være nervøs. Både teori og kørsel, sørge Han for bliver en god og sjov oplevelse:)

Odpowiedź od Lundings Køreskole
Jeg har været rigtig glad for at tage…
Jeg har været rigtig glad for at tage mit kørekort hos Lundings Køreskole. Det var nogle hyggelige og lærerige teoritimer på et lille hold, så der var god tid til at stille spørgsmål, hvis man var i tvivl om noget.
Alt i alt har det været en god oplevelse, som jeg klart kan anbefale!

Den bedste oplevelse!
Det var en virkelig god oplevelse hos Lundings køreskole!
Teoritimerne var hyggelige og godt planlagte, hvor man altid mødte op hos en glad og opmuntrende kørelærer.
Kørelektionerne var professionelle og effektive, og jeg blev mødt med stor tålmodighed.
Jeg kan på det varmeste anbefale Lundings køreskole, hvis man ønsker et trygt og lærerigt forløb, med en kørelærer som brænder for det han laver!

Kæmpe anbefaling
Det har været den bedste oplevelse at tage kørekort hos Lundings køreskole. Man er på et lille hold i trygge rammer, hvor der er plads til at stille alle de spørgsmål man har. Det har altid været en god oplevelse at køre med Ole. Man kommer altid hjem med et smil på læben og jeg har altid følt, at der har været plads til at lave fejl.
Jeg kan kun anbefale Lundings køreskole!

Kan klart anbefales!
Jeg har haft en super god oplevelse med at tage mit kørekort hos Ole!
Ole er en dygtig og tålmodig underviser. Han forklarer tingene klart og tydeligt, og har gennem forløbet givet mig gode råd til, hvordan jeg kunne forbedre mig.
Takket være den gode undervisning bestod jeg både teori- og køreprøven i første hug.
Udover det, var det klart, at Ole ønskede at vi kom så hurtigt og billigt igennem forløbet som muligt.
Jeg kan klart anbefale Lundings køreskole!
Tak for den gode oplevelse! 🚘

Odpowiedź od Lundings Køreskole
Jeg havde et rigtig godt forløb ved…
Jeg havde et rigtig godt forløb ved Lundings Køreskole. Det var fedt at være på et lille hold så man føler man lærer mere.Det var altid super hyggeligt at have kørelektioner med Ole. Kan varmt anbefales!

Odpowiedź od Lundings Køreskole
Mit forløb hos Ole har været alle timerne værd
Mit forløb hos Ole har været alle pengene værd. Han er sød og køretimerne bliver hurtigt hyggelige.

Det kan 100% anbefales
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Lundings Køreskole. Jeg havde det lidt svært med at køre bil og døjede meget med næver og nervøsitet, men Oles tålmodighed og godt humør hjalp virkelig meget og gjorde det til en god oplevelse i det helt taget. Det er et rigtig rart lærings miljø.
Derfor ville jeg virkelig anbefale at tage kørekort hos Ole! :)

En rigtig god køreskole
Hos Lundings køreskole sidder man på et lille hold og har dermed gode vilkår for at lære teorien på en mere dybdegående måde, hvor Ole samtidig har slik, sodavand og toast klar, så det både er hyggeligt men også et miljø man lærer godt i. Køretimerne er stille og rolige og Ole er en pædagogisk kørelærer samtidig med at han er ærlig. Kan helt klart anbefales!

Odpowiedź od Lundings Køreskole
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.