Ik was samen met een vriend in de winkel om rond te kijken en had mijn trui vergeten. Gelukkig heeft de Lumiere-winkel hem kort voor mij bewaard, zodat ik later kon terugkomen. Uiteindelijk hebben we... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Geweldig personeel met de beste service! Thanks Lee, Lisa Sabrine. Top Top, kom zeker terug! Groetjes uit Amsterdam ❌❌❌
Super goed geadviseerd, door de mederwerks Lisa en Sabrine. Hele leuke winkel ik heb direct 4 dingen gekocht.
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Een pak besteld wat toch een maatje te…
Een pak besteld wat toch een maatje te klein bleek.wil graag ruilen.
Niet te bereiken en mailen niet terug
Geen aanrader om ooit nog iets van te kopen.
Betalen van refund laat eeuwen opzich…
Betalen van refund laat eeuwen opzich wachten eveneens als reacties op de mail!!
Erg klantvriendelijk en komen afspraken…
Erg klantvriendelijk en komen afspraken na. klantenservice reageert snel en snelle levering. Omdat ik mijn bestelling zo snel mogelijk nodig had hebben zij om mij te helpen mijn pakket dezelfde dag verzonden.
Bedankt!!
Geen reactie klantenservice
Ik heb een pufferjacket besteld bij hen. Slecht afgewerkt en is beschadigd binnengekomen… ik heb ze een mail gestuurd via de site en ze vroegen om foto’s. Die foto’s heb ik 2x verstuurd maar ik krijg geen reactie terug…
Fijne Klantenservice
Fijne Klantenservice, had voor de verjaardag van mijn vriend een jas gekocht maar verkeerde maat besteld. Door snelle reactie van klantenservice nog op tijd weten te regelen voor de verjaardag.
Bedrag van de retourzending is na anderhalve maand nog steeds niet ontvangen.
ZEER ONBETROUWBAAR! - Op 25 december plaatste ik een bestelling die ik later retourneerde vanwege de onvoldoende kwaliteit in verhouding tot de prijs die Lumi3re hanteert. Ondanks vier e-mails en meerdere berichten via Facebook Messenger heb ik geen reactie ontvangen. Het is nu anderhalve maand later en ik heb mijn geld nog steeds niet teruggekregen, wat ik als zeer teleurstellend ervaar.
Joggingpak Lumi3ere kind
Gisteren een joggingpak maat 14 van Lumiere besteld en snel ontvangen! Alles goed gegaan erg tevreden
Pak valt aan de kleine kant maar bij onze zoon zit deze perfect!
Slechte kwaliteit
Vorige week een bomber jacket besteld. Hele slecht kwaliteit. De stof voelt alsof het plastic is en de jas ruikt naar vis.
Meer dan 4 weken geleden pakketje terug…
Meer dan 4 weken geleden pakketje terug gestuurd geen geld terug en geen pakketje alles weg . Vaker mail gestuurd maar ik krijg niks te horen .
Ik weet niet wat moet ik doen om mijn geld terug te krijgen .
Niet bestellen ze beloven dingen en komen ze niet na.…
Enorm slecht er worden dingen belooft en niet na gekomen.
Pakketje retour gestuurd meer dan 10…
Pakketje retour gestuurd meer dan 10 dagen geleden nog steeds geen reactie op geen enkele social platform.
Een pakketje retour gestuurd 11 dagen…
Een pakketje retour gestuurd 11 dagen geleden. Ze laten niks van zich horen en geld krijg ik niet terug. Ze reageren nergens op
betaald maar niks binnen
een pak besteld en betaald transactie doorgegaan vervolgens ga ik terug op de site staat er error geen email niks gekregen weet niks af van mijn pakket word ook niet op gereageerd
2 weken geleden mijn pakket…
2 weken geleden mijn pakket geretourneerd. Meerdere berichten verstuurd. Nergens reactie op. Ik wil graag mijn geld terug
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.