The Projector is great value for money (it even has digital Zoom and viewing angle adjustement). However the Smart Android TV component is rather underwhelming. The Android version is very old and man... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
The delivery whent perfect , on time, well packed and they use a very good transportation firm, who works with green cars. . Deliveries in a one hour range , dont have to stay home all day.
In the past I've bought 8 lights Lumeri LQ40 and never had any problem. But now they aren't sold anymore and recently I bought 2 lights LUMERI SQ100. After installing the firs one, my Enphase... Zobacz więcej
LED kweeklamp aangekocht , ziet er degelijk uit , zeker voor die prijs vergeleken met andere leveranciers, wat problemen met levering , Lumeri helpdesk heeft dit perfect opgelost... nog eventjes te v... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Top product en correcte levering
aankoop LED Par-lampen
De producten (Led parlampen) werden op tijd en goed geleverd. We hebben ze al enkele keren gebruik en ze werken prima. We zijn zeer tevreden, zeker gezien de zeer voordelige prijs.
Image catastrophique
Image catastrophique, pas d'uniformité, bords verdâtres. Luminosité annoncée à 5600Lm et mesurée à 600Lm au point chaud!! Oui 10x moins que promis. A savoir que c'est mon métier depuis 15ans de tester et réparer des projecteurs vidéo. Bon de retour reçu très rapidement, j'espère que le remboursement suivra vite.

Het doet zijn werk goed
Het WAS een 1 maar het WERD een 5
Eigenlijk verliep er een en ander niet zo vlotjes.
En toch geef ik een 5 omdat:
* er toch snel gereageerd werd op een opmerking
* er toch een tegemoetkoming aangeboden werd (niet gebruikt !)
* er toch na mijn voorstel om extra aan te kopen wegens een goed product er extra aandacht werd geschonken om alles optimaal te laten verlopen.
Dus: Lumeri bedoeld het echt goed en heeft het beste voor met zijn klanten en misschien was het eventjes iets minder "achter de schermen". Wat best kan in deze corona tijden.
Toch bedankt voor jullie inzet.
J'ai commandé à plusieurs reprises et…
J'ai commandé à plusieurs reprises et j'ai toujours été très très satisfaite de tout les articles commandés..En ce qui concerne l'envoi ils sont super réactifs, les articles arrivent dans la semaine..bref, que du bonheur..merci lumeri
Geen scherp beeld draadloos!
Levering duurde lang maar dat maakt voor mij niet uit. Mooi compact toestel en lichtsterk. Maar de draadloze verbinding met Windows laptop, MacBook en iPad geven GEEN scherp beeld. Geen idee hoe dit mogelijk is want met bijgeleverde HDMI kabel op Windows pc wel scherp beeld. Jammer !

Odpowiedź od Lumeri
zeer goede kwaliteit maar levering…
zeer goede kwaliteit maar levering duurde iets langer
Heel snelle vlotte levering en…
Heel snelle vlotte levering en bestelling.
Artikel doet zijn werk.
Zal mogelijk nog bestelen
Snelle levering en prima prijs…
Snelle levering en prima prijs kwaliteit!
Groeilamp
correct zo zien we het graag besteld betaald en op tijd geleverd en de groeilamp doe wat hij moet doen voor mijn kamerplantje een boost te geven zeker een aanrader
Binnen de 8 dagen geleverd wist noet…
Binnen de 8 dagen geleverd wist noet juist wanneer je kwam
4 lampen kopen waarvan 1 defect zorgt…
4 lampen kopen waarvan 1 defect zorgt niet direct voor een wauw gevoel.

Weinig geniet van
Op een bewolkte dag, laden de lampjes niet of amper op. Dus als je er een paar uur van wil profiteren savonds, moet de zon toch al heel lang geschenen hebben overdag. Ze branden ook niet constant, ze gaan af en toe uit en aan. Ik zou ze zeker niet opnieuw kopen. Zou eerder gaan voor model voor in stopcontact.

Beamers geleverd !!
Zie ook mijn vorig schrijven.
Na zoeken naar de oorzaak van de problemen aangaande levering, bleek het uiteindelijk een bankprobleem te zijn. Het is een overschrijving naar een buitenlandse rekening en mijn bank had dit geblokkeerd alsof het een verdachte transactie was. Na vermelding dat het ok was is deze wel degelijk doorgegaan. Probleem zat hem dan vooral dat dit via Trustly gebeurd als tussenpersoon. Daar dit bedrag dan doorgegaan was op een andere dag werd deze transactie niet meer gekoppeld naar Lumeri. Vandaar de vertraging en zoeken naar de betaling.
Merveilleux
C'était le cadeau de Noël pour ma fille de 16ans, elle est ravie... Voilà que le cinéma c'est invité dans sa chambre, parfait pour regarder les séries sur Netflix, les tutos et clips sur YouTube,...
geen problemen zeker nog bestellingen hier
2de keer dat ik hier iets bestel en weer zonder enig probleem op 7 dagen thuis geleverd met track-and trace .
Zeker een aanrader bestellen zonder zorgen !
PRO-PAR18.10 - WASH7.10
Producten binnen beloofde levertijd toegekomen.
CE markering ontbreekt op toestellen. Volgens de website zijn de toestellen nochtans CE en RoHS gecertifieerd. CE certificaat aangevraagd bij Lumeri maar dat laat op zich wachten.
Bij de eerste testen blijken de toestellen goed te functioneren.
Zeer fijne ervaring gehad
Zeer fijne ervaring gehad bij de aankoop van een Lumeri beamer en een smart android box. Goede communicatie vooraf en goede opvolging van de bestelling zelf. Netjes op tijd geleverd, ondanks de 'pakjesdrukte' in deze eindejaarsperiode. En bovenal: zeer veel beamer voor zeer kleine prijs!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.