Min søns yndlingspædsgog stoppede i børnehaven. Han og min dreng delte glæden ved fodbold, fodboldtøj og særligt Barcelona. Som afskedsgave købte vi en magnet ved Lukaki til 50 kr.. Da vi fik pakken l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nem og fin hjemmeside at navigere på. Nemt at bestille en vare, og dejligt med mails som fortæller hvor i processen pakken er. Pakken blev hurtigt pakket og sent, jeg bestilte mandag aften og kunne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har lige bestilt alt muligt fint fodboldpynt til en ægte fodboldfødselsdag. Har handlet hos lukaki flere gange. De har et super godt udvalg. Hurtig levering og fantastisk service. Skynd dig ind og tje... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lukaki - .. din nye hjemmebane Gå på opdagelse i et univers af spændende fodboldartikler og interiør til børneværelset. Skab dit eget sports- eller fodbold- værelse med: Boldholdere, medaljeholdere, målmandshandske holdere, fodboldmål, fodbold reboundere, bordfodbold, målmandshandsker, fodboldudstyr, fodbold plakater, fodbold sengetøj, fodbold lamper, fodboldholdere til væg, kalendergaver, adventsgaver, cap holdere, teqball borde, fodbold brætspil, fodbold kortspil, fodboldtrøje rammer, cykelophæng og meget andet.
9200, Aalborg, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Hurtig levering og god service.
Ingen problemer overhovedet

Odpowiedź od Lukaki.dk
På alle måder anbefalelsesværdig. Overskuelig og informativ hjemmeside, hurtig levering samt førsteklasses produkt😀

Odpowiedź od Lukaki.dk
Fantastisk kunde oplevelse, god pris og gode produkter der hurtigt er taget i brug grundet den korte leverance tid. Absolut ikke sidste gang vi bruger Lukaki.
en virksomhed der går den ekstra mil for sine kunder.

Odpowiedź od Lukaki.dk
Ualmindelig god og hurtig service.
Venlig betjening og fine produkter.
Det kan absolut kun bliver 5 stjerner herfra.
Anbefaler gerne dette firma til andre.

Odpowiedź od Lukaki.dk
Nem hjemmeside med mange forskellige ting til en fodbold interesseret dreng.
Rimelige priser.
Hurtig forsendelse

Odpowiedź od Lukaki.dk
Altid en succe at handle hos Lukaki.dk, hurtig levering og super kundeservice. Produkterne er i top og kvaliteten fantastisk.

Odpowiedź od Lukaki.dk
Hurtig respons. Levering få dage efter bestilling. Høflige og relevante sms beskeder om levering og tidspunkt for afhentning af varen. Alt i alt en meget fin oplevelse.

Odpowiedź od Lukaki.dk
Det var lige det vi stod og manglede og det gik meget hurtigt med leveringen

Odpowiedź od Lukaki.dk
Virkelig god oplevelse. Vi fik først en defekt varer og vi fik lynhurtigt respons fra kundeservice og fik tilsendt en ny som var tjekket, uden beregning, og en lille ekstra ting vedlagt som "undskyldning." Anbefaler varmt at handle her :-)

Odpowiedź od Lukaki.dk
Super duper service ! Havde glemt at tilføje rabat koden. Skrev til firmaet med det samme og de ordnede alt pr. Automatik! Meget imødekommende, samt kvik og skøn skøn service🙂 Mange tak, endnu engang.

Odpowiedź od Lukaki.dk
Virkelig god kundeservice! Jeg havde bestilt en fodbold rebounder til min lillebror i julegave. Den var uheldigvis bukket nogle steder, så den ikke kunne samles. Men 10 min efter jeg sendte en mail til dem, blev jeg ringet op for at løse problemet. Jeg fik en helt ny, samt et net til fodbold og en nøglering med hans yndlingshold, leveret personligt til hoveddøren. Fantastisk service!

Odpowiedź od Lukaki.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.