Lucano

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Totul, de la navigarea pe site până la livrare, a fost simplu și liniștit. Fără pași complicați, fără e mailuri ciudate. Puloverul este confortabil și arată bine atât la birou, cât și în zilele mai re... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Acesta este un site pentru inselatorii. Dupa 12 de zile de asteptare nu am primit comanda. Incerc sa anulez oficial comanda pe email si primesc numai mesaje generice. Nu au alt punct de contact gen... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jacheta se simte solidă și nu este voluminoasă. Am îmbrăcat o imediat după ce am desfăcut coletul și am păstrat o. Livrarea a fost la timp și nu a mers nimic prost, lucru destul de rar în zilele noast... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

Oceniono na 1 z 5

Acesta este un site pentru inselatorii.

Acesta este un site pentru inselatorii.
Dupa 12 de zile de asteptare nu am primit comanda. Incerc sa anulez oficial comanda pe email si primesc numai mesaje generice. Nu au alt punct de contact gen telefon. Nu va lasati pacaliti. Eu am pierdut banii...

14 lutego 2026
Oceniono na 3 z 5

Nu sunt genul care scrie recenzii

Nu sunt genul care scrie recenzii, dar aici chiar a fost totul normal, în sensul bun. Jacheta pare solidă și bine făcută, fără să fie exagerată. A venit ambalată ok și livrarea nu a întârziat. Am îmbrăcat o imediat și nu m am gândit nicio clipă să o returnez. Pentru mine asta spune destul.

21 stycznia 2026

Sincer

Sincer, nu aveam așteptări mari când am comandat, dar produsul a fost peste ce credeam. Se așază frumos pe corp și nu face cute ciudate. Mi a plăcut și faptul că nu a fost nevoie să stau după curier sau să caut info. Totul a fost clar, simplu și fara batai de cap. Aș mai comanda.

29 stycznia 2026
Oceniono na 3 z 5

Am comandat destul de pe fugă și nu m…

Am comandat destul de pe fugă și nu m am gândit prea mult, dar a fost o alegere bună. Materialul este plăcut și nu irită deloc pielea. A ajuns repede și bine ambalat, nimic aruncat la întâmplare. Îmi place că nu trebuie să îl aranjez prea mult când îl port. Clar o să îl mai folosesc.

15 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Am comandat paltonul într o seară

Am comandat paltonul într o seară, fără prea mult research, și chiar m a surprins plăcut. Materialul se simte bine, nu e rigid și arată exact ca în poze. L am purtat deja la birou și într o ieșire seara și a mers perfect în ambele situații. Livrarea a fost rapidă și ambalajul simplu, dar ok. Per total, experiență fără stres, ceea ce apreciez mult.

20 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Am comandat puloverul fără prea multe…

Am comandat puloverul fără prea multe așteptări, dar chiar e ok. Se potrivește bine pe umeri și nu e strâmt. Materialul nu înțeapă și se simte decent pentru purtare zilnică. Livrarea a fost rapidă și nu a fost nimic complicat. Genul de achiziție pe care nu o regreți.

1 stycznia 2026

Nu pot da zero ca as da

Nu pot da zero ca as da. Nici pana azi nu am primit produsul comandat in 12 decembrie . Mi au oferit 20 de lei refund la o comanda de 170 de lei. Niste mincinosi , customer service 0 , stati departe de lucano.

12 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Puloverul din cașmir este mai moale…

Puloverul din cașmir este mai moale decât mă așteptam sincer. După câteva purtări încă arată bine și nu s a scămoșat. Ghidul de mărimi a fost corect, ceea ce nu se întâmplă mereu online. Livrarea a venit la timp, fără mailuri inutile. Tot procesul a fost chiar ok, nimic complicat.

17 stycznia 2026

It's a scam!

It's a scam!
Ordered a product advertised as 100% merino wool. What I received was a cheap pullover made of 100% polyester. When I wrote and asked for a replacement or refund, they responded that I should return the product to an address in China, or get a 10% discount of any additional order.

13 stycznia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej