I’m really happy with this Louvera induction protector set. The mats feel sturdy and handle heat very well — even after multiple cooking sessions they stay flat and in good shape. They protect my in... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb de inductieplaatbeschermers besteld en binnen 2 dagen waren ze afgeleverd in de brievenbus, super snel, mooie platen, kan ze nog niet gebruiken, mijn keuken moet nog geplaatst worden, maar zien... Zobacz więcej
Ik was erg tevreden met de beschermers. Echter binnen 11 maanden gebruik is één van de onderzetters gesmolten. Korte levensduur en ook nog eens gevaarlijk. Omdat ik ze 13 maanden geleden heb gekocht (... Zobacz więcej
Goede bescherming. Gekocht voor m'n nieuwe inductieplaat omdat ik vond dat op m'n vorige toch wel makkelijk krassen ontstonden. Merk geen verschil tijdens het koken. Kookplaat blijft ook een stuk scho... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vindt bij ons de geschikte accessoires voor jouw keuken.
Dane kontaktowe
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Verkeerde bestelling ontvangen…
Verkeerde bestelling ontvangen verschillen pogingen gedaan maar totaal geen reactie ontvangen.

Odpowiedź od Louvera
Verkeerde spullen ontvangen en oplossing had even tijd nodig
Ik had 2 sets besteld en helaas verkeerde sets ontvangen.
Ik heb daar meteen na ontvangst melding van gemaakt maar aanvankelijk verliep de communicatie niet vlekkeloos.
Excuses ontvangen voor hetgeen niet goed verlopen was en uiteindelijk is het naar tevredenheid opgelost.
Snel geleverd en het werkt
Snel geleverd en het werkt, nu hoef ik me geen zorgen meer te maken of er krasjes op komen.
Correcte levering en prima producten
Ze doen waar ik ze voor gekocht heb
Snel geleverd en ideaal in gebruik
Snel geleverd en ideaal in gebruik. Ik heb nu (nog niet) geen boosterfunctie dus daar kan ik niks over zeggen
Heel blij mee! Aanrader!
Verkeerd geleverd maar snel de juiste bestelling kosteloos nageleverd. Gebruikt met Boosterfunctie en gietijzeren pannen en het werkt perfect. Ook in de vaatwasser geen probleem. Wij zijn er blij mee en een echte aanrader. En een hele goede service en snelle response.
Is een snelle levering en een mooi…
Is een snelle levering en een mooi prijsje ook veel goedkoper dan andere sites 10
Euro goedkoper en het werkt goed heb al 2x besteld ook voor een vriendin van mij heel blij ermee
Brand
9-4-2025:
Pan van het vuur gehaald, steekvlam, beschermer en pan verschroeid.
Geen reactie naar 5 mails en reviews worden eraf gehaald.

Wat een top bedrijf
Wat een top bedrijf. Verkeerde set geleverd en ze hebben een nieuwe opgestuurd. De verkeerde hoefde ik niet eens terug te sturen!
OPLICHTERS
Besteld betaald. Niks gekregen. Geld kwijt. Je kan ze niet bellen of bereiken. Mail gestuurd geen reactie. Via Instagram en facebook geprobeerd. Geven aan binnen 12 uur reactie. Dus niet. Geen reactie. OPLICHTING!!!!

Odpowiedź od Louvera
De beschermers werken goed en zien er ook goed uit…
De beschermers zijn mooi en werken perfect. Het antislip werkt goed, pannen staan stevig op z'n plaats.
binnen 1 dag geleverd TOP
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.