Toyota Louis Lund A/S Recenzje 70

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Oceniono na 5 z 5

Vi var på ferie og skulle have vores el bil ladet op. Der var ingen ladestandere i Ringkøbing der passede til det stik vi har i bilen, så vi kørte til den første bil forhandler på turen og i håb om, a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil varmt anbefale Toyota Esbjerg! Servicen var helt i top – sælgeren var meget hjælpsom, professionel og engageret gennem hele processen. Bilen blev klargjort perfekt, virkelig “tip top” 🚗✨... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har handlet ny elbil med Thomas Bendixen hos Toyota Louis Lund i Ringkøbing, Han er en sælger som jeg oplever som virkelig imødekommende, har styr på sagerne, og virkelig hjælpsom både på mail og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe fornøjelse at handle hos Toyota Louis Lund i Ringkøbing. Her fik vi exceptionel service og rådgivning af Thomas Bendixen, som ikke blot hjalp os før købet, men også tog kontakt efterfølgende og... Zobacz więcej

1. Salon samochodowy
  2. Warsztat samochodowy

Napisane przez firmę

Toyota Louis Lund A/S, som har forretninger i Ribe, Vejen, Esbjerg, Varde og Ringkøbing forhandler både nye og brugte Toyota. Herudover har vi i alle forretninger værksteder samt pladeværksteder som kan reparere alle bilmærker. Vil tilbyder i forbindelse med køb af bil, mulighed for at tegne en serviceaftale som både giver tryghed og garanti. Dertil kan vi også hjælpe med finansiering og forsikring af din kommende bil.

4,3

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

De bedste

Vi er mega tilfreds med Toyota/værkstedet i Varde. Altid god service, søde og behagelige folk. Helt klart en anbefaling her fra.

22 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Købte i april 2022 en Toyota Auris hos…

Købte i april 2022 en Toyota Auris hos VW Hillerød, i januar 23 hørte jeg en skurrende lyd når jeg slap koblingen i frigear.
Jeg kørte til Toyota Louis Lund i Varde hvor de konstaterede at det var gearkassen der var defekt.
Værkstedschefen Johan tilbød at tage kontakt Til VW i Hillerød, hvilket han gjorde og fik ordnet det sådanne at Toyota Louis Lund reparerer gearkassen på garantien fra VW. Super service.

30 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Under et ophold i Ribe punkterede vores Toyota. Vi fik så meget luft i hjulet ved hjælp at det medfølgende 'Rep. kit' at vi kunne køre til Toyota Ribe.
Og efter en helt fantastisk god modtagelse fik vi hjulet lappet, og med ønsket om en fortsat god ferie kunne vi igen køre videre.
Prisen var 0,00kr.
Det kalder jeg for en helt fantastisk god service, langt over det forventede!!! og endda i efterårsferien..
Kan klart anbefale Toyota i Ribe
Mvh. John Bundgaard

19 października 2022

Leje af Crosscamp

Rigtig god og meget venlig kundebetjening - herunder fyldestgørende introduktion til Crosscamperen. En vogn, der er perfekt til den lille families camping- eller vildmarksferie.

16 lipca 2022

super god handle anbefale-anbefale

tak anders for en super god handle. du er altid super glad og frisk at snakke med. et fedt sted at købe bil
jeg købte en toyota c hr hybrid hos Toyota Ribe - Louis Lund. og den er jeg meget glad for en fed bil.
jeg kan kun anbefale-anbefale det her sted.
og en super fed Serviceaftale.
super tak.

16 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service hos Toyota i Varde…

Handlede med Christian Harder i Varde og fik den bedst tænkelige service. Bilen var topklargjort og jeg fik en fair pris for den gamle. Bilen manglede et par ting ift. salgsannoncen, men det blev straks eftermonteret på en meget imødekommende måde. Vil gerne handle der igen.

5 maja 2022
Oceniono na 1 z 5

Kører som idioter på motorvejen.

Kører som idioter på motorvejen.
Vi overhaler en anden bil, de farer op i bagenden og blinker, selvom de kan se at vi overhaler. Vi har ikke købt noget, men det er virkelig dårlig opførsel og derfor vil jeg aldrig handle hos dem.

20 listopada 2021
Oceniono na 5 z 5

Toyotas pladeværksted i Esbjerg er godt

Toyotas pladeværksted i Esbjerg er et godt værksted. Jeg havde desværre brug for et pladeværksted, og Toyotas værksted i Esbjerg var et rigtig godt valg. Behagelige og
kompetente mennesker. Alle aftaler blev overholdt.

7 listopada 2021

Toyota Louis Lund Varde - Hold dig væk

Toyota Louis Lund Varde, jeres værksted skulle om ingen omstændigheder være et værksted og slet ikke for forsikringssager... Det er under alt kritik at i hopper over hvor gærdet er lavest, og herefter taler grimt om kundens bil, for at få ret... Samtidig med at jeres ene værkfører finder på en løgnehistorie, og efterfølgende anklager jeres kunde for at lyve... I benægter alt med at en bil er købt hos jer, indtil faktura er fundet, og pludselig går i ind og påvirker taksators vurdering til egen fordel...

Har du din bil kær, så hold dig langt væk, de tager roeven på deres kunder, og gør det gerne med et smil

20 lipca 2021

TOYOTA VEJEN - klasse service

Æv Æv - skade på bilen - ridser på siden. Tryg og Toyota Vejen gjorde det til en trods alt positiv oplevelse:
TRYG sørger for hurtig behandling og god aftale med bilværksteder - herunder lånebil, en kæmpe fordel!
TOYOTA Vejen tog imod min bil mandag, jeg fik lånebil også på gule plader. Fredag morgen blev den meldt klar. Jeg hentede min bil - ikke kun flot repareret, men vasket og rengjort indvendig.
Super service - tak til TRYG og Karsten Poulsen, TOYOTA Vejen.

6 marca 2021

Bedst bilforhandler i Danmark

Bedst bilforhandler i Danmark. Købt flere biler og service, rådgivning og response var alle tiders perfekt. Biler, service og reparation var perfekt alle gange vi var i værkstedet. Lige meget om det handler ol erhvervs bil eller til private, vi fik hver gang første class service. Hos Toyota i Tyskland fik vi aldrig så en god service.

2 lutego 2021
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kundeservice og priser der er til at betale!

Vi har lige købt en Aygo fra Louis Lund i Ribe! Vi købte den ubeset helt fra København og fik den kørt over med chauffør!
Den eneste grund til vi turde dette, var pga. deres fantastiske medarbejdere, de har været med hele vejen igennem og svaret os på alle spørgsmål og bekymringer vi har haft! De er simpelthen så tillidsvækkende! Vi fik endda en klausul i kontrakten på at hvis bilen ikke var som forventet, ville de tage den retur! Så vil helt klart anbefale Louis Lund fra Ribe!

21 października 2019

Gold diggers

I come in with my Aygo for my back window after a letter from Toyota. After 2,5 hours they replaced it, but said they also added 2 liters of oil (which I already did a few weeks before). So I call bs. They clearly want to make money, without asking if you want it. My advice, take care of your car, and don't get duped.

2 września 2019
Oceniono na 1 z 5

Den mest elendige kundeservice hos Toyota Varde som jeg længe har oplevet på et autoværksted

Bliver desværre nødt til at give en dårlig anmeldelse af toyota ribe, selvom hændelsen er foregået hos toyota varde, jeg kan dog ikke finde Varde-afdelingen herinde på trustpilot, men Ribe-afdelingen må meget gerne videregive beskeden.
Sagen drejer sig om, at jeg igennem mit forsikringsselskab (Privatsikring A/S) bliver tilbudt en lånebil hos Louis Lund Varde, fordi min VW Golf Sportsvan Comfortline skal have ordnet en skade på bagkofangeren i venstre side på pladeværkstedet hos Louis Lund Varde. Jeg fik en lejebil, som er en Toyota Aygo1.0 VVT-i X-Press med reg. nummer BJ71593 og lejevognsnummer 843928, og jeg gjorde værkstedet opmærksom på at jeg skulle bruge bilen hver dag til at køre på job fra Varde til Grindsted, selvom der var snevejr (vi snakker perioden mellem 15.01.2018 til og med 19.01.2018). Pladeværkfører Michael Hansen forsikrede mig om at det hele var i orden og at jeg bare kunne tage bilen og bruge den uden at jeg skulle frygte noget som helst, der var jo styr på alt fra deres side. Den ene dag hvor jeg skulle på job kl. 05 om morgenen havde der været snestorm, så der kom en del sne, og den bil viste sig at være dødsensfarlig at bruge, da jeg skøjtede rundt på vejene og var ved at ryge ned i grøften 4-5 gange og køre galt i flere rundkørsler på vejen, og selvom man bremsede normalt så gled bilen bare ligeud! Min søn, som er uddannet mekaniker, efter at have kigget på bilen, fandt ud af at der sad continental sommerdæk på, som havde omkring 70% mønster tilbage. Jeg har ikke fået oplyst at bilen var udstyret med sommerdæk, selvom det er vinter og der ligger is og sne på vejene, men blev løjet om at det hele var iorden og jeg bare kunne køre trygt og sikkert afsted! Jeg har aldrig kørt med halv slidte sommerdæk om vinteren, og det har jeg heller ikke tænkt mig nogensinde at gøre, så ville have takket nej til den lånebil hvis jeg fik oplyst hvilken type dæk der sad på den, det er sgu da pisse uansvarligt at sende en kunde afsted på sommerdæk, velvidende om at der er sne og spejlglatte veje! Men det slutter heller ikke her. Efter jeg leverede bilen tilbage fik jeg konfronteret Michael Hansen med at der sad sommerdæk på og hvor galt det kunne have gået, hvor han bare grinte og spurgte: "Har du aldrig kørt med sommerdæk i snevejr? Det har du så lært nu, haha. Det må da også have været sjovt at skøjte rundt på den måde, haha". Jeg synes at det er den mest ubehøvlede måde jeg nogensinde er blevet behandlet på af et værksted, hvor jeg blev hånet fordi jeg ikke kan køre med sommerdæk i snevejr, og hvor tingene kunne have endt tragisk, men ifølge Michael Hansen var denne situation, som jeg stod i den morgen, åbenbart meget morsom.
Jeg vil derfor fraråde folk at tage imod en lånebil fra dem, eller i det mindste, hvis man er nødsaget til det, så gå bilen igennem i sømmene inden man overhovedet sætter sig ind i den og kører derfra. Jeg er så forarget over den måde jeg blev behandlet på, at jeg aldrig nogensinde vil sætte min fod i deres forretning igen.

30 stycznia 2018
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej