Duidelijk schema en de tijden die je moet lopen zijn te doen als je eerlijk bent tegenover jezelf ! Schema komt direct in je mail na betaling, alleen ik kwam erachter dat ik eerst verkeerde mail h... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Een mega dankjewel van mij aan Lotte: afgelopen najaar heb ik voor de eerste keer een trainingsschema gevolgd én volgehouden, haar schema beviel namelijk super goed en m’n motivatie en plezier (en ski... Zobacz więcej
Ik volg Lotte al een tijdje op Instagram en naast dat ik hier super veel tips en inspiratie op doe voor tijdens het hardlopen, nu ook een hardloopschema aangeschaft. Het is een overzichtelijk schema... Zobacz więcej
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Povere inhoudskwaliteit
Vind de prijs-kwaliteit niet ok. Te duur voor het niveau van de inhoud ( loopschema). Had er meer van verwacht, meer concrete tips van oa krachttraining. Had ik even goed een " gratis " schema geraadpleegd.
Very equilibrate marathon program
Very equilibrate marathon program! You have to run 3 times per week, 4 easy if you want without overtraining! You stay motivated because you have time to rest and make strenght training!
Duidelijk en overzichtelijke site
Duidelijk en overzichtelijke site. Makkelijk te bestellen
Enthousiast duidelijk en vlotte reaktie…
Enthousiast duidelijk en vlotte reaktie
Je krijgt gewoon zin om te lopen😊
E-book halve marathon
Lopen is zoveel leuker met het e-book. Je hebt een duidelijke planning en doel. Zeer goed schema!
De schema’s werken echt..!!
Het eerste 10 weken schema is afgerond en nu samen met mijn collega bezig met het volgende schema. Nooit geweten dat hardlopen zo leuk zou zijn en dat allemaal door de goede schema’s van Lotte 🤎
Super fijn schema voor het trainen van de halve marathon
Super fijn schema voor het trainen van de halve marathon. Het is een gevarieerd schema en je hebt meteen het gevoel dat je goed voorbereid bent!
Boek 2 van Lotte gebruikt voor halve…
Boek 2 van Lotte gebruikt voor halve marathon. Super handig deze houvast. Je kan uit verschillende schema’s kiezen voor ieder z’n eigen tempo. Gister PR gehaald op de halve marathon van Egmond dankzij dit boek. Super goeie tips, hoe je de schema’s op je (Garmin) horloge kan zetten. Dikke aanrader
Snelle levering,duidelijke mail
Lopen met Lot & Trainingsschema’s
Een jaar geleden kocht ik het e-book lopen met lot, hier kon ik veel recepten uit halen en algemene informatie over het lopen. De tonijnpasta maak ik nog steeds de avond voor een wedstrijd! 😍 In augustus kocht ik het trainingsschema voor de 10 km om mijn tijd hierop te verbeteren en gister heb ik gelijk het marathon schema aangeschaft! Zo hoop ik in april mijn streeftijd in Rotterdam te halen. De schema’s zijn top, heel duidelijk en makkelijk af te vinken waardoor het heel overzichtelijk is!
Bestelling nooit ontvangen.
Bestelling nooit ontvangen.. al gemaild maar geen reactie! Helaas
Dikke aanrader voor alle hardloopniveau’s
Dikke aanrader voor zowel gevorderde als beginner en het schema is super goed te personaliseren, zelf doe ik bijv. 3x krachttraining ernaast. Ik schafte een van Lotte’s halve marathon schema’s aan met als doel aan mijn snelheid te werken. Zelf heb ik al hardloopervaring en dit schema helpt mij enorm met het structuren van mijn week en hardloop trainingen. Thanks Lotte ik kijk uit naar je schema voor de hele marathon!
Top!
Het plan ziet er netjes uit en de uitleg is duidelijk. Ik kan niet wachten om ermee te gaan beginnen!
Halve marathon!
Mijn eerste halve marathon afgelopen mei gelopen! Dit met het schema van Lotte! Nooit gedacht dat ik dit zou doen, maar met behulp van het schema super goed kunnen trainen en de 21 km binnen 2 uur gelopen! Door het schema heb ik het hardloopvirus helemaal te pakken!!
Goed schema voor de 10km!
Goed schema voor de 10km!
Overzichtelijk schema met een goede opbouw tegen een goede prijs. Het heeft mij mijn sub 40:00 doel op de 10km laten halen! Ook fijn dat je naast het schema wat begeleidende tekst krijgt.
Perfect training plan for the half marathon!
I have told myself many times over to start running, but due to the lack of motivation and knowledge, I didn't. That's why I bought Running with Lott and this really helped me. I have been following Lotte for a while on Instagram and she really motivated me to start running. Because of this motivation and her training plans I participated in my first 5k race. Now I want to take it a step further and bought her half marathon training plan. Both the book and training plan are perfect when you want to start running or if you just need a training plan! Looking forward to a future marathon training plan :)
Prima..
Ik heb het trainingsschema voor 10K in 60 min besteld. Het is een pdf met een paar pagina’s, heel weinig tekst. Ik had meer begeleiding/toelichting verwacht en gehoopt. Ook geen app of iets hoe je je snelheid kan meten en dus de stappen kan volgen, de interval moet ik dus zelf instellen. Ik ging opzoek naar apps maar veel hardloop apps zijn betaald, wellicht dat meer het geld waard. Ik heb geen Ebook gekocht misschien dat die beter is.
Insta super inspirerend dus wellicht had ik te hoge verwachtingen.
Het persoonlijk contact
Het persoonlijk contact, heel fijn dat Lotte echt de tijd neemt om met je in contact te komen. Als influencer gebeurd dat niet vaak dat je respons krijgt, lotte is oprecht enthousiast voor je overwinningen. Ik kijk onwijs tegen haar op en met haar hulp mijn 1e halve marathon kunnen uitlopen.
Lotte inspireert!
Lotte inspireert me om het hardlopen weer op te pakken & ik hoop van harte dat het me lukt om het vol te houden (& dan in 2025 weer een halve marathon te lopen met mijn beste tijd).
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.